Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorunuza Benzin Alırken Öncelikli İstasyon Tercihiniz
Motorunuza Benzin Al?rken Öncelikli ?stasyon Tercihiniz.
Bir anket yapal?m ve motor kullan?c?lar?n?n benzin al?rken öncelikle u?ramay? tercih etti?i istasyonlar? tespit edelim dedim.
Ankete herkesin kat?l?m?n? ve istasyonlarla ilgili tecrübe ve dü?üncelerini payla?malar?n? rica ediyorum.
Ben tercihimi Shellden yana kulland?m.
ben bp den ve totaldan al?r?m özellikle yola ç?kmadan almaya özen gösteriyorum
Birden fazla secenek secebiliyosun Erol Abi
Oyunu alal?m:)
hallettim cihan yaz?y? yazd???mda ç?kmad?;)
ben sadece opetten al?yorum istanbul içindeyken benim zat? uçuruyor....
birkez türkpetrolden ald?m çay?rba??ndan motor bitti sand?m karbüratörü mahvettii..
Onun d???nda shell den de al?yorum yaln?z shell in benziniyle daha az kilometre yapt???n? farkettim....
Tabi ?ehirleraras? az kald?ysa öztoromano?ullar? bile mucize oluyor bazen
ben sadece opetten al?yorum istanbul içindeyken benim zat? uçuruyor....
birkez türkpetrolden ald?m çay?rba??ndan motor bitti sand?m karbüratörü mahvettii..
Onun d???nda shell den de al?yorum yaln?z shell in benziniyle daha az kilometre yapt???n? farkettim....
Tabi ?ehirleraras? az kald?ysa öztoromano?ullar? bile mucize oluyor bazen
Opetin benzini gerçekten de öymenin dedi?i gibi benim motora da bi?iler yap?yor.Gidi?i de?i?iyor.
Daha fazla istasyonlar? olsa eminim sat??lar? artar.
Mesela bildi?im kadar?yla Ford dizel araçlar?nda opeti tavsiye ediyor hatta garanti için ?art ko?uyor.
petrol ofisinden al?yorum
vmax al?yorum motoru ucuruyor bir ayda bu yüzden 3 kez motor yapt?rd?m
Bu çok faydal? oldu cihan abi çok iyi dü?ünmü?sün tebrik ederim....
dedem de y?ollard?r total den al?r benzini hala ilk üretim olan ve ayn? motoru ta??yan 124 ünü kullan?yor
petrol ofisinin bayisi cok oldugu için onu tercih ediyorum
Ben istasyonlardaki hizmet kalitesine ve çal??anlar?n?n davran??lar?na da dikkat ederim.
Bir keresinde Yenisahra da ki Shellde olay ç?karm??t?m.
O zamanki i?yerime yak?n oldu?u için motora oradan benzin al?yordum.Fakat ne zaman gitsen bir lakay?tl?k ilgisizlik görüyordum.En sonunda patlad?m.Ba??r?p ça??rmaya ba?lad?m.
Arabayla gelip depoyu fulledi?imde ne kadar ilgilisiniz motoru görünce mi adam yerine koymuyorsunuz karde?im diye.?irketteki herkese söyleyecem bir daha buradan benzin al?nmayacak sizi de dilekçeyle ?ikayet edicem diye saym??t?m.Hepsi hizaya gelmi?ti.
Yani Shellden almaya gayret ederken her shellden diil.Mü?teriye hizmet verenden.Mesela E-5 de ko?uyoluna gelmeden biti?ik BP ve Shell var. BP istasyonu tam Allah l?k.Her zaman onu pas geçer yan?ndaki Shellden al?r?m
gayrettepe shellde o konuda çok iyi
ben hep SHELL den al?r?m bosuna demem?sler benz?n? shell den ak?l? kelden alcan d?ye valla s?z b?lu?r s?n?z ben hem benz?n? SHELL den al?yorum hemde kel?m:)
seni bile çileden c?kard?klar?na göre baya bi umursamaz davranm?slar
cerkezköyde shell den benzin ald?k 6 ytl gibi bi?ey tuttu 100 ytl verdim bozuk ver diye tutturdu herif
kardesim koskoca benzinlikte 100 lira bozuk yokmu dedik zor bela bozdular neymi? ben dü?ünecekmi?im yan?mda bozuk para tas?yacakm?s?m
sanki benzini verirken ücretler bozuk olsun dedide
motorize_deli
08.10.07, 05:58
shell oper bp :)
maslak bp den bir daha almayaca??m kesin...
Çal??anlar çok sorumsuz....
Bp den benzin al?nca motor ilk çal??mada zorlan?yor
ben bu aralar bakkaldan cola al?yorum
motorsuz olmaya iyice al?st?m:D
bende Bp den al?yorum bi?ey bildi?imden de?il ama nebileyim al??kanl?k galiba:Smile155:
Aram?za yeni kat?lan arkada?lar da anketimize kat?l?rlarsa sevinirim.
Böylece benzinliklerle ilgili bilgi ve tecrübelerimizi de payla?m?? oluruz.
tercihim OPET....arabama da Opet al?yorum...
özellikle istasyonlar?n temizli?ine ve görevlilerin davran???na bakar?m....verdikleri hizmet de önemli tabi....benzin kalitesinde çok farklar olabilece?ini dü?ünmüyorum...
Ben genelde maslak opetten al?yorum...
Hem oras? mehmetçik vakf?n?n
opet istasyonlar? bak?m?ndan örnek bi firma
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.