PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmi? Olsun Ümmet Abi

immigrant
28.10.07, 05:08
Arkada?lar ümmet abi dün bir kaza geçirip motordan dü?mü?.
Anlad???m kadar?yla çok ciddi bir?ey yok.
Detaylar? Ümmet abi verir san?yorum...
Ümmet Abi ÇOK GEÇM?? OLSUN ?N? EN YAKIN ZAMANDA ESK?S? G?B? SAPASA?LAM OLURSUN :D:D

ummet
28.10.07, 05:16
te?ekkürler karde?im öymen.fazla bi?eyim yok sadece.kolumbertilmi? alç?ya ald?lar,birde aya??m motorun alt?nda kalm?? kötü çizilmi?.ak?am acilde tedavi ettiler.yan?mda motosikletclub sitesinden suna, mustafa, ve mert ybr 125 vard? onlar?n çokçabuk müdahalesiyle hemen hastaneye gittik.allah onlardan raz? olsun ?uan çok iyiyim san?r?m 2-3 gün içinde bi?eyim kalmaz.allah sizlere kaza göstermesin.

senturk_69
28.10.07, 06:11
abi cok gecmi? olsun umar?m sonkazand?r sana ve arkada?lara ba?ka kaza göstermesin kendine iyi bak:(

BlackRider
28.10.07, 06:41
ümmet abi geçmi? olsun yapacag?m?z bi?i olursa:icon_geek::icon_geek:

motorize_deli
28.10.07, 06:48
abi çok çok geçmi?ler olsun....

Eroldayı
28.10.07, 06:54
ümmet abi geçmi? olsun mevlam beterinden korusun

SHoCK
28.10.07, 06:56
ummet ab? cok gecm?s olsun ab? allah ac?l s?fa vers?n

Duman
28.10.07, 07:58
çok geçmi? olsun ümmet abi

positive
28.10.07, 08:08
abi çok büyük geçmi? olsun...
allah beterinden cümle alemimizi sak?ns?n:love10::love10:

ummet
28.10.07, 08:18
te?ekkür ederim dü?ündü?ünüz için arkada?lar merak edilcek bi?ey yok.?uan çok iyyim.

deer_152
28.10.07, 08:55
ümmet abi gecmi? olsun

ilgilenen arkada?larada te?ekkürler

olay nas?l oldu

ummet
28.10.07, 10:26
t.da?a gittik dönü?te yol t?rt?rl?yd? düzgün yere ç?kay?m dedim oras?da yüksekmi? kayd?m?imdi iyiyim ak?am 04 kadar acildeydik.ordak i herkes elinden gelen eniyisini yapt?.ve ?uanda sunan?n evindeyim yak?nda bi?eyimkalmaz sevgiler hepinize

parpali
28.10.07, 11:24
geçmi? olsun ümmet abi diyecem ve olay? datay? ile antacam. Bu ümmet abi varya bu ümmet abi; dr.gitmemek için elinden gelen tüm yaramazl?lar? yapt?. dakika da bir, benim bi?eyim yok, ben iyim, binin motorlar?n?za beni b?kan dedi ya:laughing11: olmaz böyle bi??ey... varya ozaman kafamdan kaynar sular akt? nas?l k?zd???m? hat?rlam?yorum. beni dinlemek zorunda kald?. san?rsam benden çok korktu.:Smile148: sonras? acile götürdük dr.lar gereki müdahaleyi yapt?lar rontgen istediler. tabi tav?r ayn?... benim bi?eyim yok, ne filmi çektirmiyorum ben, gidin ba??mdan demeye ba?lam??. reus yan?ma geldi ben söz geçiremiyorum lütfen sen konu? ikna et onu dedi. konu?arak denedim olmad? ve ben yine k?zmak zorunda kald?m ve tekrar kortu ve beni dinledi.. :D :D evet çok önemli bir s?k?nt?s? yok. Motora binememekten ba?ka ...geçici süreyle el bile?i alç?ya al?nd?. sol ayak bile?inde motorla birlikte sürtünmeden kaynakl? ciddi s?yr?k var oda pansuman ve temiz bak?mla 10 gün içerisinde düzelir.?uan keyfi yerinde. s?cak yuvas?nda keyif yap?yor...Merak etmeyin arkada?lar...ben sizin ad?n?za k?z?yorum ona:D:D laf dinlemedi?i için...

deer_152
28.10.07, 11:27
aman abi biraz daha dikkatli ol

suna ablaya ve motosikletclup taki di?er dostlarada ayr?ca tekrar te?ekkürler

ümmet abi cocukluk yapma söylenenlere uy bence

parpali
28.10.07, 11:31
aman abi biraz daha dikkatli ol

suna ablaya ve motosikletclup taki di?er dostlarada ayr?ca tekrar te?ekkürler

evet daha dikkat ama, emin ol olmas? gerekti?i kadar dikkatliydi..her?eyi yapt?.yollar i?rençti. alfalt? kaz?m??lar lanet bir oldu...

