Orijinalini görmek için tıklayınız : Çin Menşeili Motor Tercihi
Arkada?lar insanlar?n çin mal? motosiklete kar?? olan tutumu belli...
Bu ba?l?kta çin mal? al?n?r al?nmaz tart??mayal?m...
bende biliyorumki çin mallar?n?nda baz?lar? çok kalitesiz...
Bende çin mal? kullan?yorum 17500 km de ve ciddi bir probnlem yok...
Burda hangi motor daha iyi onu konu?al?m buyrun
motorize_deli
30.10.07, 19:42
zat ya harbiden iyi makine yada öymen ?ansl? :)
senturk_69
30.10.07, 19:55
evet galiba hakl?s?n öymenin ?ans? ve iyi bak?m? satesinde öyle kald? bence
Abi tamam zat mükemmel di?er motorlardan konu?al?m :D:D
Örnek olarak levent abinin yukiside sorun ç?karmad? bildi?im kadar?yla
senturk_69
30.10.07, 20:01
valla bu bir ger cek cinde olsa motoru kullan maya bagl? tabiki özkür bukonuda sen hariç:)
?adi abi?uda varki baz? motorlar?n kron?k ar?zalar? var...
Sen benden daha iyi bilirsin ....
Bunlar? payla??rsak b?lg?lend?rme olur
arkada?lar bu ?ans olay? san?r?m sadece çin mallar?yla s?n?rl? deil..
ama ne olursa olsun temiz ve dikkatli kulan?m ve bak?mlar?n? zaman?nda , eksiksiz yapmak
çok önemli :)
özgür kullanma ?eklini de?i?tirmedi?i sürece hangi makina olursa olsun bence ?ans? yok çin mal? 25 gün dayand?ysa gerisini siz dü?ünün
motorize_deli
31.10.07, 07:33
:d Full Red Line :d
gerçekten kullan?m çok önemli ve bak?mlar?n? eksiksiz yapmak çok önemli bencede...
çinde japonda olsa hem ?ans faktörü çok önemli hemde ne demi?ler
bakarsan ba? olur bakmazsan da? olur :)
benim karakaçanda hiç yolda b?rakmad? nazar de?mesin...
yanl?z ya?mur yedikten sonra biraz tuhafla?t? benim ARN
gaz verince hemen alg?lam?yo geç tepki veriyo anlamad?m nedendir
bukonuda bilgisi olan varm??
motorize_deli
31.10.07, 09:25
gerçekten kullan?m çok önemli ve bak?mlar?n? eksiksiz yapmak çok önemli bencede...
çinde japonda olsa hem ?ans faktörü çok önemli hemde ne demi?ler
bakarsan ba? olur bakmazsan da? olur :)
benim karakaçanda hiç yolda b?rakmad? nazar de?mesin...
yanl?z ya?mur yedikten sonra biraz tuhafla?t? benim ARN
gaz verince hemen alg?lam?yo geç tepki veriyo anlamad?m nedendir
bukonuda bilgisi olan varm??
anlay??? k?t olmas?n ? :P
özcan ben?m kesin bi bilgim yok möalesef....
Peki arkada?lar söyle söyleyeyim çinli b?r motor alsayd?n?z tercihiniz ne olurdu ....
valla 10 tane daha çin mal? alsam ramzey al?rd?m en az?ndan benim modelden bi tane daha al?rd?m çin mal? oldu?unu kalitesinden anlam?yolar ??k duruyor.. Onun d???nda scooter al?rsam bidaha 3 model var Majesty-burgman-nexus 500 bunun d???nda hiç bi scootera yan gözle bile bakmam :D
te?ekkürler arkada?lar
benim motorun jeton geç dü?üo deli adam :D
ben çinli alsam keeway al?rd?m yine memnunum en az?ndan
çinli olarak san?r?m regal raptor al?rd?m :)
bildi?im kadar?yla kullan?c?lar?n?n ba??n? a?r?tm?yor.:)
Keeway de mesela sl150...
Görüntü bence çok ho?... Motor sa?laml???n? bilemicem ama ben bir arkada??ma ald?m...
Motor acayip titriyor ve yan kapaklar? rüzgardan dökülüyor
motorize_deli
31.10.07, 10:02
te?ekkürler arkada?lar
benim motorun jeton geç dü?üo deli adam :D
ben çinli alsam keeway al?rd?m yine memnunum en az?ndan
tonbal??? yedir :P zihin açar :P
ben regal raptorun SS yada SM si olsayd? onlardan al?rd?m :) olmad??? iiçin bana göre çinli yok demektir :D
aman hakl?s?n bak superlight dökülüyo
keeway alacaksan ya scooter alcan yada speed 150
y?uan ba?kas?n? alm?can :)
mesela çinlilerde en çok sat?lan modellerden biri ?u arkas? vespa , gidonu chopper gibi olan klasik bir model var her markada...
