Orijinalini görmek için tıklayınız : bakalım ne olacak
mondial hakk?ndaki sikayetlerimi belirttim
sat?s sonras?ndan haber bekliyecem
motorize_deli
24.09.07, 10:35
özgür yaa ben bu ikiye bölünme olay?n? anlamad?m ? ?asemi motormu noldu yaf!!
nas?l oldu özgür biraz anlat?rm?s?n. daha yeni motor de?ilmi bu garantiden de?i?tiresinler kaç oldu motor yapt?r?yon çok saçma bi?ey.
emre bugün arad?k sat?s sonras?n? bakal?m ne olacak eger bi sonuc c?kmaz camura yatarlarsada hurdac?ya vericem
daha 5000kmde motor ya yaps?nlar olmuyosa yenisini versinler garantisi var ve senden kaynaklanan bir sorun de?il
hiç öz ele?tiri yap?p hata bende diye bilirmisin
motorize_deli
24.09.07, 12:07
b?rak ?u çinlileri özgür :D
öz eli?tiri sunu yapabilirm
motor 500 bak?m?nda iken usta olmad?g? halde bak?ma soktum hatal?y?m
2000 bak?m?nda formu kaselemediler sonra gelirsin basar?z dediler hata yapt?m
4000 bak?m?nda form yoktu gene oral? olmayan servis elemalar?na ayk uydurdum
6000 bak?m?ndada ayn? sorunlar oldu
cebimden ödeme yapt?g?m halde ayn? sorunlar?n devam etmesine adamlar?n uydurdugu bahaneleri gercek sand?m
gördümki parca de?i?ince sorun cözülüyormus
motorize_deli
24.09.07, 14:48
Motor düzelicekmi ?imdi ?
Yoksa perte mi ç?kt?!!!
motorda düzelmiyecek bi?ey yok ama ben param?n geri iadesini istedim bakal?m ne olacak
motorize_deli
24.09.07, 14:52
?n?allah verirler istedi?in gibi gider i?ler. Ama aç?kças? verceklerini sanm?yom :S ?om a??zl?l?k olmas?n ama öle gibi :S
paray? verceklerini bende tahmin etmiyorum motoru yapsalarda yenisiyle degi?tirselerde art?k manas? yok
daha 5000kmde motor ya yaps?nlar olmuyosa yenisini versinler garantisi var ve senden kaynaklanan bir sorun de?il
do?ru özgürden de?il arkas?ndaki ay?dan kaynaklan?yor yani ?adiden o motorlar insan ta??yor ay? de?il.
sen 125lik makinay? 250lik gibi performansl? kullan?rsan olaca?? bu:xs26:
sen 125lik makinay? 250lik gibi performansl? kullan?rsan olaca?? bu:xs26:
day? 125 lik makinay? 250 gibi kullan?p kullanmamas? önemli de?il önemli olan o motorun arcc?s? e?er arcc? bir insan de?ilse de?il 250 500yüz olsa ne yazar arcc?ya bak motora bak.
ha ha ha ha. :)
abi ikisinide sordum bunlar etken degil motorun bu hale gelmesine
fatih ?adiye laf söyletmem ,?aka bir yanada ufak tefek sorunlar ç?karda motor blogunun çart diye ayr?lmas?na pes du?rusu böyle sorunlar insan?n ba??na gelirse o markaya bak?? ac?s? de?i?ir,
RÜZGARA SEN YÖN VER
abi tek yap?lacak var ?ikayet edecek dilekce doldurup mahkemeye verecek tazminat davas? açacak can?n?n hiçe say?lmas?ndan. her türlü kazan?r insanlar?n can? bukadarm? ucuz yani.
