Orijinalini görmek için tıklayınız : ?tiraf topi?i.....
Arkada?lar konu d???ndaki bu bölümde hertürlü itiraf?n?z? yap?n ... rahatlay?n :D:D:D
?lki benden daha çok var 5 sene önce lisedeki arkada??m bilgehan :D:D:D
Otobuslerde ka??tlara numaran? yaz?p alt?nada k?z ad? yazan bend?m :D:D:D
Pi?man de?ilim :D:D
ilginç bi yerden girdin
o mekn senin bu mekan senin arkadaslarla gezerdik
beltas genelde bulusma yerimiz olurdu bir gün burada bulustuktan sonra yola c?kmadan önce tuvalete gittim
ihtiyac?m? görürken kars?da bi numaradikkatimi cekti bizim bi arkadas vard? onun numaras?na benziyodu
blki bir yada iki numara farkl?yd? bende muhasebecili?in avantaj?yla kalemi çekip numaray? düzelttim
neyse oradan arkadaslarla gezmeye baslad?k al?sveri?e akmerkeze gittik daha sonra oradanda hisar üstüne çey keyfine
dönü? için haz?rlan?rken arakdas?n cebi cald?
kars?s?ndakine soruyor kimsiniz kimi arad?n?z gelen cevap ben zeki tan?yamad?m diyor arkadas nerden tan?s?yoruz adam cevab? veriyor ve kopuyoruz be?ikta? tuvaletten :D:D:D
bu bilgede ben?m numaram? para ustune yaz?p duruomus ondan yapm?st?m karakoldan arad?larda :D:D
motorize_deli
23.09.07, 10:27
Lisede acaypi k?l dominant ve sinirli bi hocam?z vard?. Ad? handan idi. Ömümdeki arka??m?n defterinin son sayfas?na '' Handan oras? buras? yandan '' die yazm??t?m. Ödevleri kontrol eden hoca arka??n defterine bakt???nda sorgusuz sualsiz aniden arkada?a giri?mi?ti.. Hiçmi hiç pi?man de?ilim :D çünki hep benden yüksek not al?yordu :D
ülen baya tehlikelisiniz her tehlike imha edilir dikkat
erol abi itiraf bekliyoruz sendede
abi gerçekler ç?ks?n ortaya :D:D:D:D
tarabya ustunde oturan al? amca....
baceye kac?pta domates f?deler?n? k?ran top ben?md? ama topu kes?nce soylemed?m ben :D:D
okulda k?zlara sap?k sap?k hareketler yapt??? için bay?ltt???m çocu?a asl?nda boyu benden baya uzun die zaten k?l oluyodum :) ikisinide halletmi? oldum öle :P
kick box yap?pta millete ?ekil yapan s?n?ftaki arkada??da dövdükten sonra babas?n?da biraz h?rpalad?ndan sonra (A) hocalar arkada?lar?n? sakinle?tir at?l?rs?n dedi bende s?n?fa gittim ve istedi?inizi yap?n tehtit edin ?ikayetçi olmas?n dedim (H) olamad? (H)
sonrac?ma ölümcül itiraf :D 0 koruma bi kaç kere trafi?e ç?kt?m :$ :$
okulda k?zlara sap?k sap?k hareketler yapt??? için bay?ltt???m çocu?a asl?nda boyu benden baya uzun die zaten k?l oluyodum :) ikisinide halletmi? oldum öle :P
kick box yap?pta millete ?ekil yapan s?n?ftaki arkada??da dövdükten sonra babas?n?da biraz h?rpalad?ndan sonra (A) hocalar arkada?lar?n? sakinle?tir at?l?rs?n dedi bende s?n?fa gittim ve istedi?inizi yap?n tehtit edin ?ikayetçi olmas?n dedim (H) olamad? (H)
sonrac?ma ölümcül itiraf :D 0 koruma bi kaç kere trafi?e ç?kt?m :$ :$
bu topic iyi oldu iyile?ince soracam bunlar?
motorize_deli
24.09.07, 08:00
eheheh kirli çama??rlar dökülüyor :D
öysan dun ak?am tatl?n? ben yedim :D:D:D
motorize_deli
24.09.07, 08:17
Anneme ben devirdim dedim ama saks?y? köpe?im dü?ürdü :D
aha walla biliom sen yedin dimi :laughing11: sölüom hyr dio bide :laughing11: aaaç :laughing11:
Konu çok gerilerde kald? arkada?lar itiraflar? duyal?m :D
siyahlimuzin
22.06.08, 23:18
?tiraf ediyorum, uzun süredir DDY yi ihmal ediyorum :icon_miz1:
hastaym??s?n geçmi? olsun ona sayal?m
?tiraf ediyorum kar?ma ve k?z?m? çok seviyorum :xs22:
?tiraf ediyorum, uzun süredir DDY yi ihmal ediyorum :icon_miz1:
heheh DDY ihmal edileb?lcek b?r kurum de?ildir :D:D
Kand?rm?slar seni :D:D
öymen sen anlat?nca akl?ma geldi :D cevizliba?da biletçinin üzerinde yazan msn adresi benim olabilir ama ben yazmad?m :D
siyahlimuzin
19.07.08, 21:25
hastaym??s?n geçmi? olsun ona sayal?m
Te?ekkür ederim :xs22:
Kand?rm?slar seni :D:D
Nay?r nolamaz duygular?mla oynad?lar :Smile158:
Tamam tamam, laf? uzatmadan, konu d???na ç?kmadan itiraf ediyorum; BALON PATLATMA OYUNUNU HALA B?-T?-RE-ME-D?M :Smile146:
Te?ekkür ederim :xs22:
Nay?r nolamaz duygular?mla oynad?lar :Smile158:
Tamam tamam, laf? uzatmadan, konu d???na ç?kmadan itiraf ediyorum; BALON PATLATMA OYUNUNU HALA B?-T?-RE-ME-D?M :Smile146:
itiraf ediyorum Aytaç bu topi?e 3 ayda b?r mesaj at?o ve ben k?l oluyorum =)
senturk_69
20.07.08, 16:28
:d:d:d:d:d:d:d:d:d
siyahlimuzin
21.07.08, 19:53
itiraf ediyorum Aytaç bu topi?e 3 ayda b?r mesaj at?o ve ben k?l oluyorum =)
Ben de itiraf ediyorum, ?stanbula gelme fikrimi gerçekle?tirmek için f?rsat yaratmaya çal??m?yorum :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.