PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz Selam Veriyor musunuz?

immigrant
22.09.07, 23:05
Siz Selam Veriyor musunuz?

Arkada?lar malum hepimiz motor kullan?yoruz... Birçok ortak s?k?nt?m?z problemimiz var ama en önemlisi zevkimiz tutkumuz ayn?... Ben motora bindi?imde kar??dan gelen yada selam verecek durumda olupta gördü?üm her motorcuya selam veriyorum ama %60 ?ndan cevap yok diyebilirim ... Anlam?yorum bazen sabah kap?n?z?n onunde süpürge yapan b?r?ne gunayd?n ders?n?z oda s?ze der... Esnafa selam ver?rs?n al?r selam? kars?l?kta verir.... Biz motorcular?n buyuk b? k?sm?nda yok bu... Sizce neden?? peki siz selam veriyormusunuz?

deer_152
22.09.07, 23:42
bend egenelde selam veririm ama senin kadar abartm?yorum
motosiklet kulan?cal?rar? biraz kendini begenmi? oluyor herhalde
belki ondan selamlasma az

immigrant
22.09.07, 23:54
ya dikkat ediyorum alt?nda bmw r1200gs tarz? pahal? ve buyuk mak?nleri olanlar kucuk motorlara selam verm?yor mesela....
Zaten kasks?z sag? solu dokuk motorlara b?nenlerden beklemek de b? ?se yaram?o da bazen cevap veren c?k?yor...
n?ye abart?yorum ab? sev?yorum selam vermey? .... :D:D

deer_152
22.09.07, 23:56
aynen devam et

immigrant
22.09.07, 23:57
aynen devam et

niye abart?yorum be yaw onu merak ettim :icon_warning:

deer_152
23.09.07, 00:09
buflamayal?m aynen devam et dogru yap?orun:ximbad:

immigrant
23.09.07, 00:10
buflamayal?m aynen devam et dogru yap?orun:ximbad:

yok ben ciddi merak etm?st?m ondan nese bufmayal?m o zaman :D:D :smiles_31: bufa ugrar?z

BlackRider
23.09.07, 10:03
ben bisikletle gidiodum scooterci selam vermi?ti

Eroldayı
23.09.07, 10:24
dünyan?n engüzel i?i selam vermek bende veriyorum aynen devam ba?ka bir motorcunun selam vermesini beklemeden

Duman
23.09.07, 10:44
ben kask?n? takm?? adam gibi gidenlere veriyorum. motora hava olsun diye binip kendini bir?ey zannedenleri motosiklet sürücüsünden saym?yorum bile. Birde yolda slm veripte kar??l?k alamad???m (genelde) motosiklet tipi touring di?er race olsun scooter olsun hepsi veriyor banam? böyle denk geliyor anlamad?m gitti

immigrant
23.09.07, 11:22
ben kask?n? takm?? adam gibi gidenlere veriyorum. motora hava olsun diye binip kendini bir?ey zannedenleri motosiklet sürücüsünden saym?yorum bile. Birde yolda slm veripte kar??l?k alamad???m (genelde) motosiklet tipi touring di?er race olsun scooter olsun hepsi veriyor banam? böyle denk geliyor anlamad?m gitti

emre ayn? fikirdey?z

motorize_deli
23.09.07, 12:00
büyük makinalar küçük makinalar? pek sallam?yor bu bir gerçek :)

immigrant
23.09.07, 14:54
acaba onlar buyuk motorcumu???
i? tamamen egolarla ilgili bence

Duman
23.09.07, 15:32
büyük motorcu de?iller bence sadece büyük hacimli motosikletleri olan baz? egolar?n? tatmin etmeye çal??an tipler

SHoCK
23.09.07, 18:04
valla ben mumkun oldugunca slm ver?yorum...

Eroldayı
23.09.07, 21:00
özellikle özgürle ben agvaya giderken ?ile orman yolunda durmu?tuk hemen arkam?zda gelen 600 lük makinalarda durdu 3 adetti yan?lm?yorsam bir ?ey varm? yard?mc? olal?m m? diye sordular demekki ki?iden ki?iye de?i?iyor bu i? motorun büyü?üyle küçü?üyle olmuyor

immigrant
23.09.07, 22:03
özellikle özgürle ben agvaya giderken ?ile orman yolunda durmu?tuk hemen arkam?zda gelen 600 lük makinalarda durdu 3 adetti yan?lm?yorsam bir ?ey varm? yard?mc? olal?m m? diye sordular demekki ki?iden ki?iye de?i?iyor bu i? motorun büyü?üyle küçü?üyle olmuyor

aynen öyle i? insan olmak adam olmakla alakal?da denebilir bence

positive
25.09.07, 10:56
ben kafas?nda kask olan adam gibi süren motorculara slm veriyorum..
büyük makinalar pek almasada nadiren sürpriz yap?yorlar..:)
ama ben e5 in ortas?nda kal?p yard?m için beklerken durmayan MOTORCULARI hiç unutmuyorum....:(

immigrant
25.09.07, 11:02
ben kafas?nda kask olan adam gibi süren motorculara slm veriyorum..
büyük makinalar pek almasada nadiren sürpriz yap?yorlar..:)
ama ben e5 in ortas?nda kal?p yard?m için beklerken durmayan MOTORCULARI hiç unutmuyorum....:(

abi onlardan da çok var art?k yad?rgam?yorum ben

deer_152
25.09.07, 14:06
bizde sadi abiyle en son mondiali iterken bi arkadas durup bi?ey yapabilirmiyiz diye sordu
genelde ki?iden ki?iye o an nereye gittigine göre de?i?iyor