Orijinalini görmek için tıklayınız : son karar AMASYA
arkadaşlar bayramda ankara diyorduk ama ankarayı merak edenlerin gitmek isteyenlerin katılmaması ve hava durumlarına da göz önünde bulundurarak AMASYA'ya gitmeye karar verdik
deer152
shock
suan kesin gidenler
Evet Amasya Yolu Gorun Du Duruma Vore Ankarayada Ugraya Biliriz
bakalım yol nereye götürürse
güle güle gidin güle güle gelin.bol resim çekin.biz gidemeyenlerde seyredelim.
ne gidemeyenlermi abi amasyadan kaç kez gectiğini sayamadık daha
a) motordakı sekme devam edıo dun babamla yoldan cıkıoduk...
b) dun cok ayakta kaldım bacak hala sıs
c) para durumu kısıtlı yalnız hayırlı yuolculuklar dıleyebılırım zaten amasya bana uzun bu haldeyken
oymen sen dınlen bacagını fazla yorma bız gezerız senın yerınede
İllede bir yere gidecek adam yaw :) Hakkaten dur durak yok özgürde :)
senturk_69
12.10.07, 17:05
evet bana gelmedi cok uzak benim motor cıksın hep birlikte gidebildiyimiz yere arkadaşlar :)
Evet Amasya Yolu Gorun Du
gelin gelin :D....
ee ne zman yola ç?kmay? planl?yosunuz..ne zaman burdas?n?z _??????
arkadaşlar sölemesi ayıp dün gece bursaya gittim geldim ben :$ bayram finish bnm için :P
motorize_deli
13.10.07, 08:33
?llede bir yere gidecek adam yaw :) Hakkaten dur durak yok özgürde :)
yok tabi :)
Ne oldu yalanm? olduu ??
bilmiyom.. yola ç?kt?lar diyolard?..gelirler yak?nda
amsaya planı ıptal olmuş şuan ızmırdeler bılgınıze
Ne oldu yalanm? olduu ??
gittik geldik tabiki ama izmir yapt?k resimler yak?nda dü?er bizi durduran sadece ar?zalar olur
evet azmire geldiler beraber kuşadası yaptık,cesurve özgürle beraber.
ümmet abi her şey için teşekkürler
turgay abi ve levent vardar la da tanısma fırsatımız oldu güzel bir bayram tatili oldu
ümmet abi her ?ey için te?ekkürler
turgay abi ve levent vardar la da tan?sma f?rsat?m?z oldu güzel bir bayram tatili oldu
as?l ben size çok te?ekkür ederim buraya geldiniz,sanki misafir bendim hiç masraf yapt?rmad?n?z bana çokta mahçup oldum sizlere,hiç olmad? böyle ama telefisi olur kesinlikle.
as?l ben size çok te?ekkür ederim buraya geldiniz,sanki misafir bendim hiç masraf yapt?rmad?n?z bana çokta mahçup oldum sizlere,hiç olmad? böyle ama telefisi olur kesinlikle.
BIZ VARKEN SANA PARA HARCATIRMIYIZ UMMET ABI SENIN VARLIGIN YETER SEN ZAMANINDA HARCAMISSIN OKADAR YERE GITMISSIN SIRA BIZDE HERSEY ICIN SAGOL COK EYLENDIK OZELLIKLE OTELE BAYILDIM
BU ARADA OZGUR GECE USUMUZ BENIM YATAGA GELMIS BENI ISITDIYE KOVUYORUM CIKMIYOR OTELIN GUVENLIK GOREVLILERI ZORLA ATTILAR:)
ümmet abi önemli olan birlikte olmakt? yol yapmakt?
resimlerin tamam?n? aksam at?cam ü?üyenide aksama görürler cesur
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.