Onuda kulland?m san?yorum mondialdi..
Motorun gidi?i ?ahane. Sanki içinde zat?n 21 kat? motor var.. Ama freni gidiyor , km göstergesi kopuyor , orta sehpa kopuyor
he asya motorun falan var onlarda
abicim be onlar sevimli ama gitmiyo ya ben kaçtanesine toz yutturdum
benim motorla sen hesap et :D
son h?z 100 gördüm bende ama serili?i çok iyi bence 2 ki?i yoku?ta falan çok iyi gidiyordu
gerçi hepsi ayn? bunlar?n ama belkide benim sollad?klar?m açmam??t? motoru bilemicem
mümkün tabi ama seninkide kolay lokma deil :D:D
yok be 100 abi i?te daha ç?km?o
ama 60a kadar roketleme ç?k?o neyseki :)
ah can?m çekti bak ç?k?p ac?k süratmi yapsam :D
var?m gelen hohohoh
özcan bence 100 falan deme özgür sevmez böyle ?eyleri kan?tlamak ?imdi gider al?r birtane..
?bre 140tayken foto çeker:D:D
hoho :D
ya sa?lam bi uzun yol yapsam birazdaha aç?l?r belki ama yapamad?k daha
belki yar?n silivriye gitcem ark konu?tum ozaman yapma ihtimalim olabilir :D
He haftasonu yalan oldu yani :D
valla ne bili
bo? adam naps?n boyna fikir üretiyo fikir de?i?tirio :D
Anlad?m :D:D
Olmad? haftasonu olursa k?sa mesafe olur özgür'ü görmeye gideriz
keeway macar de?ilmiydi?
ben bu zamana kadar pek cok çin mal? motosiklet kulland?m
benim için gerekli olan özellikler sunlar
- görünümü di?er modellerden farkl? olmal?
- küçük ve spor görünümlü olmal?
- herkesin aksine h?zl? olmas? pekte önemli degil
yukar?daki özelliklere bakarak ald?g?m motosikletler tabiki çok sorun c?kartt? bas?ma ama tabiki genede alsam ilk tercihim deer152 olur görünümü di?er modellerden farkl? ve seri servis magduru olmasam kaza gecirmesem fazla sorun c?kartmazd?
kronik rahats?zl?g? elektronik göstergesi s?k bozuluyor
mondial rf150 ise görünümüne göre seri bir motosiklet fakat bi o kadarda malzeme kalitesi cok dü?ük
elime 1500,00 ytl gecer gecmez s?rf denemek için tekrar bir tane al?p yollarda olucam bakal?m benim ald?g?m hatal?m?yd? yoksa hepsimi ayn?
mondial rf150 ise görünümüne göre seri bir motosiklet fakat bi o kadarda malzeme kalitesi cok dü?ük
elime 1500,00 ytl gecer gecmez s?rf denemek için tekrar bir tane al?p yollarda olucam bakal?m benim ald?g?m hatal?m?yd? yoksa hepsimi ayn?[/QUOTE]
o performansta kullan bence daha çabuk pert edersin durdurakyok
denemekten zarar gelmez bence o kadar cabuk bozulmaz bahse giren varm??
Özgür o motorda servis sorunuda olmu?tu ya? ak?tma falan ....
bence mondial rf ay?pl? bir mald? ancak bendende kaynaklanan baz? sorunlardan dolay? ithalatc? firmada camura yat?nca hurdaya verdim biliyorsunuz
tekrar deniyip görücez
keeway halis muhlis çekik göz öymen.macaristanda keeway ad?nda firma aç?yorlar çinde yap?p sat?olar motoru heryere :)
bu arada deer konusuna gelirsek özgür
bunu yapan çinli arkada?lar kalite kalite yap?o
kanunininki daha kalitesizi, mesela avrupada Kanada men?eli CPI ad?yla sat?l?yor ayn? motor.tabiki onun kalitesi daha iyi sonuç olarak.