?ikayeti gelecek cevaba göre vericem
bir hevesle ald?n motoru ?uraya bak ya çin çan con tamamda mü?teri memnuniyeti nerde kald? ondan sonra gazetelere tv lere reklam verirler türkiyenin ençok satan markas?:yawn:
senturk_69
24.09.07, 16:36
do?ru özgürden de?il arkas?ndaki ay?dan kaynaklan?yor yani ?adiden o motorlar insan ta??yor ay? de?il.
a?l?k sana mohsus ?uan mevsimde uykudan kalkt?g?n için senin budasvran???ndan dolay? ho?görüyorum kutup ay?s?:(:laughing11:
abi anlam?yorum sen?n alt?nda nas?l pert oluyor su motorlar....
neyse bak ?imdi paran? almak ?c?n dava acarsan 1 2 y?la kadar sallayb?l?olar daha sonrada tak?ps?zl?km?d?r ned?r ondan kal?o....
bu sen?n motordan 3. sorunun.
Ayn? sorunu 3 kez yasay?nca f?rma yen?s?n? vermek zorunda....
esk? parcalar?n fauralar? varsa sende g?der ders?nk? bu kosullarda bana yen? motor vermen?z sart.
ald?g?n adama d?yeceg?n lafta al sana s?f?r motor ben?m param? ger? ver
bekleyip görücez sunun suras?nda carsambaya ne kald?
çar?ambaya 2 var bakal?m in? bu sefer ugrasmass?n mond?al servisler?ne pek bakmamak laz?m muster? h?zmetler? son derece ?lg?l?
suan için bi?ey diyemiyorum
cevap gelince anlar?z
hakk?na ne hay?rl? ise onu iste
motorize_deli
25.09.07, 07:36
bi geli?me varm? ?
Ya Naptin Be Topra?im..:(
Geçmi?ler Olsun
motorize_deli
25.09.07, 10:09
özgür ortal?kta yok abi :)
özgur Bence Yeni Motor Yada Parani Vermezlerse Kardes Motoru Onlarin Dukganin Onune Zincirleyip Pankart Asip Basinda Bekliyelim Abi Essek Gibi Yenisini Yada Parani Vermek Zorun Dalar
senturk_69
25.09.07, 19:24
öz gür nekarar verirsen ver benim senin yan?nda oldugumu unutma acilen beklemedeyimbunu bilesin
motorize_deli
25.09.07, 19:58
Tam bir y?lan hikayesi
Nedir ba?kan?n ?u çinlilerden çekti?i... :S
cesur buda bi alternatif zaten sadi abide haz?r k?ta bekliyor olay olsada eglensek diye
motorize_deli
25.09.07, 20:29
bence bunu yakal?m :D:D
Yaksan nolcak adamlar yüzsüz yüzsüz yang?n ihbar? verir bee :smiles_31:
mü?terisi haz?r her türlü alternatif dü?ünüldü
motorize_deli
25.09.07, 20:33
motoru sat?yonmu o halde ?
ba?kan arkandan sövmesinler !!!
bozuk haliyle sat?cam :gozluk:
hay?l?s? olsun bu sefer sa?lam bi?i al bence
motorize_deli
25.09.07, 20:45
bozuk haliyle sat?cam :gozluk:
hay?rl?s? ba?kan art?k çinliye bula?mazs?n heralde bu kadar entrikadan sonra ?
özgürün huyudur çinliye biner :D:D
motorize_deli
25.09.07, 20:51
kanka ama kötü bi huy yaa :S
o kadar km yapt?k n?ye kotu olsun ala ala mondial yaps?n 400 lük scooter ben al??m ucuz olursa
ucuz etin misali olur 150lik böylese 400 lü?ü kim bilir nas?l olur
motorize_deli
25.09.07, 21:00
o kadar km yapt?k n?ye kotu olsun ala ala mondial yaps?n 400 lük scooter ben al??m ucuz olursa
öymen millet scotere kar?? oldu?umu biliyolar :D yemezler yaniii :D :D :D :lolabove: :lolabove:
ya al?nt? yerine düzenleye basm?s?m pardons
motorize_deli
25.09.07, 21:06
zaten onun benim dedi?ime kimse inanmaz :D
ne oluyorya yine, oyunçaktan vazgeçmek laz?m
ne oluyorya yine, oyunçaktan vazgeçmek laz?m
ya ben yukarda f?rattan al?nt? yaparken yanl?sl?kla duzenle yapm?s?m yen? mesaj f?rat?nk?ne eklend? yan?....
