Orijinalini görmek için tıklayınız : Yillik Gezi Planlamasi
Selamlar arkada?lar!!!
Sonunda listeyi yapabildim. Umar?m hepimiz için hay?rl? olur.. Gerçi y?ll?k dedik temmuza kadar yapabildik ama yard?mlar?n?z? bekliyorum.. Listeyi uzat?p yer de?i?ikli?i yapabliriz..
Bu arada Emok-Marmok-Yalova Motofest Tarihlerini bilmedi?im için yazamad?m onar?da aralara s?k??t?r?r?z.. ;)
1- Akçakese (02 Mart 2008 Pazar)
2- Kerpe (09 Mart '08 Pazar)
3- Yalova (16 Mart '08 Pazar)
-Çanakkale (18 Mart '08 Sal?)
4- Ball?kayalar (23 Mart '08 Pazar)
5- A?va (30 Mart '08 Pazar)
6- ??neada (06 Nisan '08 Pazar, C.tesi ö?leden sonra da ç?k?labilir.)
7- Beykoz (13 Nisan '08 Pazar)
8- Kefken (20 Nisan '08 Pazar)
9- Sar?yer (27 Nisan '08 Pazar)
10- Bursa (04 May?s '08 Pazar)
11- Tophane (11 May?s Pazar)
12- Asos (18 May?s Pazar)
13- Su Uçtu ?elalesi (25 May?s '08 Pazar)
14- Sakarya 2. Poyrazlar Motosiklet Festivali (30-31 May?s 01 Haziran '08 Cuma,C.tesi,Pazar)
15- Ortaköy (08 Haziran '08 Pazar)
16- Gemlik (15 Haziran '08 Pazar)
17- Kumba? (22 Haziran '08 Pazar)
18 - Akçakese (21 Haziran '08 C.tesi-Pazar Çad?rl? Kamp ate?li Janjanl? :)))
19- Kerpe (29 Haziran '08 Pazar)
20- ?ile (06 Temmuz '08 Pazar)
21- Gölcük (13 Temmuz Pazar)
Akl?na gelen varsa listeyi uzatal?m ve hepsine bir tarih verelim.. Günübirlik gidip dönece?imiz yerler olursa daha iyi olur kaanatindeyim..
ben igneadaya gidelim diyenlerdenim işi müsait olanlar cuma akşamından gidelim derim
Ben eger kırmasaydım bacagı ılk ankara vardı aklıma hala ılk o var..... caglar ılk sıraya ankarayı kayalım bence...
18 martta canakkale...
assos
saros korfezi
yalova şelale görmek istediklerim :D:D
su uçtu şelaleside var unutmayın ama orası giriş paralı
para nedir patika bir yol vardır illaki bakınız motorcuyla uğrasılmaz gezi yazısı :D:D
öymen motorcuyla uğraşılmaz senin ilgi alanına giriyor, çağlar saol hepsi güzel yerler planlanan yerler çok güzel
en kısa zamanda bi bulusma ile derleyip toplayalım güzergahları ve tarihleri
Ya ben liste haline getirilmesinden yanayım yalnız tarih ve sıralama yapmayalım derim...
iş durumumuza para ve hava durumuna göre gidelim derim ....
senturk_69
17.09.07, 20:38
benim neresidememe gerek yok herhalde AGVA +1:)
ahahahha abi git git bıkmadınmı yeni yerler görelim :D:D
senturk_69
17.09.07, 21:10
yok bıkmadım inan beni oraya ceken bir sihirli güçvar bilmiyorum vetarifedemiyorum ama söle birşeyolması lazım HASRET KİMSEYE KALMASIN BEN YANDIM ELLER YANMASIN AŞKIN NARINA aşkımla orda geceler sanki bana ufaktan türkülercalıyo anlatamma yaşamak lazım:(
abi senle bir ağva yapalım o zaman yakarız ateşi kamp hesabı.........
dur durak yok duyduk duymadık demeyin.. Ağvayada şadi abi için kamp ateşi yakaya gidicezbukadar bahane kabul görmeyecektir
ne zaman bu hafta mı tarih ve gün belirleyin gelmeyen f.ürek olsun:smiles_58:
ahh ahh sımdı bende gelebılıteye sahıp olacaktım lapp diye solerdım tarıhı
motorun evraklarını servise ver adam baya hızlı hemen yapıp çıkaracam diyorda senin motorda hiç birşey yok senin ayak nasıl kırıldı ben hayret ettim
abi yarın halledicem bişi yokmu gerçekten hanı grenaj far mar kırıktı ???