sorun türk firmalar?n çok kar etme çabas?ndan kaynaklan?yor bence :)
benim suana kadar kulland?g?m en saglam cin mal? motosiklet ÇEL?K BOATIAN 125cc
16.000 km tek motor tek kay?s
20.000 i geceli cok oldu hala ayn? motorla hemde lahmacun salonunda paket serviste hala kullan?lmakta
:) güzelmi?
bu arada salcano nun getirdi?i iki model dikkatimi çekmi?ti fuarda
cross 250cc modelin (SM250) sesi müthi?ti.
ama fiyatlar?da bir okadar fazla...
i?te linki [Only Registered Users Can See Links]
ayr?ca senin deer?n karde?ide var bunlarda
evet deer152 in ayn?s?ndan getirmi?ler fakat cok renkli boyanm?s begenmedim deer_152 siyah al?n?r
evet cross ta etkiliydi cünkü tüm dikkatleri ona ceken üzerinde sar?s?n bi manken vard? fuarda
:D mankeni bilmem valla benim sesi akl?mda kalm?? :)
tabi manken arkada?lar?n hakk?n? yememek laz?m
motorlara ayr? bir hava kat?yorlar :)
aragon 125 bana biraz farkl? geldi fiyat?da farkl? biraz gidip bayide varsa bi inceleyeyim
evet abi aragon çok güzel bir motor ben çok inceledim fuarda bay?lm??t?m :)
ben cok dikkat etmedim salcano stand?na ama bu modele bi bak?cam burda bayisi var ancak motorun oldugunu sanmam burda bu motoru zor satarlar çünkü
i?allah ben yar?n geçerim otarafa istanbula dönü?te bakar?z salcano showroom varm??
SALCANO SHOWROOM
ESK? LONDRA ASFALTI HAYDAR AKIN ?? MERKEZ? NO;25 ??R?NEVLER ?STANBUL
oki
bunlarda aragon yokm? ya ?imdi sordum
bi netten bak istersen hangisinde varsa ona gideriz
motorize_deli
31.10.07, 12:42
250cc lik sm si güzel fakat o motor için çok pahal?
sm 250-4 benim aletin ayn?s?:laughing7:
de?i?en tekyeri etiketleri .. teknik verileri bilem ayn? :glasses10:
motorize_deli
31.10.07, 13:44
sm 250-4 benim aletin ayn?s?:laughing7:
de?i?en tekyeri etiketleri .. teknik verileri bilem ayn? :glasses10:
ben süper moto yu kast ettim abi :laughing7:
evet chooper ayn? di?erleriyle
cross olan? farkl? ama çok pahal?
satamazlar bu fiyatlara
zaten çin mal? motosikletlerin hepsi ayn? de?i?enleri etiketleri degilmi
motorize_deli
31.10.07, 14:08
evet chooper ayn? di?erleriyle
cross olan? farkl? ama çok pahal?
satamazlar bu fiyatlara
Evet kimse okadar para vermez :D
BlackRider
31.10.07, 19:27
2 teker olsun yeter:Smile145:yeter ki ayag?n? yerden kessin:Smile155::icon_geek:
bugün üretici firmay? bi arad?k ama subata kadar bu motosikletten ellerinde yokmus
ya arkada?lar eminönü taraf?na giden varsa
1 adet zincir o*ring olmayan?ndan..
1 adet 250 cc için kilometre teli..
fiyat? sorabilecek olan biri varm????:icon_unsure:
ewet özcan aragon 125 için bu söylediklerim
h?mm kötü ya en iddial? modellerden biri
demekki salcanoda mantar ç?kt? :)
zaten motomaxta mantar ç?kt?
keewayin yeni modellerinii getirmiyo
fuarlara kat?lm?yo iyice bo?lad?lar..
ben size 125 cc commuter icin Bisan SHALTER'i onerebilirim.su an kilometresini bilmiyorum ama az degil.babam katalog kullanicisidir ve motorunu temiz kullanir.bizde aksine motorun canini cikarmak icin her poku yapariz.su ana kadar ciddi bi problemi yok,sadece egsoz degisti. commuter icin dusunulmesi gereken motorlardan biri bence.
mümkün se scooter tercih sebebidir
arn al abi ozaman tavsiyemdir :D
150lik iyi kaç?odur tahminimce
benimki 125 pek iyi gitmio 110 yap?o en fazla :)
h?z öldürür özcan
h?z s?n?rlar?na uyal?m
senturk_69
01.11.07, 21:00
arkada?lar demek oluyo ki motorlara iyi bakmak laz?m nekadar güzen bakarsan be o?elkildede yemini itina l? verir sen bunlar bizi yolda b?rakmaz ama ?u titre?imleri yok mu adamda neya? b?rak?r nedebir?ey:) capon hariç:)
fiyat? sorabilecek olan biri varm????
