PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kol timsah?n a?z?nda

motorize_deli
19.09.07, 08:06
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

ABD'nin Güney Karolina eyaletinde bulunan Moultrie Gölü'nde sakin bir pazar gününü ?norkel ile dalarak geçirmek isteyen 59 ya??ndaki Bill Hedden, 3.5 metre uzunlu?unda bir timsah?n sald?r?s?na u?rad?. Hedden'in sol kolunu tamamen koparan timsah önce bir süre a?z?nda tuttu, ard?ndan midesine indirdi.

Çi?nemeden yuttu
Kanlar içinde kalan Hedden, kendini k?y?ya att???nda kar??s?nda göl kenar?na piknik yapmaya giden kilise mensubu bir arkada? grubu buldu. Gruptaki 4 hem?ire Hedden'in kolunu sararak kan? durdurmaya çal??t?. Gölün içinde bulundu?u park?n do?al ya?am görevlileri timsah? vurarak öldürdü. Karn? delinen timsah?n içinden kopan kol ç?kar?ld?. Dev timsah kolu çi?nemeden yuttu?u için kolun yerine dikilebilece?ine dair bir umut do?du.

'Timsah gülümsüyordu'
Ancak piknik için kullan?lan bir mini buzdolab?na konularak hastaneye götürülen kol, tüm çabalara ra?men yerine dikilemedi. Görgü tan?klar?ndan Jerome Bien, "Kanamas? çok kötüydü. Kolu tamamen kopmu?tu. Arkama dönüp bakt???mda a?z?nda kol olan ve bana adeta gülümser gibi bakan bir timsah gördüm" dedi.

ALINTI: [Only Registered Users Can See Links]

immigrant
19.09.07, 09:08
Ahh keşke dikilebilseydi yazık olmuş bır uzvun olmadan yaşamak berbat bişey kısmen yaşadım allah kimseye yaşatmasın....
aminnnnnnnn

motorize_deli
19.09.07, 09:12
amiiinn öymen kimselere göstermesin eksikliğini :S

Ama birde bi timsahın kolunu yediğini düşünsene abi kolun timsahın azında geziyor nehirde abooovv :S :S

Eroldayı
19.09.07, 11:10
insanın nutku tutuluyor ya nedesek boş keşke yaşanmasaydı

motorize_deli
19.09.07, 11:34
Herşey keşkelere kalsa abii .. Yaşancağı varmış akacak kan damarda durmaz :)