Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıyafet ve Aksesuarda Geliş Fiyatına Ürünler
Arkadaşlar bir dost sitemizden arkadaşımız bana bu linki attı çok teşekkür ediyorum....
Fiyatlar bana oldukça uygun geldi mağazalara göre umarım faydalı olur...
[Only Registered Users Can See Links]
O kadarda uygun de?il be öymen
Banada yasin abi (biscuit) gönderdi msn den ama ben pek ?ekillerini beyenmedim abi ya para konusunda bir bilgim yokda grü?ünüz olarak güzel bir ?ey görmedim ben
senturk_69
21.10.07, 20:36
fiyatlar normal ama daha ucuzu ve kal?yelisini bulmak laz?m bence kampanya filan
angelmen58
21.10.07, 21:50
ben?m anlamad?g?m Alp?nestar adl? markan?n montlar? neden o kadar ucuz ben ald?m arast?rd?m 1 ay onceye kadar p?yasadk? en ucuz montu 400 ytl bu urunler orj?nalm? acaba
senturk_69
22.10.07, 16:16
ben?m anlamad?g?m Alp?nestar adl? markan?n montlar? neden o kadar ucuz ben ald?m arast?rd?m 1 ay onceye kadar p?yasadk? en ucuz montu 400 ytl bu urunler orj?nalm? acaba
gelsana 200ytl ye benim üzerimdeki ful korumal? vedederi oln montualal?m neucuzlar var vede kal?teli
motorize_deli
22.10.07, 17:51
abi avatar?ndaki o kask ? bi yerden tan?yom :P kusura bakmay?n konuyu buftum ama idare edin bu sefercik :P
senturk_69
22.10.07, 18:01
tan?man laz?m herhalde ?kak? ben takm?yorum sentak?yosun
güzel paylas?m olmus
satan arkadas?nda motosiklet kullan?c?s? oldugunu dü?ünürsek detek olmakta fayda var
senturk_69
22.10.07, 20:30
öyleyse ba?ka ozaman tamdestek DURDURAKYOK ben botlara talibim
?lk önce site yönetimine bu topic i açt??? için te?ekkür ederim. Arkada?lar ürünler orjinaldir bundan ?üphenüz olmas?n...Ürünleri Satan ki?ide benim ürünlerin her türlü arkas?nday?m örne?in ald?n?z orjinalli?inden ?üphe ettiniz direk olarak geri verip iade edebilirsiniz.
2 nci Fiyatlar konusunda uygun de?il gibi burak karde?imiz bi?ey sölemi?... Her halde ma?pza sat?? fiyat?na bakm??...
Arkada?lar nakit al?m k?sm?na bak?n % 25 indirim mevcuttur buda herhangi bir ma?zaya geli? fiyat? demektir. Bugün özen motorun getirdi?i revit factor pantolonu yada held pantolonu benim yazd???m nakit fiyata alabilen var ise önünde sayg? ile e?ilirim ama yoktur çünki bilenler bilir motosiklet aksesuar? ve ma?zac?l??? yapm?? bir ki?i olarak nakit al?mda ma?za max % 15 yapar oda zorla ...
Neyse konuyu çok da??tmayaca??m... Nakit al?mda % 25 tek çekim KK da % 20 6 taksit KK da % 15 indirimler mevcuttur...
yinede eklim tek çekim kk da ma?za max %5-10 aras? indirim sa?lar. taksitte ise hiç bir indirim yapmaz...
Amac?m?z kullan?c? olarak szilere destek vermek...Dürüst olal?m i?in içinde ticaret yokmu tabiki var ama sonuçta kullan?c?ya hizmet de var ilginiz için ?imdiden te?ekkürler kazas?z sürü?ler...
Fiyatlar bence uygun...
Özellikle nakitteki %25 indirim çok iyi bence...
Örnek marushin tiger kapal? kask feyizo?lu iyat? 352.22
Bu siteden pe?in 269 liraya alabiliyorsunuz...