senturk_69
02.11.07, 16:18
fiyat? sorabilecek olan biri varm????
abi 105 bakla deyil misenin oringlisi 45 tyl di am orinli olmayan nedir bilmiyom valla am athminen 30 gibi vard?r
cbf sat?lm?? bu ak?am mail geldi gs 500 içinde ma?aza sahibiyle anla?amam dedi yani motorsuz kald?k yine ama pusuda yatt?m beklemedeyim
hay?rl?s? olsun abi...
saol,bu aralar motorsuzluk bana yaramad?:Smile146:
vall aabi çok?ükür alm???m zaman?nda bende
eskiden nas? trafik çilesi çekiomu?um geçen bindim otobüse anlad?m ne azap çekiomu?uz :)
evet ya ben bile motorumu satt???mdan buyana bana yaramad? en az?ndan can?m s?k?l?nca geziyordum ama ?imdi evde pinekliyorum benim için iyi olmad?:icon_repci:
:) h?mm
bende öle malesef motor var evde pinekliorum
i? ar?orumda paras?z kald?m biraz benzin paras? bulunca ç?k?orum arada :D
te?ekkürler ?adi vakit bulursam hafta ortas? bir eminönü yapay?m
tel olmasada zinciri halledeyim :)
made in china
to be contuniend
dün bir motorcu arkada?la tan??t?m sitemize üye oldu kosoval? nikli arkada? mct 250 alm?? baya ucuza baya kafam kar??t? belki mct de ala bilirim çünki fiyatlar? baya uygun madein cayna
bu çinlilerin motorlar? biraz daha kuvvetli olsa sorun de?il ya bozulsun nas?lsa cuzu yap?l?yo :)
çinli motorlarda kar??la??lan sorunlardan biride bence tehlike an?nda a?ar kald???ndan gaza bas?p
kaçman gerekti?inde kaçam?yorsun,durman gerkti?indeyse di?erlerinde olan ABS yerine bunlarda bulunan ASD devreye giriyor ve malesef olan oluyor..:(
verlen rakam di?er markalarla mukayese edildi?inde insan nankörlük ediyormu? gibi hissediyor..
nekadar köfte,okadar ekmek...
levent abi her?ey iyi güzel çok hakl?s?n ama
ben bu ASDnin aç?l?m?n? merak ettim :D
kar??la?t???m?zda yüzyüze :winkwink:
ee millet bu kadar cin mal? motosiklet kullanan var kaç km desiniz bi sorunla kars?lasan varm?
+ lar? - leri nelerdir
ee millet bu kadar cin mal? motosiklet kullanan var kaç km desiniz bi sorunla kars?lasan varm?
+ lar? - leri nelerdir
ozgur,bu konuda uzmanimiz sensin,gezmedigin denemedigin cin mali kaldimi :D
ben de çin mal? kullan?yorm 4 bin kilometre oldu bak?m yapmad?m ama hala sorun yok ama en k?s zaman da yapt?r?cam yag dei?tircem art? buji dei?tiricem bujilerde baya eski her an kesebilir
unfortunate sen j?nlun kullan?c?m?s?n seni birine benzettim de sar? j?nlun u var o ki?inin ad?n? bende bilimiyorm yaln?z
hay?r bende 250 lik siyah YUKI var :)
(gezi resimlerinde var)
ben motorumla 16.500 km yapt?m bugüne kadar ya? ve buji haricinde de?i?im olmad? lakin art?k zincirin de?i?im zaman? geldi
ama san?r?m bu normal ba?ka bir makinada olsa yani ne olursa olsun zaten normaldir bence :icon_zwink:
necropolis
04.11.07, 17:28
Biliyorsunuz benim maciti, 1400 KM'de alm??t?m, 5 ay sonra satt???mda 6500 km'deydi ve 140 YTL'ye yapt?rd???m motor orta conta de?i?imden sonra bir sorunu olmad?. Ancak iyi titriyordu ayr?ca 2. vites di?ilisi garantiden de?i?mesine ra?men 3000 devirin üzerinde bo?a at?yordu ama hiç yolda kalmad?m.
