PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site Çal???yor

karakas44
02.10.07, 09:28
Bazı arkadaşlar siteye 12:25 itibari ile giremediğini belirtiyormuş,Bende hemen siteye girip bu yazıyı yazmayı uygun gördüm.Yani bu bir test yazısıdır...

Herkese Saygılar....

Eroldayı
02.10.07, 10:04
ttnetle görü?memde bana yapt?r?lan i?lemler
ba?lat,çal??t?r,cmd yaz?n,siyah ekranipconfig(shift7)ile ters sla?flushdns,enter bas?n exit ile ç?k??
birde explorerde sa? tu? özellikler geçmi?i siline bas?n

immigrant
02.10.07, 10:55
evde yoktum.... bilgim yok yorumda....
Bilgisayar? ilk açt???n?zda eger s?teye g?r?s yapamazsan?z exp. özelliklerden geçmi?i silip birkaç kez daha deneyin...
yine aç?lmazsa ba?ka b?r?ne denemes?n? soyley?n girmiyorsa problem genel demekt?r

Eroldayı
02.10.07, 11:12
hosting firmas?ndan özkan beyle yapt???m görü?mede site çal???yor c.tesi pazar günü ta??nma vard? dedi yukar?da belirti?im i?lemi yapal?m olmad? kara al?p gerekirse hostingi de?i?tirelim toplu karar almam?z laz?m ?u an i?yerindeyim sorunsuz girdim bugün net evindede denedim siteye gire bildim

motorize_deli
03.10.07, 09:19
site açl???yomu :D hangi site
bu gün login olabilme saatim 11:23 bu saate kadar defalarda denedim... o söylenen flush komutlar?n? da denedim ama tra???..
vardiyal? çal???yor ne i? anlamad?m. Bitmedi gitti ?u sald?r?lar...

immigrant
03.10.07, 09:26
Arkada?lar oncelikle bilmen?z? isterimki yazacaklar?m daha öncede söylendi?i üzre kesinlikle imal? , kinayeli yada ba?ka yone cek?leb?lecek , yanl?s anlamas? gerekilen ?eyler de?il...

Öncelikle 2 ayd?r sitemizdeki sorunlar belli , özellikle ba?lant? problemi...
Bu zaman kadar istediklerimizi imkanlar dahilinde yerine getirmeye çal??t?n?z yada getirdiniz..
Fakat ba?lant? sorunu hala çözülemedi...
TT netle alakal? ?uydu buydu derken bu kadar zaman geçti aradan....
Anlay??la kar??lad?k herhangi bir ?ey söylemedik bugüne kadar....
Ama art?k bu kesintiler foruma ve üyelerimize zarar vermeye ba?lad?....
?öyleki; bu siten?n yap?m asamas?nda g?derler olarak uyeler?m?zden ucretler toplad?k ki kend? s?tem?zde yazal?m c?zel?m kafam?zdak? g?d? b?r forumumuz olsun d?ye...
?nsanlar ki ben b?l?yorum ?c?m?zde cok zor duyrumda olanlar varcek?nmeden bu paralar? verd?ler...
Ve biz bu ?nsanlar ?c?n el?m?zden gelen? yapmaya cal?s?yoruz...
Sürekli konu açmaya siteyi geli?tirmeye çal???yoruz...
Ama sitedeki kopukluklar art?k sadece sinir harbine döndü... Ben bu ?nsanlara siten?n neden cal?smad?g?n? anlatamam... Kimse anlatamaz cunku 2 ay gecti....
Biz cevrem?zdek? arkadaslar?m?za buay? onerdik insanlar aa ne guzel dediler siteye g?r?s yapamad?lar....
Eski?ehirdeki arkada?lar uye oldu s?teye g?rememekten abna dert yand?lar....
Bu i?i yapmama?s ?zlen?m? yaratt?k ve aksad? art?k k?mse s?teye bakm?yor b?le cal?sm?yor d?ye....
Ben bir?eyler yapmak için bu cam?adak? arkadaslarla tan?smak ?c?n bu i?e girip rezil olmak zorunda kalsamda hala tekn?k ac?dan soz sizde oldugu ?c?n cozumu s?zden bekled?m....
TT net su bu vs. sorunlar? ben? h?c ?lg?lend?rmez...
B?lg?sayar? ac?nca su komutu g?r?nce s?te cal?s?r d?ye mant?ks?z b?s? olamaz....
Google da s?tey? bulan b?r?ne bunumu soylucem ben.....
Em?n?mk? cal?smalar?n?z suruyor ama bence cok yavas.. Sizin siten?zde cal?sm?yor fark?nday?m bu sizin i?leriniz içinde kotu ama bugune kadar soylenecek sozler b?r?kt?...
Biz size h?cb?rzorluk c?karmad?k?...
2 ayd?r bunlarlka ugras?yoruz art??k yeter...
Ben bu ?nsanlardan cok sey ald?m p?ara ald?m zaman ald?m emek ald?m sizde bu i?i çözmelisiniz en k?sa zamanda.....
Bu site çal??m?yor... sayg?lar

motorize_deli
03.10.07, 09:36
Arkada??m?n sözlerine kat?l?yorum ve ekliyorum!!!
Her sabah msn e girdi?imde aç?lan pencerelerde ayn? ?ey yaz?yor '' F?rat siteye girebiliyormusun '' sonras?nda '' Yaa nie aç?lm?yor '' falan f?st?k...