abi ?unlara oyuncak diyip durmaya sizinkiler ne ole her taraf metal tencere gibi :icon_delii:
biz kabul ediyoruzda sen niye kabul etmiyorsun al?? art?k bence:puro:
ortada gerçek yok al??mak için :D:D
motorize_deli
26.09.07, 08:06
Hem öyle bi gerçek olsa bile niçin böle kötü bir gerçe?i kabul edelimki
Bu resmen insan?n kendi paras? ile rezil olmas?!!
öymen hem bizimkilere metal tencerede hem ortada gerçek yok de ben kabul ediyorum evet metal tencere en az?ndan benim motorum öyle sat?? sonras? hizmet yok
özgür seninle bu konuda konu?al?m sana mond?alden bi isim verece?im onunla mutlaka konu? san?r?m de?i?tirirler motoru.
özgür seninle bu konuda konu?al?m sana mond?alden bi isim verece?im onunla mutlaka konu? san?r?m de?i?tirirler motoru.
iyi olur ümmet abi
bu arada japona terfi ettim bugün bws 100 ald?m:icon_geek:
iyi olur ümmet abi
you cant be serious
pardon ?a?k?nl?k hali ciddi olamazs?n
iyi olur ümmet abi
hadi o zaman,hayirlisi olsun ozgur, bws dogru tercih. adaya giderken rapmada shalteri sollamisti.benim depoyu yumruklarken depoyu yamultmustum :)
hay?rl? olsun kazas?z sürü?ler ba?kan
saolun arkadaslar mondiali beklerken yaya kalmayal?m dedim
saolun arkadaslar mondiali beklerken yaya kalmayal?m dedim
alem adamsin varya ozgur :)
ali?mi? kudurmustan beterdir bosuna dememi?ler:icon_exclaim:
motorize_deli
27.09.07, 08:30
iyi olur ümmet abi
hay?rl? olsun :)
hay?rl? olsun topra??m..:)
saolun arkadaslar asl?nda bu ayag?m?z? yerden kesmek için satabilirsek bi deer152 var onu al?cam
motorize_deli
27.09.07, 11:53
saolun arkadaslar asl?nda bu ayag?m?z? yerden kesmek için satabilirsek bi deer152 var onu al?cam
eski eleman? yine i?e alcan hee :)
hay?rl?s? olsun bence Deer hepsinden iyi :)
cars?daki hesap pazara uyarsa ne ala
o zaman ?ok?s?de hay?rl? olsun kazas?z belas?z surers?n ?ns
yeni motorun hay?rl? olsun özgür
özgür hay?rl? olsun. bence satma o bwsyi bidaha bulamazs?n
bakal?m emre k?smet art?k
BlackRider
27.09.07, 15:31
i?tee çin mal? motosiklet i?cilik filan böyle oluyor allah ugra?an sahiplerine sab?r versin :serefkim::icon_wink::icon_wink:
saol matrixkamil ba?a gelen cekilir
BlackRider
27.09.07, 15:35
saol matrixkamil ba?a gelen cekilir
rica ederim
motorize_deli
28.09.07, 06:54
bi geli?me haber varm???
patlayan motorlar ilgili?
bu kadar k?sa zamanda kim cevap vermi?ki
herkes mal? sat?ncaya kadar
motorize_deli
28.09.07, 07:41
hakl?s?n
san?r?m baya?? uzun bir süreç olacak gibi...