?ahsi kanaatim Türkiye'de fiyat/kalite oran? en iyi motor CBF 150. Çinli ama Honda. Fiyat? da makul. Ama kal?ps?z tabii.
hakl?s?n abi birde tipi olsayd?...
bakal?m in?allah bende bir uzun yol motoru yapar?m...
sende önümüzdeki sezon plan?m olan gezilere te?rif edersin .:)
Ben?m herkesin bildi?i üzre siyah 150 zat?m var
Tek sorun 2 ki?i olunca 100 max 110 gitmesi ve sollamalarda yetersiz kalmas?...
Onun d?s?nda 18000 kmdir beni ta??yor (artc?larla beraber) nerelere gitti?imi sizler biliyorsunuz :D
simirnouf sizler için denip paylas?yoruz ama sizde kulland?klar?n?z? anlat?n o markalar içinde fikrimiz olsun
yasin senin motosiklet jinlunmu
öymen sollamalarda yetrsiz demi?sin ben bu aksam o eksikli?i pek cekmedim
ama su varki sollamalarda belimde sürekli bi bask? olusuyor
simirnouf sizler için denip paylas?yoruz ama sizde kulland?klar?n?z? anlat?n o markalar içinde fikrimiz olsun
yasin senin motosiklet jinlunmu
öymen sollamalarda yetrsiz demi?sin ben bu aksam o eksikli?i pek cekmedim
ama su varki sollamalarda belimde sürekli bi bask? olusuyor
sen sollama yapm?yorsunda ondan
:xpost_thanks::icon_surprised:
hay?r bende 250 lik siyah YUKI var :)
(gezi resimlerinde var)
ben motorumla 16.500 km yapt?m bugüne kadar ya? ve buji haricinde de?i?im olmad? lakin art?k zincirin de?i?im zaman? geldi
ama san?r?m bu normal ba?ka bir makinada olsa yani ne olursa olsun zaten normaldir bence :icon_zwink:
levent abi sen mi yapt?n o kmlerin hepsini :D
:ohmy: ne demek istiyorsun burak tamam canakkalede kefkende hasan abi kulland? amasen bunlar? nerden biliyon:Smile155:
:ohmy: ne demek istiyorsun burak tamam canakkalede kefkende hasan abi kulland? amasen bunlar? nerden biliyon:Smile155:
valla levent abinin nam?n? duymayan kalmad?:D
valla levent abinin nam?n? duymayan kalmad?:D
?????? Burakc?m öle her duydu?una inanma
evet belki mükemmel de?ilim ama ...
fenada say?lmam :Smile139::smiles_17:
motorize_deli
06.11.07, 09:36
san?r?m bu gidi?le bende çinliye terfi edicem :D
evet belki mükemmel de?ilim ama ...
fenada say?lmam :Smile139::smiles_17:
daha ne olsun levent abi
motorize_deli
06.11.07, 11:19
hele ?imdi hayaduro yu gördüm yaa :D sky team kan?m kaynad? birden :D bi sm yapar?m bakars?n?z k??a :D
Bnede zat? sat?p san?yorum vadeyle ?k?nc? el b? c?nl? al?cam y?ne ....
seviyorum ben çini
bence zat art?k görevini tamamlad? yenilemekte fayda var iyide fiyat veriyorlarken satman mant?kl? bence
f?rat k?s?n motor almana bi?ey dememde yaz gelmeden binme istersen
Valla ne kadar söyleyseniz söyleyin çinde olsa güçlü motor al?cam 250den dü?ük olm?cak san?r?m. Olsada cbr 125 olur en kötü ihtimal.
bence performans olarak cbr 125 ile senin ramzey aras?nda pek fark olmaz
üstelik cbr cok ufak bi motosiklet bence
motorize_deli
06.11.07, 12:55
bence zat art?k görevini tamamlad? yenilemekte fayda var iyide fiyat veriyorlarken satman mant?kl? bence
f?rat k?s?n motor almana bi?ey dememde yaz gelmeden binme istersen
:S :S :S :S :S :S ?
?a??rm?? gördüm seni
ben kullanmad?m ama eski bi cbr c? olarak deneyimlerini aktar
burak cbr yalan eski?ehir istanbul yapt?m bo?ver sen onu
motorize_deli
06.11.07, 13:19
CBR tek ki?i süpper yoku? da? bay?r... Trafikte ise tam bir y?lan.. En olmad?k yerlere bile giriyor. ?stanbul trafi?i için bire bir. Biraz bilekleri yoruyor olsada ?ehir içi için süpper. Fakat uzun yolda adam? bitiriyormu?. Gerçi fazla büyük olmad???mdan beni pek yormad? ama öymen le emre baya?? a?lad? :D... Ama sonuçta 125cc ne kadar rand?man bekleyebilirsin sen dü?ün. Bence 250cc ye tak?l. Gerçek bir 250cc ar?yorsan honda CBF250 al derim. Yok o bana gelmez tipi bozuk dersen ve ?ans?nda güveniyorsan Hyosung GT250comet yada SS diyorsan GT250R derim. Bende GT250R taraftar?y?m çünki ön fren çift disk :). Comet tek!!!
