immigrant
18.09.07, 11:03
Arkada?lar malum kaza yapt?m ve motorum bagl? kald? polis amcalar?nda... 2 Ay sonunda özgür ümmet abi ve erol abinin özverili çal??malar? sonucu kurtard?k... ?imdi trafik sigoetas? ve mahkeme i?leri için kaza raporunu ve kars? taraf?n ehliyet ruhsat kopyas?n? almam gerek?yor bugun 4 saat ugrast?m aktar?yorum ba??mdan geçenleri...
ben : iyi günler memur bey ben kaza raporumu almak için gelmi?tim....
arada süre gecer gunu say?s? vs. vs.
polis: buyrun siz ?undan 5 tane sundan 4 tane sundan 3 tane fotokopi cekt?r?n gelin...
aradan 5 dakka gecer evraklar gelir...
polis: buyrun geçmi? olsun...
gerçekten çok ?a??rd?m bu kadar kolay olmas?na tesekkur ettim anneme b? kontrol edey?m ded?m... B?de bakt?mk? kaza raporuna ben?m alkol raporum yer?ne kars? taraf?nk? konmus....
hemen geri dondum masaya..
ben : memur bey burda kars? taraf?n alkol nraporu var ama ben?mk? olmas? gerek?yordu
polis: ee sen?nk? yok demekk?
ben : iyi de siz alkol raporu olmadan nas?l bana kaza raporu verirsiniz ayr?ca ben dun motor bagl? belges?n? almak ?c?n elden tesl?m ettim ve motorumu c?kar?dm nas?l s?zde olmaz..
polis: ee yok demekk? ama olmas? laz?m dogru soyluyosun...
ben : ee olmas? laz?m tabi bu bana mahkemede laz?m
10 dakka gect? geld?ler kusura bakmay?n burdaym?s gormem?s?z ozur d?ler?z tekrar gecm?s olsun...
tekrar okumak ?sted?m b?de ne gorey?m ?lk sayfada b?r belge oymen ak?nda alkol yoktur ....
ama ehl?yets?z arac kullanmaktan traf?g? tehl?keye atmaktan b?d? b?d? b?d?...
ben : ya kardes?m bu ne? devlet verd?g? ehl?yet?m? redde?yor nas?l i? ben anlamad?m(annem fenal?k gec?r?yor ahh kars? taraf para yed?rm?s d?e)
polis: allah allah ama buraya ole yazm?lm?s neden yazm?slarki
ben: ya bana devlet verd? bu ehl?yet? s?stemden kontrol ed?n c?kar
polis : evet evet duzeltel?m kuusra bakmay?n....
neyse o ?s halloldu kontrol ett?m c?kt?m ?st?nye pol?s karakoluna fotokop?ler? almaya....
30 dakka beklett?ler ve y?ne bulamad?lar ne d?yey?m ben allah dusurmes?n bu i?lere
ben : iyi günler memur bey ben kaza raporumu almak için gelmi?tim....
arada süre gecer gunu say?s? vs. vs.
polis: buyrun siz ?undan 5 tane sundan 4 tane sundan 3 tane fotokopi cekt?r?n gelin...
aradan 5 dakka gecer evraklar gelir...
polis: buyrun geçmi? olsun...
gerçekten çok ?a??rd?m bu kadar kolay olmas?na tesekkur ettim anneme b? kontrol edey?m ded?m... B?de bakt?mk? kaza raporuna ben?m alkol raporum yer?ne kars? taraf?nk? konmus....
hemen geri dondum masaya..
ben : memur bey burda kars? taraf?n alkol nraporu var ama ben?mk? olmas? gerek?yordu
polis: ee sen?nk? yok demekk?
ben : iyi de siz alkol raporu olmadan nas?l bana kaza raporu verirsiniz ayr?ca ben dun motor bagl? belges?n? almak ?c?n elden tesl?m ettim ve motorumu c?kar?dm nas?l s?zde olmaz..
polis: ee yok demekk? ama olmas? laz?m dogru soyluyosun...
ben : ee olmas? laz?m tabi bu bana mahkemede laz?m
10 dakka gect? geld?ler kusura bakmay?n burdaym?s gormem?s?z ozur d?ler?z tekrar gecm?s olsun...
tekrar okumak ?sted?m b?de ne gorey?m ?lk sayfada b?r belge oymen ak?nda alkol yoktur ....
ama ehl?yets?z arac kullanmaktan traf?g? tehl?keye atmaktan b?d? b?d? b?d?...
ben : ya kardes?m bu ne? devlet verd?g? ehl?yet?m? redde?yor nas?l i? ben anlamad?m(annem fenal?k gec?r?yor ahh kars? taraf para yed?rm?s d?e)
polis: allah allah ama buraya ole yazm?lm?s neden yazm?slarki
ben: ya bana devlet verd? bu ehl?yet? s?stemden kontrol ed?n c?kar
polis : evet evet duzeltel?m kuusra bakmay?n....
neyse o ?s halloldu kontrol ett?m c?kt?m ?st?nye pol?s karakoluna fotokop?ler? almaya....
30 dakka beklett?ler ve y?ne bulamad?lar ne d?yey?m ben allah dusurmes?n bu i?lere