hatta ben kap?ya dayanmadan bi haber vereceklerini bile sanm?yorum
deer_152 öncelikle çok gecmi? olsun. Bence kap?lar?na dayanmakta geç bile kalm??s?n. Çin mal? motor satanlar?n ticareti belli dedi?in gibi "satana kadar" Bende motorumu ilk ald???mda 120. kmde benzin göstergesi bozuk oldu?u için yolda kalm??t?m :) me?er yar?mdan a?a??s?n? göstermiyormu?. Tabi bendede ak?l ya 10 ytllik benzinle 123 km yol yapt?m :D bitincede arad?m adamlar? telefonda baya sövdüm. Ondan sonra kamyonetle alm??lard? motorumu 2 gün motorsuz kald?m
motorize_deli
28.09.07, 08:53
deer_152 öncelikle çok gecmi? olsun. Bence kap?lar?na dayanmakta geç bile kalm??s?n. Çin mal? motor satanlar?n ticareti belli dedi?in gibi "satana kadar" Bende motorumu ilk ald???mda 120. kmde benzin göstergesi bozuk oldu?u için yolda kalm??t?m :) me?er yar?mdan a?a??s?n? göstermiyormu?. Tabi bendede ak?l ya 10 ytllik benzinle 123 km yol yapt?m :D bitincede arad?m adamlar? telefonda baya sövdüm. Ondan sonra kamyonetle alm??lard? motorumu 2 gün motorsuz kald?m
Adam motorunu yakacakt? bee ne kap? dayanmas? :D
Bu tür konularda en profesyonelimiz özgürdür... :icon_zwink:
tabiki hatalardan ders c?kartm?yoruz ama gende ne olursa olsun garanti sartlar?n? yerine getirelim ki hak iddaa edebilelim
bu gün mondialden sat?s sonras? yetkilisiyle görü?tüm
uslup hadi hakk?n? alabilecekmisin modunda herzamanki gibi
dayanaklar? motosikleti hor kullanmamm?s
hor kullanmaktan kast?n ne diye sordugumda dur durak bilmeden h?zl? bi ?ekilde gitmen dedi bu kanaate motoru serviste gördükten sonra karar verdi san?r?m
motosikletin ön gögüsüne dur durak yok stickeri koymustum
dikkat edin motosikletinize bu stickerlerden koymay?n garantiyi deliyor:D
motorize_deli
02.10.07, 06:23
bu gün mondialden sat?s sonras? yetkilisiyle görü?tüm
uslup hadi hakk?n? alabilecekmisin modunda herzamanki gibi
dayanaklar? motosikleti hor kullanmamm?s
hor kullanmaktan kast?n ne diye sordugumda dur durak bilmeden h?zl? bi ?ekilde gitmen dedi bu kanaate motoru serviste gördükten sonra karar verdi san?r?m
motosikletin ön gögüsüne dur durak yok stickeri koymustum
dikkat edin motosikletinize bu stickerlerden koymay?n garantiyi deliyor:D
mall?k bedava dostum :D adama?n dedi?ine bak :D:D:D:D:D:D
motosikleti bayiden ald?m ve hurda niyetine 400,00 ytl ye satt?m
senturk_69
25.10.07, 21:26
biz onlarla fuarda görü?eceyiz bakal?m rezillik nas?lm?? görecekler ben kafamakoydum bunlr? reziletmeliyiz ben ba?ta giderim ben bag?r?r?m sonrahebbirlikte bag?r?r?z ok
motorize_deli
26.10.07, 06:27
biz onlarla fuarda görü?eceyiz bakal?m rezillik nas?lm?? görecekler ben kafamakoydum bunlr? reziletmeliyiz ben ba?ta giderim ben bag?r?r?m sonrahebbirlikte bag?r?r?z ok
tamam abi :D rezillikse rezillik
onlar? resil edelim ... Tabi bunlar? okuyupta fuardan çekilmezlerse :D
senturk_69
26.10.07, 07:29
benimsorunum deyillr ben rezilliyi yapacam asl?nda motoru onlar?ns?tant?n önüne atmaklaz?mki esas rezilliyi görsünler
pankart haz?r
hepimiz maduruz
ben memnunum mondialden s?n?rlar? zorlamazsan sorun ç?karmaz :D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.