sahi merak ettim millet çin motorlar?n?n en büyü?ü 250 san?r?m..
daha büyük varm? :icon_question::icon_question:
motorize_deli
06.11.07, 13:23
hoysung çinli say?l?rsa var :D GT650 comet ve GT650R
CBR tek ki?i süpper yoku? da? bay?r... Trafikte ise tam bir y?lan.. En olmad?k yerlere bile giriyor. ?stanbul trafi?i için bire bir. Biraz bilekleri yoruyor olsada ?ehir içi için süpper. Fakat uzun yolda adam? bitiriyormu?. Gerçi fazla büyük olmad???mdan beni pek yormad? ama öymen le emre baya?? a?lad? :D... Ama sonuçta 125cc ne kadar rand?man bekleyebilirsin sen dü?ün. Bence 250cc ye tak?l. Gerçek bir 250cc ar?yorsan honda CBF250 al derim. Yok o bana gelmez tipi bozuk dersen ve ?ans?nda güveniyorsan Hyosung GT250comet yada SS diyorsan GT250R derim. Bende GT250R taraftar?y?m çünki ön fren çift disk :). Comet tek!!!
valla cbrda beni tek rahats?z eden aynalar?n geni? olmas? trafikte o kadar y?lan olam?yor o yüzden :D benim scooterda trafikte oyun oynamaya al??k?n oldu?um içinde bana öyle gelmi? olabilir.. gt250r beygir gücü yüksek oldu?u için tercih edilebilir ama kore mal?. Kore mallar? hakk?nda bir bilgim yok. Sonuçta çin mal?n?da bilmeden gittim ald?m kimseye sormad?m cezas?n? çektim bi süre :D
cbr y?lansa zat solucan
Yo?k karde?im bnce berbat ybr daha iyi ondan...
?ki ki?i anlat?yorklar 130 140 o da yalan standart b?r c?b?r ?k? ki?iyle 140 yaps?n gelsin bide .....
Comet ok dir ama 250r grenajlar?ndan k?mse memnun de?l
hoysung çinli say?l?rsa var :D GT650 comet ve GT650R
yok f?rat güney kore mal?.
motorize_deli
06.11.07, 13:26
e?er hoycanlara tak?lm?caksan honda hayat onda yap?can en az?ndan kafan rahat olacak :)
bak cesur abinin twiye izmire gitti geldi t?k demeden :D
sahi merak ettim millet çin motorlar?n?n en büyü?ü 250 san?r?m..
daha büyük varm? :icon_question::icon_question:
250 levent ab?
motorize_deli
06.11.07, 13:28
falla gidiyordu trafikte oldukça k?vrak... EE tabi ybr kadar illaki olamaz ama zatlada bi kefeye koyamazs?n :)
250 levent ab?
zati 250 sinden fazlas? olsada binilmez :D yolda gidserken dökülmeye ba?alar. O rüzgardaki sürtünme h?z? bile yeter motoru eritmeye :D
250 cc den büyük varm?d?r bilemem galiba yoktur
Herhalde çinliler yapm??t?r ama türkiyeye gelmemi?tir
falla gidiyordu trafikte oldukça k?vrak... EE tabi ybr kadar illaki olamaz ama zatlada bi kefeye koyamazs?n :)
zati 250 sinden fazlas? olsada binilmez :D yolda gidserken dökülmeye ba?alar. O rüzgardaki sürtünme h?z? bile yeter motoru eritmeye :D
Ya f?rat ne kadar k?vrak gittin trafikte bilm?yorum belki al???k olmad?g?m ?c?n ama abana h?c rahat gelmedi unutmaki sende çok k?sa zaman kulland?n....
Sen?n su c?nl? motorlara laf soylemen ayr? b?r muhabbet zaten en sinir oldugum sey....
K?ç? sele görmemi? insanlar miss gibi türkiyen?n yar?s?n? dolast? o c?nl? motorlarla....
400 lü?ü ç?ks?n hemen al?r?m h?c cek?nmem....
Rüzgarda dökülmez em?n ol...