motorize_deli
17.09.07, 22:24
siteye girdim yaa nereo lursa gelirim leen
yürü be fırat bi bakkala gidip 3 ekmek 1 sigara kap gelsene :D:D
motorize_deli
17.09.07, 22:44
git sen al
Oluyor oluyor çok güzel oluyor :D Listemiz uzayıp gideceğe benziyor...
Buluşma tarihi olarak bu haftayı geçirelim önümüzdeki hafta buluşalım derim.. Malum yeni geldiim için eş-dost-akraba ziyaretleri.. Bide motorun bakımları, sigortası vegisini yatırıcam.. Ama siz buluşup gideceğimiz yerlere tarih koyarsanız problem olmaz benim için...
Öymen kardeşim gideceğimiz yerlere tarih koymak bence yararlı çünkü bi arkadaşımız nete giremez ulaşamaz bi şekilde ve sonuçta nerde saat kaçta ve nereye gideceğimizi bilebilir.. Hatta son dakkada katılanlar nereye gidecekti bunlar diye düşünmez :glasses10:
motorize_deli
17.09.07, 22:51
haklısın aki :D ama haftaya ben yokum :D bu hafta sonu hele hiç hiç yokum :) ramazan çıksın başlarız gezip tozmaya
bu arada sende ne motor var artçı taşıyabiliyonmu :D :D :D :D :D
Oluyor oluyor çok güzel oluyor :D Listemiz uzay?p gidece?e benziyor...
Bulu?ma tarihi olarak bu haftay? geçirelim önümüzdeki hafta bulu?al?m derim.. Malum yeni geldiim için e?-dost-akraba ziyaretleri.. Bide motorun bak?mlar?, sigortas? vegisini yat?r?cam.. Ama siz bulu?up gidece?imiz yerlere tarih koyarsan?z problem olmaz benim için...
Öymen karde?im gidece?imiz yerlere tarih koymak bence yararl? çünkü bi arkada??m?z nete giremez ula?amaz bi ?ekilde ve sonuçta nerde saat kaçta ve nereye gidece?imizi bilebilir.. Hatta son dakkada kat?lanlar nereye gidecekti bunlar diye dü?ünmez :glasses10:
ça?lar çok ?ahane dü?üncede bazen b?r?m?z?n ?s? ertelen?o onun ?c?n gez?y? ertel?yoruz falan ondan ded?m yoksa cok fa?del? b? uygulama olur bencede
hakl?s?n aki :D ama haftaya ben yokum :D bu hafta sonu hele hiç hiç yokum :) ramazan ç?ks?n ba?lar?z gezip tozmaya
bu arada sende ne motor var artç? ta??yabiliyonmu :D :D :D :D :D
:D Farketmez oldu?un zaman gezeriz :D Asya t1 19a var.. Senin gibi deneyimli artç? olduktan sonra problem diil :D Bu arada ramazanda da gezeriz problem olur mu ki? Oruç tutmayanlar tutanlara 1 gün ayak uydurur art?k sonuçta amaç yeni yerler görmek ya da bir daha gidip an?lar?m?z? tazelemek muhabbet etmek..:icon_flower:
:D Farketmez oldu?un zaman gezeriz :D Asya t1 19a var.. Senin gibi deneyimli artç? olduktan sonra problem diil :D Bu arada ramazanda da gezeriz problem olur mu ki? Oruç tutmayanlar tutanlara 1 gün ayak uydurur art?k sonuçta amaç yeni yerler görmek ya da bir daha gidip an?lar?m?z? tazelemek muhabbet etmek..:icon_flower:
komutan?m ben gelene kadar an?lar? tazleme yap?nda yen? yerler? beraber gorel?m :D:D
motorize_deli
18.09.07, 06:09
fark yapmaz oruç koymaz bize durdurakyok huleyyn...
