PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MONDIAL 150zat

immigrant
17.08.07, 14:14
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

renk seçenekleri: k?rm?z? , gri , lacivert , siyah

IDXoROuho4A

Mondial 150 zat...
Çin mal? motorlardan insanlar çektikleri ile sürekli dert yanar ve insanlarda çin üretimi motorlara kar?? büyük bir tepki olu?mu?tur art?k.. 150zat bence bu piyasada parlayabilecek y?ld?zlardan biri... Neden derseniz....
9 beygir güç üreten motoruyla ayn? guce sah?p rs vs benzeri türevlerinden daha h?zl? ve güçlü gerçekten. Oturu? pozisyonu di?er maxi scooterlarda da oldu?u gibi çok çok rahat ve ön cam 1.83 boyumla beni tamamen rüzgar ve onden gelen sudan koruyabiliyor... Bagaj kapasitesi oldukça geni?.... Koltu?un alt?ndaki bagaj di?er motorlara göre çok daha büyük ve bir adet topcase ile bagaj hacminizi çok daha artt?rabilirsiniz ki topcaseler bu motora gerçekten çok yak???yor.... Ayd?nlatma sistemi iyi yaln?z 10 üzerinden 8 denebilir.. Yak?n? gösteren farlar?n çok iyi oldugu idda edilemez.... Motoru aç?ld???nda tek ki?i ile 130 km/h h?z yapailirsiniz ki buna servisiniz bile inanmaz ama eriyen egzosunuzu gösterdi?inizde ikna olacakt?r.....
?ehir içinde geni? ve birazda uzun oldu?u için di?er scooterlar kadar k?vrak olamayaca??n?z bir gerçek....
Kötü yanlar?na gelirsek....
Orjinal lasti?i tak?l? ise alt?n? sürekli çarpacaks?n?z buna al???n . bundan kurtulman?n yolu arka last?g? ben?m yapt?g?m g?b? daha yuksek b?r last?kle degi?tirmek...
Ba?lang?çta arka fren sürekli gev?er. ?lac? arka fren balatas?n? de?i?tirmektir....
2 ki?i ile yola ç?k?nca rampalarda zorlanacaks?n?z.. Motorumuzun gücü 2 ki?i olunca yokus c?kmada zorluk ceker genelde...
Herhangi biryerini tamir etmek isterseniz di?er bir sürü vida ve parçay? ç?karman?z gerekir... Servislerinde söyledi?i gibi en kar???k düzenlerden biri bu motordad?r....
Belli bir süreden sonra ufak tefek sorunlar ç?kar?r örnek: kay?s ,gaz teli kopar , egzos k?r?l?r.

Bence bu fiyata al?nabilecek en iyi motorlardan biridir 150 zat. 16000 km kahr?m? çekti ufak tefek sorunlarla da olsa çok uzun yol yapt?k 2 ki?i ile ayn? zamanda hergün istanbul trafi?inde bo?u?tuk.... Sonuç: zatcan iyidir tabi her motorda oldu?u gibi gerekli bak?mlar? yap?ld???nda.....
Benden birkaç foto...

bagaj...

Eroldayı
17.08.07, 14:50
öymenin lakabı bu motorun sayesinde oyunçakcı oldu ama bence sağlam bi motor

immigrant
17.08.07, 15:03
Bakımları zamanında yapılıp sınırları zorlanmadıkça kimseyi üzmeyecek bir motor...
İstanbul-Marmaris demem yeter heralde 2 kişi ile

deer_152
27.12.07, 08:55
[Only Registered Users Can See Links]

önerileri bekliyorum

immigrant
27.12.07, 09:09
Öneri derken???

uzun süre yüksek h?zda ve tam gazda giderken gaz kesme yapabilir... Dikkat...
Mar? basmassa ?ase kablosunu kontrol et...
Ayak mar??n? her bak?mda kontrol ettir..
Zamanla tak?lma yap?yor...
Arka fren balatas?n? bence de?i?tir ...
Akl?ma geldikçe yazar?m :D

deer_152
27.12.07, 09:13
suan için en önemli sorun el mars? cal?sm?yor

birde hafif yag kac?rma var bunlar? cözmem gerek

immigrant
27.12.07, 09:25
Bende de çok az ya? kaç?rma problemi vard?...
Motoru indirdi?imizde piston ve sekman at?ld? ?uan problem yok

deer_152
27.12.07, 09:39
yüregime su serptin tesekkürler

kecede yada contadan olamazm?

