PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Admin Devri ?le ?lgili !!!

karakas44
16.10.07, 05:41
Selam ;

Üzerimize geçici süreli?ine alm?? oldu?umuz adminlik yani site yönetimi devredilecektir.Bu konuda aran?zda ki?i yada ki?ileri belirleyip bizlere bildirirseniz gerekli ayarlar? yapaca??z.Ben kendi ad?ma gene yard?mc? olmaya çal??aca??m ama her ?eyi art?k bizden lütfen beklemeyin.Bizlerde s?f?rdan ö?rendik,internetten faydaland?k ara?t?rd?k,Bu siteyi yaparken bile baz? durumlar da internetten yard?m ald?k. Aran?zda seçece?iniz Admin arkada?lar bizler gibi yapabilirler.Ve yapacaklar?na eminim.Son ayarlar? yap?p siteyi bitirdikten sonra Yetki verilecektir.

Bilginize...

motorize_deli
16.10.07, 05:44
EHH artık admin olcak arkadaşa ucundan bişiler gösterirsiniz :D

DjHaylaz
16.10.07, 07:05
Çok meziyetli i? ki?inin bo? vaktinin olmas? yada i?ini pcden yap?yor olmas? gerekir bence siteyi devaml? gözetim alt?nda tutabilmesi için
E birde dogru ki?i olmal? admin dedigin ki?iliksiz kendi ç?karlar? ve menfaati için karar verdimi i? sakat demektir
Neyse bakal?m kim olacak

SHoCK
16.10.07, 07:13
ben olmak ısterdım ama malesef bılgısayır kullan mayı bılmıyorum:))))))))

karakas44
16.10.07, 08:00
EHH art?k admin olcak arkada?a ucundan bi?iler gösterirsiniz :D

Elimden geldi?ince yard?mc? olmaya çal??aca??m,Ama dedi?im gibi ben bunu dedim diye her?eyde biz aran?rsak inan?n site yürümez,Sitenin admini olacak ki?i ayn? zamanda sitenin sahibi gibi olacak,de?er verecek,ilk oyunca?? ilk arabas? ilk motoru gibi bakacak yoksa çok zor.Benim önerim en az iki ki?i olmas?d?r biri rahats?zlan?r yerinde olmaz zor durumda kalabilirsiniz.Yedekli olmakta fayda var derim ben...

positive
16.10.07, 08:07
bizde dostluk ve arkada?l?k hat safhada oldu?undan...
herhangi bir sorun ya?ayaca??m?z? sanm?yorum ::)

motorize_deli
16.10.07, 08:19
Elimden geldi?ince yard?mc? olmaya çal??aca??m,Ama dedi?im gibi ben bunu dedim diye her?eyde biz aran?rsak inan?n site yürümez,Sitenin admini olacak ki?i ayn? zamanda sitenin sahibi gibi olacak,de?er verecek,ilk oyunca?? ilk arabas? ilk motoru gibi bakacak yoksa çok zor.Benim önerim en az iki ki?i olmas?d?r biri rahats?zlan?r yerinde olmaz zor durumda kalabilirsiniz.Yedekli olmakta fayda var derim ben...

çok do?ru :)

temel ?eyleri ö?retirsiniz tabi her?eyde siz aranmazs?n? :) zamanla ö?renirler art?k :)

bizde dostluk ve arkada?l?k hat safhada oldu?undan...
herhangi bir sorun ya?ayaca??m?z? sanm?yorum ::)

yok yok ya?amay?z :icon_dalga:

immigrant
16.10.07, 10:09
hayırlısı olsun

motorize_deli
16.10.07, 13:36
hay?rl?s? olsun

cümlemize :icon12:

DjHaylaz
16.10.07, 14:10
Bencede hayırlısı neise o olsun

BlackRider
16.10.07, 15:38
hadi hayırlısı bakalım şanslı kim hep birlikte görcez:icon_geek::xs06:

senturk_69
16.10.07, 19:39
...................

motorize_deli
16.10.07, 19:46
...................

:icon_sas:

senturk_69
16.10.07, 20:00

nedememi bekliyosun ben zaman?nda oyumu verdim vesecildiler bunlarda belli vede bunlar?n olmas?ndan taraf?z biz burda bu k?i?ilerin secilmesini fati s?rr? ve ben konu?up ta oy verdik kimsennide adminliyini al?nmas?ndan tarafdeyiliz bizim oyunuz belli

deer_152
16.10.07, 20:48
okumadan yazmıstım bence farketmez klasik olacak ama