PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayış Hakkında Yardım

BuRaK
28.09.07, 07:03
Arkada?lar 2 gün önce f?rat arkada??mla beraber yolda kald?k. F?rat´?n bilgilendirmesi sonucunda kay???n koptu?unu anlad?k. Dün ak?am kay??? de?i?tirdim. Yaln?z bu seferde motorum eskisi kadar h?zl? kalkm?yor özellikle artç? ald???mda anla??l?r ?ekilde performans kayb? var. Ancak düz yoldada son h?z? baya?? de?i?ti. Normalde motorumun 110u geçti?ini hiç görmezdim ancak dün 125 küsürlerde gitmeyi ba?ard?m. Sizden istedi?im sorunun cevab? bu tarz bir de?i?ikli?in motoruma zarar? olup olmad???. ?imdiden yard?mc? olan herkese çok te?ekkürler..

motorize_deli
28.09.07, 07:16
Enteresan bi?i serilik gitti topspeed de art?? var :D

BuRaK
28.09.07, 07:19
Enteresan bi?i serilik gitti topspeed de art?? var :D

he ya çözemedim bu mant??? ba?ka forumlarda okumu?tum biraz daha bol kay?? takarlarsa böyle bir?ey olabilir felan diyorlard?

deer_152
28.09.07, 07:26
bikere kay?s? nerde degi?tirdi?in önemli
egerki servisinde degi?tirmediysen ebatlar? farkl? olabilir

yavaslamas?n?n sebebi kay?s?n bol olmas?ndan olabilir

BuRaK
28.09.07, 07:34
yok yetkili serviste de?il herhangi bir serviste de?i?tirdim. Yetkili servis elinde kay???n olmad???n? ancak 2 gün sonra verebilece?ini söylüyor motoru. 2 gün bekledikten sonra kendim gider fabrikadan al?rd?m çok daha mant?kl? olurdu

deer_152
28.09.07, 07:39
en az?ndan servisten kay?s?n ebat?n? alman gerekirdi rastgele kay?s tak?lmaz
he takt?n götürür ama rand?man vermez k?sa bi kay?s takt?r?rsan erken kopar
büyük bi kay?s takt?r?rsan rand?man? dü?er

senin yerinde olsam garantin devam ediyorsa servise b?rak?rd?m motosikleti o kadar k?sa sürede kay?s kopmaz

ben bi scooterimde 15.000 km gittim kay?s kopmad?

motosikletin ramzeydi san?r?m 500 evler de CEMTEK motosiklet var ramzey servisi oraya yak?nsan göster derim

BuRaK
28.09.07, 07:47
deer hocam yetkili servislerle fazla muhattap olmak istemiyorum garantisi önemli de?il. Adamlar?n amac? belli mü?teriyi soymak :) Adam motoru satarken iyi ho? satt?ktan sonra birdaha u?rama bana diyecek neredeyse..

deer_152
28.09.07, 08:06
aram?zda yeni oldugun için benim yasad?g?m servis sorunlar?n? belkide duymam?s olabilirsin
öyleki ben servislerle mahkemelik durumlara bile geldim

semtin neresi bilmiyorum ama bu serviste i?çilik iyidir ve fiyatlar uygundur ben 15000 km nin her 1000 km sinde ugrar bak?m yapt?r?rd?m buda benim için 2 günde bir oluyordu bak?mlar?n? yapt?rmasanda garanti belgesini belirtilen km de onaylatmal?s?n

BuRaK
28.09.07, 08:17
deer dedi?im gibi u?ra?mak istemiyorum garantiydi ?uydu buydu felan ama konuyu ba?ka yerlere sapt?rd?k :D

deer_152
28.09.07, 08:20
kay?s kopmas?na kars? dikkatli olsan iyi olur

immigrant
28.09.07, 10:08
burak serviste ya? de?i?timi?

BuRaK
28.09.07, 11:03
yok de?i?medi. De?i?sin mi?

motorize_deli
28.09.07, 11:30
yok de?i?medi. De?i?sin mi?

