Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Abim Daha ?ehit Oldu
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri birli?e düzenlenen sald?r?'da ilk belirlemelere göre 10 güvenlik görevlisi ?ehit oldu. Yüksekova ilçesi Da?l?ca bölgesinde bulunan askeri birli?e, sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerince a??r silahlarla ate? aç?ld?. Aç?lan ate? sonucu ç?kan çat??mada, ilk belirlemelere göre 10 askerin ?ehit oldu?u, bölgede operasyonlar?n devam etti?i ö?renildi.
?HA Muhabiri Adnan ?im?ek hain sald?r?yla ilgili son bilgileri Habertürk'te anlatt?...
"5 saat önce çat??ma bilgisini ald?k. Hakkari Yüksekova bölgesinde, biliyorsunuz o bölge ?ran s?n?r?nda piyade timine pusu kuruluyor. Askerlerimiz iki da??n aras?ndaki bir bölgede çapraz ate?e al?n?yor. 10 askerimizi ?ehit ediyorlar. 3 güvenlik görevlisinin de yaral? olarak hasteneye kald?r?ld???n? ö?rendik. ?u anda teröristlere kar?? geni? kapsaml? bir operasyon ba?at?ld?. Bölge çember alt?na al?nd?."
Yine o ?erefsizler pusu yaparak 10 mehmetçigimizi öldürdü VE BU SAYI ARTACAK D?YORLAR tabiki ?ehitlerimiz her zaman yüregimizde ama ?u son 1 ayd?r Türkiye agl?yor ve bugün bir darbe daha ald?k. Bunlar olurken abilerim karde?lerim vatan? milleti ugruna can?n? verirken haberlerde hala Türkiye girerse AMER?CA NEDER NE YAPAR diyorlar ya i?te o bana koyuyor kimki onlar ölen abilerim hakk?nda karar verecekler yaw Sinirden agl?yorum ya[Only Registered Users Can See Links]
Allah rahmet eylesin toprag?n?z bol olsun
Yarappi 8 9 ay sonra bende askerim can?m feda olsun hiç önemli degil ama banda en az?ndan o ?erefsizlerden 1 tanesini öldüre bilme ?erefini ihsan eyle
21.10.07, 08:46
yaz?klar olsun mumillete
motorize_deli
21.10.07, 08:58
daha niceleri kurban gidecek bu terör virüsüne... :icon_angry2:
Allah rahmet eylesin topraklar? bol olsun. Biri art?k bi?iler yaps?n. Ba?kalar?n?n kuklas? olduk. :icon_angry2:
'' Bu ülkede ba?kalar? ya?am?yor bizler ya??yoruz bizim evlatlar?m?z abilerimiz ölüyor o lanet ucubelerin s?kt??? kur?unlarla... Sizler hala onun bunu emrini direktifini bekliyorsunuz. Bulun ?u alçaklar?n inlerini s?k?n kafalar?na... Le?lerini b?rak?n ait olduklar? yerde da?larda kals?n çürüsün. Hayvanlar yesin. O di?leri hissetsinler ruhlar?nda. Aynen may?na basan bir mehmetçi?in hisseti?i ac? gibi. Gö?süne yedi?i kur?unun s?cakl??? gibi hissedin gözlerinize giren k?zg?n demirlerin s?cakl???n?. Ama kan?n?z akmas?n ?u tertemiz topraklar?maza. O le? kan?n?z? ak?tmadan geberin kirletmeyin topra??m?z?. Soyunuz sopunuz kurusun. Can?n?z cehenneme..!!! '' :icon_angry2: :icon_angry2: :icon_angry2:
allah rahmet eglesin
sehitler ölmez vatan bölünmez
tayyip daha ne kadar bekliyecek merak ediyorum
Bu milletin evlad?na kur?un s?kanlar, o kursunu sa?layanlar ve destek olanlar cezas?n? çok a??r ödeyecek...
Milletin art?k silkelenmesi askerinde sesini ç?8karmas? laz?m bence....
Hükümetimiz ve kö?kte e?ya araba de?i?tirme sevdalar?n?n önüne vatan a?k?n? koysayd? ke?ke
motorize_deli
21.10.07, 09:34
Bu milletin evlad?na kur?un s?kanlar, o kursunu sa?layanlar ve destek olanlar cezas?n? çok a??r ödeyecek...
Milletin art?k silkelenmesi askerinde sesini ç?8karmas? laz?m bence....