arkada?lar yeniden merhaba.. netim yoktu 2-3 gündür giremedin siteye.. ama bakt?mda yer konusunda su uçtu ?elalesinde kalm???z :D bu arada benim motorun aküsü bitmi? ayak mar??yla denedim can?m ç?kt? çal??t?ramad?m yar?n aküyü söküp ?arja götürücem.. daha motoruma binemedim :(
hadi ya geçmiş olsun yakınlarda motoru olan varsa calıstırdıktan sonra buraz turla derım belkı kendıne gelır
yanlız çağlar fırat artçıyken uyuyor haberin olsun:)
tarihler belirlensin ona göre kendimizi ayarlıyalım
senturk_69
21.09.07, 17:18
abi senle bir a?va yapal?m o zaman yakar?z ate?i kamp hesab?.........
dur durak yok duyduk duymad?k demeyin.. A?vayada ?adi abi için kamp ate?i yakaya gidicezbukadar bahane kabul görmeyecektir
ben orday?m sizi bekliyorum hadi gidelim dediyinizde bilin ki orda sizi bekleyeceyim:)
?adi abi seni agvaya belediye baskan? yapal?m
senturk_69
21.09.07, 17:22
teklif ettiler ama ben onlara daha iyi hizmet veremiyeceyimi anlayın ca bu tekliflerini usulunce geri cevirmek zorunda kaldım ben durdurak için varım dedim yani sizlericin nelerden vaz gectiyimi anlayın diye:)
saolasın abi düşünmen yeter eywallah:friends:
motorize_deli
21.09.07, 17:26
teklif ettiler ama ben onlara daha iyi hizmet veremiyeceyimi anlay?n ca bu tekliflerini usulunce geri cevirmek zorunda kald?m ben durdurak için var?m dedim yani sizlericin nelerden vaz gectiyimi anlay?n diye:)
eywallah abi iyiki vars?n :)
senturk_69
21.09.07, 17:28
ama seni aday gösterecem belediye koladagıtım işleri müdürü olarak:)
eywallah abi iyiki vars?n :)
te?ekkürler iyikisizde vars?n?z
emok,marmok,yolava motofest bunlarda var bir yere kayıt edin
senturk_69
21.09.07, 18:01
evet
haklısın abi
onların tarıhler henuz belli değil yalnız ona göre o tarıhlerde dıkkatlı duzenleme yapmak lazım :D:D
senturk_69
21.09.07, 18:16
evet gelen yıldaki bütün festi vellere gidelim
marmok=marmaris
emok= belli değil heran heryerde olabilir
yalova fest= yalova şimdilik bunlar aklımda
marmok ta olmak gerek
di?er festivaller biraz sönük gecti sanki
aradaki fak? görelim bu sefer daha aktif kat?l?m olsun
izin alabildiğim sürece ordayım sizlerle :D:D
özellikle marmarisi tekrar görmek şahane olacak....
akşamları benı goremezsınız ama :D:D
ewet millet gezi yaz?lar?n? tekrar hareketlendirdik buras?n?n bir motosiklet ve gezi forum sitesi oldugunu unutmayal?m
en k?sa zamanda ismin hakk?n? verelim yol yapal?m derim
1. s?radaki akcakeseden baslayabiliriz
manzarada yemeklerde güzel
önceden gelemeyenlerde telafi etmi? olur
ewet millet gezi yaz?lar?n? tekrar hareketlendirdik buras?n?n bir motosiklet ve gezi forum sitesi oldugunu unutmayal?m
en k?sa zamanda ismin hakk?n? verelim yol yapal?m derim
1. s?radaki akcakeseden baslayabiliriz
manzarada yemeklerde güzel
önceden gelemeyenlerde telafi etmi? olur
b?r ay sonram? ne?
tamam geliyorum bende gelmem?st?m zaten oraya :D:D
tamamen iyile?ince 2 3 ay sonra ankara yapacaz ama ona bahane uydurmak yok lütfen :D:D
motorize_deli
27.09.07, 13:44
tamamen iyile?ince 2 3 ay sonra ankara yapacaz ama ona bahane uydurmak yok lütfen :D:D
yaa asl?nda biz önizleme yapsakm? ? :comico:
ankaradaki üyeye söyleyin bi gidip baks?n resim cekip eklesin
?u akçakese gezisini aysonu yapsak diyorumya bu ne sanki resmen durduk
erol abi ben her zaman her geziye haz?r?m bilgin olsun :) Öymen bayramda ankaraya gitmem laz?m tek ba??ma yola ç?kmak yemez gel artç?m ol :D
erol abi ben her zaman her geziye haz?r?m bilgin olsun :) Öymen bayramda ankaraya gitmem laz?m tek ba??ma yola ç?kmak yemez gel artç?m ol :D
burak em?n ol bu halde artc? olmam tek c?kmandan cok daha tehlikeli ama saglam olsayd?m mutlaka giderdik beraberba?ka zaman art?k.......
