PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sitemize giremeyen arkadaşlar

Eroldayı
02.10.07, 17:07
bugün bir dizi yaptığım telefon görüşmesi yaptım ilk önce hosting firmasıyla bizzat ben kendim görüştüm özkan bey sitenizin bulunduğu serverden taşıdık dedi sitenizi yapan firmayla sürekli diyalog halindeyiz bizde sorun yok diyince bende ttnet'i aradım telefonda şikayetlerimi anlattım en son bana bilgisayarda bir işlem yaptırdı o işlemden sonra siteye girebildim bunu sizlerle paylaşmak istiyorum siteye giremeyen arkadaşlarada bu işlemi yapmalarını söyleyelim

Başlat}Çalıştır gelen ekrana cmd yaz tamam de}ms-dos ekranı gelecek karşımıza}ipconfig/flushdns}yazın entere basın}exit yazıp çıkın sitemize girebileceksiniz kolay gelsin

deer_152
02.10.07, 21:02
bende bu i?lemden sonra girebildim

ama buraya yazacag?m?za mail at?lsa daha iyi olur sonucta siteye giremiyorlar görmeleri zor

motorize_deli
02.10.07, 21:47
bende denedim ama bunlan alaks? yok... ?imdi denk geldi girdi
benimki 12den sonra giriyor :S

Eroldayı
02.10.07, 21:58
bu i?lemi yapt?m evden girdim i?yerinden yapt?m girdim ,özgüre,emreye msnden tarif ettim girdirdiler:Smile148:

deer_152
02.10.07, 22:39
erol abinin tarif ile alakal? bir sorun olabilir
bugün defalrca denememe ragmen hiç giremedi?im halde
bu i?lemi yapt?ktan sonra hemen ac?ld?

immigrant
02.10.07, 23:47
Abi peki bi?i sorucam :D:D:d
sitemize yeni üye olmak isteyen google da aratan vs. bir ?ah?s bunu nerden bilece :D:D

Eroldayı
02.10.07, 23:52
do?ru söylüyon onuda sorup ögreneyim yada sen öymen ttnet mail at ögren nas?l a?acaz bu sorunu:laughing11:

immigrant
02.10.07, 23:53
Abi ben maille?meyi sevmiyorum yar?n arar konu?urum