immigrant
27.12.07, 09:41
Tabiki olur sen benden daha iyi bilirsin zaten :D:D
ben benimkine olan? söyledim
??in uzman? sensin

positive
27.12.07, 09:48
ya beyler banada benim laptopu verip , nebileyim ayda 150 - 200 verip bi zat alal?mm? i?e gidip gelirken ?ehir içinde kullan?r?m
nedersiniz bulabilirmiyiz ?
ve ben ciddiyim ...

immigrant
27.12.07, 09:57
Levent abi bir arkada??mda 3200 km de siyah tertemiz bir zat var...
1750 ye al?r?z onu 2250 demi?ti bana ama taksitle vermez

positive
27.12.07, 10:00
Öymen durumlar malum nakit ekleme ?ans?m olsa malum di?erini büyütece?im :)
bundaki amac?m ?ehir içinde sa?a sola ve k?sa metrajl? gezilerde kullanmak..:)

Birde Mine ablan? motor sahibi yapmak...:D

ghost free
27.12.07, 10:03
ya beyler banada benim laptopu verip , nebileyim ayda 150 - 200 verip bi zat alal?mm? i?e gidip gelirken ?ehir içinde kullan?r?m
ve ben ciddiyim ...

?NANAMIYORUM....:laughing1::laughing1::laughing1:

immigrant
27.12.07, 10:06
?imdi arkada?la görü?tüm satmaktan vazgeçmi? zaten :D:D
Ama vadeyle bulunabilir san?yorum özgüre dan?lmak laz?m o sahibinden comda vvadeli motor veren herkesi tan?r da zat Mine Ablaya biraz büyük gelmesin :(:(

positive
27.12.07, 10:08
ama dedi?im gibi bu vitesliden vazgeçiyorum demek de?il , yada ondan vazgeçmek anlam?na gelmiyor
sa?a sola daha do?rusu gündeli?e kullanmak istiyorum.
bu konuda en çok Özgüre i? dü?er onun istepnede yerleri vard?r :gleam::Smile148:

BuRaK
27.12.07, 10:16
ve ben ciddiyim ...

Levent abi zat yerine bws al bence

mondial'in 150cc lik maxi scooter'?. ?ekil olarak italjet jupiter'in birebir kopyas?d?r.:Smile148:
[Only Registered Users Can See Links]

positive
27.12.07, 10:17
BWS de güzel gerçekten ama zat dememin ba?l?ca nedeni gerekti?inde keyifli bir yol :)

BuRaK
27.12.07, 10:18
Abi öylede çin ile japon olay? var biliyorsun dü?ün derim.

immigrant
27.12.07, 10:25
i?i çin ve japona dökersek bu topic sayfalar? bulur...
Ben ikisinide kulland?m...
Sadece ?ehir içinde kullan?lacaksa ben olsam BWS derim ve dün Levent Abi ile konulurken dedimde...
Ama yolda yap?lacaksa ?üphesiz ZAT

mondial'in 150cc lik maxi scooter'?. ?ekil olarak italjet jupiter'in birebir kopyas?d?r.:Smile148:

Ah ke?ke birebir kopyas? olsa 250cc 21 beygir arka dizayn?da çok daha güzel

deer_152
27.12.07, 10:47
ve ben ciddiyim ...

bulunur levent abi
illa zatm? olmal?

w3master
24.02.08, 15:44
Mondial 150zat 'larda buji, buji telleri, arka teker, motor ya??, hava filtresi, gaz ve fren telleri, akü sorunu olmasa süper bi alet :D

deer_152
24.02.08, 15:52
bence en kötü yönü alcakl?g? yükseltenler var ama genede tümseklere dikkatli girmek gerekiyor
birde cok sökülmesi gereken yeri var gaz telini degi?tirene kadar bidünya vida sökülmü?tü

immigrant
25.02.08, 00:34
Mondial 150zat 'larda buji, buji telleri, arka teker, motor ya??, hava filtresi, gaz ve fren telleri, akü sorunu olmasa süper bi alet :D

Bu durumda benimki süper :D

deer_152
25.02.08, 17:15
ondan baska yok zaten piyasada özel yap?m:D

motorize_deli
27.02.08, 08:47
Öymeninkini consept olarak nitelendirmeliyiz onun gibisi yok :D

deer_152
27.02.08, 10:07
böle giderse antika olacak zaten

immigrant
27.02.08, 14:20