Orijinalini görmek için tıklayınız : parça temini
yakla??k iki haftad?r tigerin direksiyon borusunu bekliyorum bugün servisi arad?m sipari?i verdik ama parça gelmedi dediler telefonda.peki siz servise gelen motorlara nas?l hizmet veriyorsunuz cevap yok günden güne motosiklet piyasas? geli?iyor diyoruz ama gelgörki reklamlara bir sürü para veren firmalar tüketici için ne yap?yor durum ortada biz tüketiciler elimizdeki gücü bilip ona göre hareket etmek laz?m ama bu konuda ne kadar bilinçliyiz hesap ortada sonuç ne bizde bu rüzgar hevesi oldu?u sürece h?z?m?z? sevgimiz kesemezler
al bendende o kadar 15 gündür parca bekliyorduk
Valla Bende Su Cocugun Buyumesini Bekliyom Sizinle Gezmeyi Sucuk Yemeyi Ozgurle Kola Icmeyi Ozledim Yaw
kanunin bu konuda çözüm üretmasi laz?m
motorize_deli
25.09.07, 20:04
?u çin piyasas? bir yana türk firmas? diye geçen birtak?m firmalar oldukça vurdum duymaz. Ticaret ahlak? zay?f giri?imciler. Tabi do?al olarak bu servis a??nada yans?yor. Adamlar parça söylüyor fabrika ne zaman yollarsa. Asl?na bakarsan?z servislere bu kadar yüklenmek gereksiz dicam ama öyle servisler varki hakkaten sopal?k...
tüketici haklar? diyorum ba?kada bi?i demiorum....
parça temini içinde belli bir süre var a??m?nda de?i?ik yapt?r?mlar ugulanab?l?yor ara?t?rmak laz?m
kanunin bu konuda çözüm üretmasi laz?m
hangi konuda cocugun büyümesi konusumu yoksa parca temini mi?
motorize_deli
25.09.07, 20:15
tüketici haklar? ve türkiye :S !!!
AYRILMAZ ?K?L?..
kim kime yapt?r?m uygulayacak ki allah?n tokat?n? yerler bir gün
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.