CBR ? zatla ayn? kefeye zaten koymam ben zat varken hayatta cbr a b?nmem
hakl?s?n burak kesin yapm?slard?r
asl?nda çin deyince akl?m?za hep kalitesiz rünler geliyo ama çinlilerin yapt??? kaliteli mallarda var bildi?imiz bi çok marka ürünlerini çinde yapt?r?yo ama tabi kaliteden ödün vermeden misal sony tr dede montaj olsa sony dir gibi misal IBM resmi olarak art?k çin markas?d?r adamlar isim haklar?n? bile sat?n ald? neyse çin motorlar? deyince malesef adamlar motor yapmak yada insanlar? motora bindrmek gibi bi amaçla motor yapm?yolar üreticiden tüketiciye kadar gelen zincirde tamamiyle ticari çok ürün satmaya dayal? bi ticari amaçlar? var buda birden para kazanmak isteyen i? adamlar?n?n i?tah?n? kabart?yo sonra sonuçlar?n? görüyoruz ama zevler ve renkler tart???lmaz ben sadece ?una k?zar?m paras? olupda çinli motora binen adama k?l olurum di?er insanlar ba??m gözüm üstüne birde tabi çinden gelen motorlarda klite kalite de?i?iyo aralar?nda
arkada?la ister çin ister macar ister japon :D
memnunsan motorundan sorun yok
bin bas gaza
bence tart??man?n anlam? yok
ayr?ca çok saçma tart??ma
en güzel en kaliteli motor sahip oldu?un motordur okadar :D
musrafa abi ben gelde gezmeye harc?yorum he birde cola
in?allah kolayada el atmaz cinliler
özgür sen en kral? lay?s?n koçum çinli bile olsa:smiles_59:
motorize_deli
07.11.07, 06:20
musrafa abi ben gelde gezmeye harc?yorum he birde cola
in?allah kolayada el atmaz cinliler
özgür ozman bitti?in gündür :D
özgür sen en kral? lay?s?n koçum çinli bile olsa:smiles_59:
saol mustafa abi
her zaman coco-cola
reklam yapmayal?m :D:D
Bugüns ervise gittim ya? de?i?imine millet yine dert yan?yor
Ahh ?u i?in s?rr?n? bir çözebilsek :D:D
151 rs 2 ki?i ile 100 ü geçmiyormu? :D:D
Böyle adamlar dert yan?yorsa bence çokda buyuk hata yok çinlilerde
151 rs de alman de?ilya oda çinli
bizler çinliler için halen art? ve eksi ararken bu sabah motokeyf program?nda
125 cclik bir çinli sctuur vard? :)
adam balland?ra balland?ra anlat?rken ayar için el att???nda ayna k?r?ld? ama olsun :D
kötü bi tan?t?m olmus hangi modeldi
j?nl?un 125 c
fiyat? 1990 ytl mi?
kesin vidalar? tam s?kmam?slard?r
motorlar? toplarken hep gevsek b?rak?yorlar
125 c scooter degilki levent abi
valla arkda?lar geçen bi 151rs ile kedinin fare ile oynad?? gibi oynad?m :D zoooorrrrr nas?l bi ses ç?kyo o makinadan ya gerçek manada 90 ? zor geçti?ine eminim yani ibresi do?ru göstemiyo malsef onlar?n benim aski arn 150 ile iki ki?iydik mecidiyeköyde tek ki?i 151rs ile kalk??ta tokatlam??t?m gayret tepe ???klara kadar :D ama bu tokat olay? tabi göreceli i? hiç ummad???n ta? ba? yarar mesla 50cc bi italyan bu 150 cc çinlilerin alay?na toz yutturuyo bi arkda? az daha 151rs ini yak?yodu :D
valla arkda?lar geçen bi 151rs ile kedinin fare ile oynad?? gibi oynad?m :D zoooorrrrr nas?l bi ses ç?kyo o makinadan ya gerçek manada 90 ? zor geçti?ine eminim yani ibresi do?ru göstemiyo malsef onlar?n benim aski arn 150 ile iki ki?iydik mecidiyeköyde tek ki?i 151rs ile kalk??ta tokatlam??t?m gayret tepe ???klara kadar :D ama bu tokat olay? tabi göreceli i? hiç ummad???n ta? ba? yarar mesla 50cc bi italyan bu 150 cc çinlilerin alay?na toz yutturuyo bi arkda? az daha 151rs ini yak?yodu :D
mustafa abi arn n?n kalk?s? fena ama ben?m zat?da yiyor :D:D
Örnek skater n?ckl? ozcan?n motoru ...
