PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HONDA ses150 DYLAN

immigrant
17.08.07, 14:38
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Eroldayı
17.08.07, 14:40
uzunyol yapan arkadaşlar var baya memnunlar

immigrant
17.08.07, 14:56
uzunyol yapan arkada?lar var baya memnunlar

Bende ehliyet için emniyet müdürlü?üne gitti?imde bunu kullanan bir çiftle konu?mu?tum...
2 ki?i ilede uzun yolda zorluk çekmediklerini söylediler...
?ehir içinde ki durumu söylememize gerek bile yok demi?lerdi.

hohori
10.12.07, 18:16
alacam bu motoru yak?nda arkadaslar.

BuRaK
10.12.07, 18:21
?imdiden hay?rl? olsun demek dü?er bize :)

satoyama
10.12.07, 23:25
10 numero bi motor arkda?lar çinlilerin asla taklit edemeyece?i cinsten diyebilirim binen varsa bu sözümü çok görmeyecektir

deer_152
11.12.07, 06:40
ileride belki bir gün

positive
11.12.07, 09:01
bu motorla ilgili olarak en iyi sözleri Ömer abi sarfedecektir :glasses10:

motorize_deli
11.12.07, 09:23
Ömer abide bundan vard? :) konu?sun dinleyelim :) gerçi gördük yoldaki performans?n? az çok :D

ömer
11.12.07, 10:37
evet arkada?lar...benim motorum...gerçekten çok memnunum...ama ?imdiye kadar da ba?ka hiç motor kullanmad?m...dolay?s?yla bir k?yaslama yapma ?ans?m yok....ancak ?u kadar?n? söyleyeyim ?ehir içi trafikte çok seri ve k?vrak...dönü? mesafeleri bana göre uygun....tek zay?f yan? bana göre frenleri....ama neye göre inan?n bilmiyorum...bana göre zay?f i?te....bir ara bu i?in uzmanlar? kullan?rsa benim motoru daha iyi bir cevap bulabiliriz...uzun yolda ise pek diyebilece?im bir?ey yok....tam bir saat boyunca kesintisiz neredeyse gaz kökte ve 120 km/saat ile gidebildim...uzun yol için yeter bir ölçek midir bilmiyorum...bana göre yeterli...daha ne olsun dimi?....bak?m ve ya? de?i?imlerinde yetkili servisine götürüyorum...6.000 km motor için toplam 100 ytl ya?, bak?m ve i?çilik ücreti ödedim...bunu da siz de?erlendirirsiniz art?k....nas?l?....sizin için faydal? olabildim mi?...

deer_152
11.12.07, 12:37
bence yeterince faydal?
belli bi km yi sabit h?zda gidebilmek önemli
cinlilerde bunu yapmak zor yapt?g?ndada bi yerden patl?yor haliyle
100 ytl de uygun zaten bi yagde?i?imi 15-20 ytl olmus 6000 km için normal

satoyama
11.12.07, 14:20
ömer abi bencede dylan da tek eksik gördü?üm nokta arka frenin balata olmas? san?r?m frenaj o yüzden tatmn etmiyor

deer_152
11.12.07, 14:29
balata frenler neden tatmin etmez ben cok fazla fark bulam?yorum ac?kcas?

skater
11.12.07, 19:34
bende memnun de?ilim arkan?n balata olmas?ndan Özgür
yol yapt?kça balata kapal? alanda oldu?undan çok ?s?n?yor ve bir süre sonra fren iyi tutmamaya ba?l?yor
ve benim motorda iki ki?i binince arka fren daha çok ?s?nd???ndan dolay? iyice zay?flamaya ba?l?yor
ve el kas? yapman?z? sa?l?yor
benim balatal? sistemde gördüklerim bunlar :)