PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkari'deki S?n?r Tugay? Teröre Bin 400 ?ehit Verdi

burn_10
21.10.07, 20:19
Hakkari'deki S?n?r Tugay? Teröre Bin 400 ?ehit Verdi

Hakkari'de teröristlerin sald?r?s?na maruz kalan 21. S?n?r Tugay?'n?n geçmi?i 23 y?ll?k. Birli?in sorumluluk bölgesinde bu zamana kadar bin 400 ?ehit verildi.

Hakkari'de teröristlerin sald?r?s?na maruz kalan 21. S?n?r Tugay?'n?n geçmi?i 23 y?ll?k. Birli?in sorumluluk bölgesinde bu zamana kadar bin 400 ?ehit verildi.

1984 y?l?nda do?uda terör örgütünün faaliyetlerini art?rmas? üzerine Bolu'da bulunan 2'nci Komando Tugay?'n?n iki taburu Hakkari'ye intikal ederek Hakkari Otluca bölgesine konu?land?. 1986 y?l?nda ise 2'nci Komando Tugay Komutanl???'ndan ayr?larak Da? ve Komando Tugay Komutanl??? olarak te?kilatland? ?imdiki halini ald?.

(Cihan Haber Ajans?) ALINTIDIR...

Allah k?smet ederse yak?n zamanda bende vatani vazifemi yerine getirmek üzere teslim olaca??m. Ve bundan gurur duyuyorum duyun köpekler. E?er sizden bir tanenizin bile kellesini alabileceksem, bu can?m? seve seve feda etmeye ?imdiden haz?r?m... Gün gelecek vatan sizin gibi köpeklere göz açt?rmayacak, gün gelecek sizin kökünüzü kurutmak için bu vatan?n evlatlar? seferber olacak. ??te o gün e?er birinin önde olmas? gerekiyorsa ben önü almaya haz?r?m. Yeterki ?ehitlerimizin kan? yerde, atalar?m?z?n emekleri havada kalmas?n...

?çim Kan A?l?yor. Siz Köpeklerin Daha Vatani Görevini ??aa Etmemi? O?lu ?çin Gözya?? Döken Anac???ma Bunlar? Ya?atmaya Hakk?n?z Yok...

Ne olur duyarl? olal?m NE OLUR...

senturk_69
21.10.07, 20:23
evet arkada??m aynen hakl?s?n vesanada kat?l?yorum gerekirse bunun için kan?m?n sondamlas?n? bile veririm desinler pe?imsen VATAN SAGOLSUN

burn_10
21.10.07, 20:39
Allah raz? olsun...

senturk_69
21.10.07, 20:42
bunlar? gördikce içim kan agl?yo inan busaatte gitmek geliyo içimden

immigrant
22.10.07, 01:00
Bilal yüre?ine sa?l?k karde?im....
memleketimizdeki insanlar geçim s?k?nt?s?nda b?rb?r?n? bogazlamaya dusmus...
Ya??tlar?m?z referandum ne demek bilmeden yonjalarda oynuyor....
Ama bu millet öyle bir silkelenirki dünya ne oldu?unu anlamaz....
Benim son zamanlarda söyledi?im....
UYAN TÜRK?YE UYANNN...
EVLADINI VURAN KÖPE?? BESLEYEN ?EREFS?Z?N ÖNÜNDE KÖPEK OLANLARI ?ND?R ÖNCE KOLTUKTAN

burn_10
24.10.07, 17:26
kesinlikle hakl?s?n karde?im. o zaman 29 ekimde yollarday?z hep beraber...

deer_152
24.10.07, 18:19
art?k kimsenin sabr? kalmad?

hergün yurdun ayr? bir yerinde bir yürüyü? bir eylem oluyor

yönetimdeki ki?iler bu kadar seye ragmen hala pasif durumdalar

29 ekimde kortejde bulusal?m

burn_10
28.10.07, 17:53
29 ekim izim için önemli bir gün arkada?lar... hem cumhuriyetimiz aç?s?ndan hemde ses getirebilmemiz aç?s?ndan... lütfen duyars?z kalmayal?m...

deer_152
28.10.07, 18:32
bu sefer cok daha kalabal?k olacak gibi