Ama son h?za gel?nce catl?yor makine :D:D
Bide 151 rs lere powered by mond?al yaz?l? performans egzos c?karm?slar...
Hor hor ba?or?yor ama servi?sin söyledi?ine göre çeki?i dü?üyormus bu egzoslar...
Zaten hiç yak??lm?yor
mustafa abi arada bide pilotaj var tabi
öymen onlar performans degil bence abart egsoz rand?mandan dü?üyor ona göre hava filtresi felan? filan?da degi?meliymi? san?rsam
hadi biz abartt?k çikolatas?n? abartt?k kekini kabartt?k adamlar egsozu abartm?slar
üstünde performans yaz?yorduda alakas? yok :D:D
?imdi motora öyle kafana göre egzosta takamazss?n ona göre kalbülatör ayar? yap?lmal? hava filtresi olmal?
bizim türklerde ses gelsinde ne olursa olsun motor gittmesede olur
siyahlimuzin
11.11.07, 17:04
En iyi benim makina bir de Yahya abinin makinas? ASYA 150 T-I :gleam:
Aslinda ben bu otomatik sanzumanlarda abart eksoza karsiyim. Ses igrenclesiyor.
En iyi benim makina bir de Yahya abinin makinas? ASYA 150 T-I :gleam:
ayn? m? yokssa
Aslinda ben bu otomatik sanzumanlarda abart eksoza karsiyim. Ses igrenclesiyor.
hakl?s?n abi ben bi ara yapt?rd?um ?imdi eksoz elimde kald? benim nefeste kald?rm?yor ihtiyac? olan olursa söylesin performans degildir abart eksozdur
hakl?s?n abi ben bi ara yapt?rd?um ?imdi eksoz elimde kald? benim nefeste kald?rm?yor ihtiyac? olan olursa söylesin performans degildir abart eksozdur
o fena abart ama tak?lmaz o motora ya
Adamlar abart m?? ben abartsam ne olacak....
Bas bas ba??r?yor motor...
Ben?m egzos yokken sesi daha güzel ç?k?yordu valla....
Hele onun üstünde uzun yol i?kenceye döner
siyahlimuzin
11.11.07, 22:56
ayn? m? yokssa
evvet ayn?, o kadar belli oluyor mu :D
Oldukça belli oluyordu :D:D
Yahya abide unuttu b?z? bu arada rak? sözünü unutmaz umar?m :D:D
siyahlimuzin
12.11.07, 05:58
Oldukça belli oluyordu :D:D
Yahya abide unuttu b?z? bu arada rak? sözünü unutmaz umar?m :D:D
umar?m unutmaz, aylar geçti, k?rka festivali geçti ben size daha ne diyim :D
motorize_deli
12.11.07, 06:50
eski?ehre do?ru k??k?rtma m? var ne :D
evet evet var bir eski?ehire dogru k?sk?rtma ama 2 kez g?tt?k yuzsuzluk olur 3. bide biz misafir edelim :D:D
motorize_deli
12.11.07, 13:57
evet evet var bir eski?ehire dogru k?sk?rtma ama 2 kez g?tt?k yuzsuzluk olur 3. bide biz misafir edelim :D:D
gelseler buyursunlar ba??m?z üstünde yerleri var :D
da k?? vakti gelirlermi sence yada gelebilirlermi (GAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ) :D
ah öymen ah yiyosun kalk?ta tokad? hala konu?uosun :D
bide benimki 150cc olsa ozaman gör sen son h?zdada senden geri kalmayaca??na eminim ;)
bu arada arkada?lar elimde performans hava filtresi var benimkinde performans? dü?ürdü i?ime yaramad? :D
denemek isteyen olursa verebilirim
motosiklet al?rsak bi bakar?z:D
ah öymen ah yiyosun kalk?ta tokad? hala konu?uosun :D
bide benimki 150cc olsa ozaman gör sen son h?zdada senden geri kalmayaca??na eminim ;)
bu arada arkada?lar elimde performans hava filtresi var benimkinde performans? dü?ürdü i?ime yaramad? :D
denemek isteyen olursa verebilirim
son h?zda çok 150 yedimmm bennnnn
öymen hakl? arkadan gelip ne var ne yok süpürür
istedi?iniz sesi elde etmeniz için 4 s?ra silindir ve yüksek devir laz?m :D
bence motor dedi?in sessiz olacak
sesi farkl?last?g?nda bi sorun oldugunu anlayacaks?n
ozaman benim i?im baya zor :(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.