Hükümetimiz ve kö?kte e?ya araba de?i?tirme sevdalar?n?n önüne vatan a?k?n? koysayd? ke?ke
ke?kelerle olmuyor karde?im bu i?ler icraat laz?m
Yaz?k bu ülkeye yaz?k bu ülkenin tertemiz insanlar?na.Biz daha bekleyelim.Patronumuz Bush dan icazet isteyelim.
?ehit olanlar bizim karde?lerimiz.Sakat kalanlar bizim karde?lerimiz.
Lafla peynir gemisi yürümüyor.Bir teskere ç?kard?n?z milleti kand?rd?k m? sand?n?z.Al i?te gitti onlarca vatan evlad? daha.
Yaz?k ki milletimizin devletine olan güveni inanc? sars?l?yor.Bu millet tarihte hiç bu kadar sahipsiz savunmas?z b?rak?lmam??t?.
Ama Atam?z bize yolu göstermi?tir.
Iste, bu ahval ve serait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktir ! Muhtaç oldugun kudret, damarlarindaki asil kanda mevcuttur. ...
Vurulup tertemiz anl?ndan uzanm?? yat?yor
Bir hilal u?runa yarab ne güne?ler bat?yor
Ey bu topraklar için topra?a dü?mü? asker
Gökten ecdad inerek öpse o pak anl? de?er
Ne büyüksün ki kan?n kurtar?yor tevhidi
Bedrin arslanlar? ancak bu kadar ?anl? idi
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazz?n
Gömelim gel seni tarihe desem s??mazs?n
Hercümerc etti?in edvara da yetmez o kitap
Seni ancak ebediyetler eder istiab
Bu ta??nd?r diyerek kabeyi diksem ta??na
Ruhumun vahyini duysam da geçirsem ta??na
Sonra gökkubbeyi alsam da rida namiyle
Kanayan lahdine çeksem bütün ecramiyle
Ebri nisana aç?k türbene çaksam da tavan
Yedi kandilli süreyyay? uzatsam oradan
Sen bu avizenin alt?nda bürünmü? kan?na
Uzan?rken gece mehtab?n? getirsem yan?na
Türbedar?n gibi ta fecre kadar bekletsem
Gündüzün fecr ile avizeni lebriz etsem
Tüllenen magribi ak?amlar? sarsam yaranaw
Yine bir ?ey yapabildim diyemem hat?rana
M.Akif ERSOY
abd nerden kalkm?s gelmi? ?rag? i?gal etmi?
biz hala izin pe?indemi ko?uyoruz
adamlar sormadan s?n?r gecip can al?yor ba?bakan hala kamplar? ag?t?n diyor teslim edin diyor
birazda gülünç oluyor
senturk_69
21.10.07, 11:05
beni cag?rs?nlar hemen giderim bu bayrak için dünyan?n heryerinde
ölmeye haz?r?m
ac?m?z büyük nebekliyo devlett karde?lerim 17 yec?kt?
ABD ikizkule sald?r?s?nda neler yapm?st? hat?rlay?n....
Bizim vatan evlatlar? k?msen?n umrunda de?l (politik) ...
Yar?n buyuk baslardan b? gozk?rpmas? gelir hulya avsar evlen?yorum der ?ehitlrt unutulur....
Ahmedi necat ? tebrik ediyorum amerika tehdit ed?nce " amer?kan?n b?r bombas? yanl?sl?kla ben?m ulkeme duserse ?sraili 2 saatte har?tadan s?ler?m ded?... "
motorize_deli
21.10.07, 11:47
Oralarda ölüyorlar... Bizimkilerde halan ABD abi bi müsade ette keselim ?u terörü bee hadi po?unu yiyim be izin plsss... modundalar...
biz ne kadar toplansakta yürüsekte sürsekte kolay kolay bi?i de?i?mez. Ne zamanki ba?takilerin can? yanar ozman kafalar?na dank eder.. O günü sab?rla bekliyorum. Bi teröristin millet vekillerine yapca?? bir intahar sald?r?s?n? dört gözle bekliyorum
pasif hükümet
sehitler art?yor haberler hep son dakkika haberleri veriyor
art?k konusmay?p icraat göstersinler
O vatan evlatlar?na silah s?k?l?rken amerika silah sat??lar?yla kö?e oluyo ......ler
bu i?i bizim askerimize yapan?n ,yapt?ran?n , destek olan?n ben taaa ..........................
merak etme 10 abin ?ehit olur 100 abin le üzerlerine çökeriz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.