?imdiye kadar ya? de?i?tirmedinmi :pokey:

ummet
28.09.07, 11:45
kay???n markas? ve kimin takt??? önemli

BuRaK
28.09.07, 11:59
yaw ?imdiye kadar de?i?tirmez olurmuyum 4000 kmdeyim en son 3500de de?i?tirdim ve ayr?ca her 1000 kmde bir de?i?tiriyorum sizce daha m? s?k de?i?tireyim ?

immigrant
28.09.07, 19:11
ya ya?? kay?s?n son h?z? etk?leyeceg?n? dusunmed?g?m ?c?n sordum....
Kalk??ta yavaslam?ssa ?k? ?ht?mal var ya kay?s?n bol yada bilyeler bozuldu... Zaten kay?s?n kopmas?na etkenlerden b?r?de o b?lyeler?n bozuk olmas? ama son h?z? nas?l etk?ler b?lm?yorum ac?kcas?

senturk_69
28.09.07, 19:48
Arkada?lar 2 gün önce f?rat arkada??mla beraber yolda kald?k. F?rat´?n bilgilendirmesi sonucunda kay???n koptu?unu anlad?k. Dün ak?am kay??? de?i?tirdim. Yaln?z bu seferde motorum eskisi kadar h?zl? kalkm?yor özellikle artç? ald???mda anla??l?r ?ekilde performans kayb? var. Ancak düz yoldada son h?z? baya?? de?i?ti. Normalde motorumun 110u geçti?ini hiç görmezdim ancak dün 125 küsürlerde gitmeyi ba?ard?m. Sizden istedi?im sorunun cevab? bu tarz bir de?i?ikli?in motoruma zarar? olup olmad???. ?imdiden yard?mc? olan herkese çok te?ekkürler..

oi?in pof özgür ve öymendir onlar? iyidinle bence:)

satoyama
29.09.07, 00:51
kay?? nomal ebad?ndan ince ise ki büyük ihtimal senin orjinal kay??? takmam??lar e?er ince ise motor kalk??larda zor yüksek devirlerde daha çok sürat yapar çünkü varyatör tekeri teker varyatörü okadar tutmaz ama tavsiye ediler bi durum de?il y?llar önce h?z artt?r?m? için mobiletlere modifiye manas?nda ince kay?? takard?k 20km ye kadar h?z art??? olurdu ama kalk??da hiç sorma

immigrant
29.09.07, 00:54
kay?? nomal ebad?ndan ince ise ki büyük ihtimal senin orjinal kay??? takmam??lar e?er ince ise motor kalk??larda zor yüksek devirlerde daha çok sürat yapar çünkü varyatör tekeri teker varyatörü okadar tutmaz ama tavsiye ediler bi durum de?il y?llar önce h?z artt?r?m? için mobiletlere modifiye manas?nda ince kay?? takard?k 20km ye kadar h?z art??? olurdu ama kalk??da hiç sorma

i?te i?in ehlinden aç?klama saol mustafa abi :D:D

BuRaK
29.09.07, 06:17
ben memnunum halimden 2 ki?ide fazla fark etmedi :)

immigrant
29.09.07, 06:22
ben memnunum halimden 2 ki?ide fazla fark etmedi :)

o zaman ne d?yel?m hay?rl? olsun burak madem garant?dende b?sey bekem?yorsun ama su var tam em?n de?l?m satoyama mustafa ab? daha dogru b? cevap ver?r ama kalk?staki yavas kalkmas? motor bosa donuyor h?ss? yarat?yorsa motora ve kavramnaya da zarar vereb?l?rs?n bence

motorize_deli
29.09.07, 06:25
burak daha sonradan istenmeyen bi sorun ç?kmamas? için bence bi servise göster !!!

immigrant
29.09.07, 06:30
onun son h?uz?n? 2 uzun yolla 130 a c?ka?r?rz merak etme sen oldugu g?b? kullan yar?n b?gun uzun yolda motordan ar?za yaoarsa kay?s g?b? tam?r? kolay olmucak cok ugrast?r?rsen?