|
|
||||
|
||||
|
batum motosiklet festival yolculuğu
son festival olan gürcistan batum motosiklet festivaline gitmek için yola istanbuldan başladım,ufak tefek eksiklerden başka eksiğim yok,geçici ruhsatı aldım,çıkamazsam bile çıkanları yolcu ederim,tc nmralı kimliğimide aldım artvinde pasaportu 6 aylık uzatıp çıkmak için kapıya dğru devam etçem,istanbul,şile,ağva,kandıra,kaynarca,karasu,a kçakoca,zonguldak,devrek,yenice,çerkeş,kurşunlu,me rzifon,samsun,ordu,trabzon,rize ve artvin yoluyla hopa sınır kapısı olarak devam edecem,şansım açık olsun.işte karabük eskipazara kadar olan fotolar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
|
||||
|
||||
|
yolun açık olsun ümmet abi
iyi eğlenceler
|
||||
|
||||
|
yolun açık olsun abi.
|
|
|
||||
|
||||
|
yolun açık ve neşeli geçsin inş.
herşey gönlünce olur inşallah :)
|
||||
|
||||
|
yolun açık olsun abi fotolar için çok teşekkürler :)
|
||||
|
||||
|
bişiy değil levent daha fetival fotoları gelcek batumdan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() git git nereye kadar,birazda yemek molası balıklarda (mezgirt)tazeymiş,yorulduğumu motordan inince anlıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burda sadece çay molası,çaylar şirkettenmiş öyle dediler,keselerine bereket ![]() bugünlük sürmene final olsun devamını sabah giderim.
|
|
|
||||
|
||||
|
ümmet abi mezgitler gelince nasılda telefonu hemen kapattın ama birazdan karşı atak yapıcam
![]() ![]() hayırlı yoculuklar yolu bitirmişsin neredeyse
|
||||
|
||||
|
eline saglık ümmet abi
|
|
|
||||
|