PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PTT taşıt filosuna 610 yeni motosiklet

immigrant
17.09.07, 21:34
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

PTT, posta dağıtım hizmeti için oluşturduğu taşıt filosuna 610 yeni motosiklet ekledi. PTT’den yapılan yazılı açıklamada kurumun, posta dağıtım hizmetinin modern teknolojiyle donatılmış araç filosuyla daha hızlı ve güvenli yapılmasına önem verdiği belirtildi.

PTT’nin bu amaçla 2006 yılında bin 907 adet "scooter" tipi motosiklet aldığı anımsatılan açıklamada, buna ilave olarak 610 adet daha aynı tip motosiklet alınarak, taşıt filosunun güçlendirildiği kaydedildi.

PTT’nin bir taraftan yeni teknolojileri sistemine dahil ettiği, bir taraftan da dağıtım hizmetini hızlandırarak, özel sektörle rekabet edebilir konuma gelmeyi ve uluslararası standartları yakalamayı hedeflediği ifade edildi.

HÜRRİYET'ten alıntıdır ([Only Registered Users Can See Links])

motorize_deli
17.09.07, 21:37
sevabına 4 tanede bana verseler yaa

immigrant
17.09.07, 21:38
ptt de çözdü motorun önemını artık bızım haklarımızıda yasalarla savunsalar çok şhane olacak :D:D

Eroldayı
18.09.07, 07:24
bunlarda çin malımı acaba

motorize_deli
18.09.07, 07:25
kanuni hussar galiba :)

BlackRider
20.09.07, 15:33
he biliom bu ptt motosikletcilerini bi kere posta için geldi abi bi tur atıyım dedim yok olmaz demişti ondan sonra bi daha gelmedi zaten

Eroldayı
20.09.07, 16:37
çin malı ha tamirciler bayram etti zaten çinlilerden ekmekyiyoruz diyorlardı

BlackRider
20.09.07, 16:41
walla çinliler herşeyin kopyasını cıkardılar tamircileri ugraşıo hep ama

immigrant
20.09.07, 19:33
ya belediyeler piaggio x8
polisler bmw ; varadero kullanırken postacılara çin malı dandik scooter uygulaması yapılcanı sanmıyorum postacı tanıdığı olan varsa yada yolda görürsenız ınceleyın bu konuyu aydınlatalım