ummet
28.10.07, 11:46
evet suna hakl? biraz huysuzluk yapt?m ama gerçekten çok önemli bir?ey yok,doktorlar biraz abartt? bakt?m sunan? tansiyon yükseldi,hemen b plan?na geçtim,nederlerse onu yapt?m iyyim ?imdi,suna karde?ime özel olarak te?ekkür ederim benim için u?ra?lar? ve emekleri için.?imdi yan?mda bilgisayar kar??mda televizyon,böyle iyi oluyor ya kebap.

deer_152
28.10.07, 13:22
ooo ümmet abi senin iyle?meye niyetin yok galiba:D

daha yolumuz var...

immigrant
28.10.07, 13:52
Ümmet abinin keyfinin yerinde olmas? çok güzel en yak?n zamanda görü?elim...
Suna abla ve d?er arkadalara sana yard?mc? olduklar? için binlerce kez te?ekkürler..
Elimizden gelen bir?ey olursa gerekli nolar var abi sende :D:D

BuRaK
28.10.07, 14:00
yaw ümmet abi dün lüleburgaza gitmi?tim t?rla dönü?te seni gördüm tekirda? yönüne gidiyordun hangi arada kaza yapt?n anlayamad?m ama san?r?m bize ihtiyac?n olmam?? arkada?lar gerekli müdehaleyi yapm?? t?kler parpal? ;)

deer_152
28.10.07, 14:13
t?rlam? hayda...

immigrant
28.10.07, 14:15
2 tekerden 16 ya terfi etmi? burak :D

Eroldayı
28.10.07, 16:42
parpali ümmet abiye yard?mlar?ndan dolay? te?ekkürler

Paranoya
28.10.07, 17:33
ümmet abi çok geçmi? olsun :s

burn_10
28.10.07, 17:58
abi geçmi? olsun ya çok üzüldüm uzun zamand?r da görü?emiyoruz özledim seni...

BuRaK
28.10.07, 19:06
yaw sormay?n sinir krizleri geçirdim yolda abi 60 km h?zla yol bitmiyor yaw :S allah?m motorumdan beni ay?rma sak?n

metaldust
28.10.07, 19:33
gecmis olsun abi

deer_152
28.10.07, 20:44
yaw sormay?n sinir krizleri geçirdim yolda abi 60 km h?zla yol bitmiyor yaw :S allah?m motorumdan beni
[Only Registered Users Can See Links]
ay?rma sak?n

genelde modlar ay?r?yor bu sekilde dikkatli ol

DjHaylaz
29.10.07, 01:53
Geçmil olsun ümmet abi in?allah son kazan olur

motorize_deli
29.10.07, 05:31
yaw ümmet abi dün lüleburgaza gitmi?tim t?rla dönü?te seni gördüm tekirda? yönüne gidiyordun hangi arada kaza yapt?n anlayamad?m ama san?r?m bize ihtiyac?n olmam?? arkada?lar gerekli müdehaleyi yapm?? t?kler parpal? ;)

2 teker azm? geldi :D

ghost free
29.10.07, 06:27
Çok geçmi?ler olsun...
ALLAH BETER?NDEN SAKINSIN!!

ummet
07.11.07, 17:12
yava? yava? iyile?tim arkada?lar,ve bugün motora bindim,reusun yan?na çay içmeye bile gittim.kazay? yapt??m günden bugüne kadar benden yard?m ve katk?lar?n? elinden geldi?ince esirgemeyenlerden allah raz? olsun kandilerine binlerce kere te?ekkür ederim ne yapsam haklar? ödenmez.ve ayr?ca mesajlarla bu kötü günlerimde yan?mda olan de?ierli dostlarada candan te?ekkürü bir borç bilirim.allah hiçbirimize böyle günler göstermesin.

deer_152
07.11.07, 17:16
ümmet abi geçmi? olsun diyelim havalar kötü biraz daha dikkatli ol

immigrant
07.11.07, 18:24
yava? yava? iyile?tim arkada?lar,ve bugün motora bindim,reusun yan?na çay içmeye bile gittim.kazay? yapt??m günden bugüne kadar benden yard?m ve katk?lar?n? elinden geldi?ince esirgemeyenlerden allah raz? olsun kandilerine binlerce kere te?ekkür ederim ne yapsam haklar? ödenmez.ve ayr?ca mesajlarla bu kötü günlerimde yan?mda olan de?ierli dostlarada candan te?ekkürü bir borç bilirim.allah hiçbirimize böyle günler göstermesin.

ümmet abi tekrar geçmi? olsun....
Sana b?rtaz daha motora b?nme derd?m ama ben dayanamad?m sen nas?l duracaks?n :D:D
Abi gözünü seveyim dikkat et....
Sen allahtan k?sac?k bir zamanda atlatt?n...
Ben?m g?b? sezonu kaybetmed?n
Allah tekrar?n? göstermes?n ve herkes? kazalardan koruusun in?

senturk_69
07.11.07, 21:46
abi tekrardan gecmi? olsun bak?yorumda asi motorcu moduna gecmi?in:)