Revit faktör pantolondada 70 lira daha ucuz
Revit tempo mont 40 lira
bence önemli olan destek olmak
sonucta bu tür ihtiyaclar? illaki kullan?yoruz herhangi bir magzadan almaktansa tan?d?k birinden almak daha mant?kl? bence
ben held marka pantolona talibim bir dahaki hafta dü?üne geldi?imde ?adi abiyle ugrar?z oda bot alacak galiba
senturk_69
23.10.07, 16:13
evet ama numaralar önemli ben45 giyerim bakal?m bulunacakm?
Arkada?lar olmayan no yada bedeni bulmaya çal???r?m yeterki beyenin isteyin...Bu arada iyi ?ekilde talep var e?er kesin alacaksan?z ürünleri ay?rabilirim sizinde bir ayr?cal???n?z olsun dimi...
held marka pantolona talibim
beden 32 olmas? gerek ama bu tarz pantolonlarda degi?irmi bilmiyorum
hafta sonu istanbula geldi?imde görmek isterim
held marka pantolona talibim
beden 32 olmas? gerek ama bu tarz pantolonlarda degi?irmi bilmiyorum
hafta sonu istanbula geldi?imde görmek isterim
Karde?im 32 de?ilde beden olarak söler isen tam yard?mc? olurum ...Bedenlerde çok az bir fark ama etkilemez
abi bu kot bantolon bedeni 30-32
Muhtemelen S yada M olarak geçior ok c.tesi beni bilgilendir ona göre haz?rl?k yapal?m bulu?al?m ba?ka isteyen arkada?lar var ise onlar?ndan ürünlerini getireyim
olur zaten dü?ün için kaynarcaya gecicez o s?rada ugrar?m
telefonum 05456968001
ok karde? benim i?im 12:30 da bitiyor irtiata geçece?im...
ok abi bizde 16:00 gibi kar??da oluruz
Evet arkada?lar ürünler yo?un bir ilgi görüyor eksi?i olan kaç?rmas?n derimmm
arkada?lar ba?ka ma?azada da pzarl?k yap?nca bu fiyatlara inerler çok rahat çok ucuz gelmedi bana
ancak bu fiyatlar üzerinden pazarl?k pay? varsa o ayr? :D
geçen hafta yasin abiyle bulusamad?k malum benim söför yavast? biraz
bence daha ucuza bile alacak olsak aram?zdan birinden almakta fayda var derim
yasin abi numaran?da gönderirsen bu hafta su i?i bi sonland?ral?m
kaynarca otogar 45 dakka daha ne yapay?m be
zaten ona sükrediyoruz son arabay yeti?tik neyse konu dag?lmas?n ben birde yeni mont bak?cam
istersen mo?ntu bana b?rak fuara bakal?m
nic montun renkli gri modeli fena gözükmüyor ben art?k yapt?g?m?z yanl?stan dönüp renkli bir mont al?cam
siyah mont aksam bizi dahada görünmez yap?or
motorcuyuz.comdan bi bak?y?m fiyat kars?last?r?r?z
arkada?lar ba?ka ma?azada da pzarl?k yap?nca bu fiyatlara inerler çok rahat çok ucuz gelmedi bana
ancak bu fiyatlar üzerinden pazarl?k pay? varsa o ayr? :D
Arkada??m?z?n söylediklerine sayg? duyuyorum ve vard?r bir bildi?i diyorum ....
Deer karde?im c.tesi buyur gel sana güzel bir alpinstarda mont ayarlayal?m pantolon ve mont i?ini bitir yapabilece?im bir ?eyler daha olursada yapmaya çal??ay?m fiyat anlam??nda ...
cuma ak?am?ndan görü?elim
Bana motovirus.com@hotmail.com msn adresinden de ula?abilirsin
öyle radikal ç?k??lar yapmak kimseyi k?rmak istemem karde?
kusura bakma yanl?? anla??ld?ysam
sa?a sola sitelere bakarak di?er ürünlere bakarak k?yaslama yapt?m sadece
fiyatlar uygun gerçekten pahal? de?il kesinlikle
benim ihtiyac?m bi?ey yok ?u aralar olursa da heralde gidip ba?kas?na kazand?racak halimiz yok :)
ömer abi için güncel
abi ilk mesajdaki internet adresinden ürünlere bakabilirsin bu ürünleri satan motosiklet kullan?c?s? bi arkadas?m?z
tamam özgür'cü?üm...çok te?ekkür ederim.
bir ?ey degil abi ne demek
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.