Daha önce bulundu?umuz yerlerde b?rakt???m?z izleri takip edenler bize ula??yor. Fakat ço?unlukla eri?im sa?lanamayan bir siteye girmiyor insanlar...

Kafalar?nda olu?an izlenim bizim itibar?m?z? zedeliyor kan?s?nday?m. BECEREMED?LER sitelerine eri?im bile yok !!!!

Bende bir çok tan?d???ma adresimizi verdim ve kat?l?mc?l?k sözü ald?m. Ama ak?am eve gitti?imde mailime gelen yaz?lar hemen hemen ayn? '' bak?mdas?n?z galiba'' aç?lm?yor. '' kanka aç?lmad? bi sorun var galiba nese ben sonra yine denerin'' vs vs...

daha bu sat?rlar uzar gider asl?nda fakat uzatmaya gerek yok
K?sa yoldan ÇÖZÜMe gidilmesi taraftar?y?m...
sayg?lar...

Hammer
03.10.07, 12:59
Arkada?lar ben uzun uzad?ya yazacak diilim.

Bu i?lerden de fazla anlamam.Zaten siteye üye olacak ki?ilerin de co?unun benim gibi olaca??n? dü?ünürsek.

Siteye girip giremememe ve sitenin h?z?na göre basit kullan?c?lara has de?erlendirme kriterlerim var.

Ben bu siteye bir girebiliyorum bir giremiyorum.Ba?ka hiçbir sitede de bu sorunu ya?am?yorum.

??in özeti budur.

deer_152
03.10.07, 13:06
hakl?s?n cihan abi
k?sa zamanda kesin cözüm üretilmeli

motorize_deli
03.10.07, 13:37
hemde acilen bir çözüm üretilmeli :)

eveeet yine k?sa bir ara verdik yaya?na :D ve tekrar burday?z :D

deer_152
03.10.07, 13:39
ah bide su gitmelerin olmasa:D

motorize_deli
03.10.07, 13:41
olmasa çok iyi olcak :) geçen moto test yaz?yodum :D bitti göndere bi bast?m BOOOMMM :D
allahtan yedek al?yom :D

deer_152
03.10.07, 13:44
bu host firmas?nda elektrikler tek farz olmas?n:pokey:

motorize_deli
03.10.07, 13:50
bu host firmas?nda elektrikler tek farz olmas?n:pokey:

pek muhtemel bir ihtimal...

Hammer
03.10.07, 13:55
Konuyla ilgili benim bir fikrim vard?.Toplant?da da dile getirmi?tim.

Ya?? genç olan arkada?lar bilmez ama TRT nin ?a?aal? zamanler?nda necefli ma?rapa vard?.Yay?n koptumu onu koyarlard? ekrana.

Akl?ma geliverdi az önce tekrar.

motorize_deli
03.10.07, 13:58
mauhauhuaa abi alemsin yaaa

deer_152
03.10.07, 14:10
ilginç bir uygulama olur cihan abi
hadi oylayal?m:D

immigrant
03.10.07, 14:32
abi o uygulmaay? siteye bak?m yapt?klar? zaman gosterb?l?olar yan? onun ?c?nde s?teye baglant? gerek?o ama b?z onu göstereb?lsek zaten s?teyede g?reb?l?r?z bu kadar ac?z haldey?z i?te

deer_152
03.10.07, 14:35
abi o uygulmaay? siteye bak?m yapt?klar? zaman gosterb?l?olar yan? onun ?c?nde s?teye baglant? gerek?o ama b?z onu göstereb?lsek zaten s?teyede g?reb?l?r?z bu kadar ac?z haldey?z i?te

bu kadar uzun sürede hala nas?l cözüm olmuyor anlamad?m

immigrant
03.10.07, 14:37
host deg?st?rmek yada duzenlemek nas?l b?r ?st?r f?kr?m yok ama bu kadar ?nsan magdurken bence cal?smalar cok h?zl? olmal?

deer_152
03.10.07, 14:41
iyide dikkat et hala kopma olmad? belki cözülmü?tür sorun:Smile148:

immigrant
03.10.07, 14:42
sanm?yorum genelde bu saatlerde cal?s?yor :D:D ona belli olmaz ma?allah dey?n

motorize_deli
03.10.07, 14:47
meaaa??allaaahhhhhhh