bu arada servisle görü??tüm motor pazartesi gibi haz?r olcak gerekli kosullar? sa?layabilirsem al?cam:D:D:D
özledim keretay? bi 4levent bahçekoy yapal?m bakal?m ne alemde
motorize_deli
27.09.07, 14:42
buda gezenti ç?kt? :D ii ii :D
:D tabi yaw anam?z?n karn?ndan motorla do?duk biz :D
erol abi bu hafat sonu pazar günü istanbulda olurum herhalde biraz yol yapal?m yada iftardan sonra bi çay keyfi
neee iftardan sonra sar?yerde çaym? ?cceks?n?z tamam ozgur sen ben? al?rs?n :D:D
erol abi bu hafat sonu pazar günü istanbulda olurum herhalde biraz yol yapal?m yada iftardan sonra bi çay keyfi
özgür olursa c.tesi olsun pazar iftara davetliyiz ailece
bakar?z söz vermiyim
kat?l?m ne olacak gelirsek elleri görelim
bir teslik olmazsa kestanelikte c. tesi iftar açal?m ne dersin
uyar asl?nda kimler gelebilir
konuyu aç abi o zaman yada adapazar?na ?slama köfte yeme?e gidelim
adapazar? olmazda lülleburgaz yak?nlar?nda ahmetbey diye bi yer var köftesi meshurdur
önceki aksam orada kokorec yedik samet metin ve ben gercekten güzeldi
degerlendirebiliriz
kaç kilometre sen bizi saraydan m? kar??layacaks?n
saraya 30 km istedi?iniz gibi olur cumartesi olursa bende istanbulda olurum zaten
rize gidi? 1160km yakla??k 70 litre benzin yakar bilgine
70 x 3,00 = 210,00 ytl
210,00 x 2 = 420,00 ytl
pilavdan dönenin kas?g? k?r?ls?n
ben gelemem kredi karlar?n? daha yeni bitirdim aç??? kapatmak için özel cuvald?z yapt?rmak lza?m yapan ustada seneye gün veriyor,c.tesi için görü?ürüz
C.tesi söz vermiyim ama gündüz size kat?labilirim san?r?m.. Ama ak?am?na iftara davetliyim e?er iptal olursa ak?amda sizle olurum...
rize gidi? 1160km yakla??k 70 litre benzin yakar bilgine
rize gidi? 1160 km...
Karadenizin yeni yap?lan yollar? çok güzelmi? ve basabildi?in kadar durumu söz konusymu?...
yaln?z bu mevsimde oran?n havas? çarpmas?n sizi bol ya?murlu iklim...
2. cisi oraya gitmek yakla??k 15 saatinizi al?r...
dinlenmeden gidebilirseniz tabi...
o yola en az 3 gün laz?m...
haaa ben uyumadan gider geilirim bana v?z gelir derseniz (ki ben olsam derim) 10 saatte ordas?n?z....
hadi hay?rl? yolculuklar...
böyle yol bensiz bitmez bunuda bilin :D:D
lem oyunçakçi bir oraya gezmeye gidiyoruz s.i.di.k yar??t?rmaya de?il agvadan kand?ra yoluna ver elini sahilden köy köy ilçe ilçe gidecektikki maddi duruma tak?ld?kseneye in?aallah
abi demek istedi?im çok vakit sal?r bence en az 4 gun :D:D:D
ay?rab?l?cenm? sen o kadar vak?t?
paramyok ay?n 10 na kadar izindeyim ay?ra bilirmiyim sence
haaaaaa izin :D:D:D
doru :D:D:D
olsun abi çocuklar burda gidemezsin sen kan?mca :D:D en fazla 2 gun :D:D
ayar verme bana :icon_confused:
ayar verme bana :icon_confused:
abi ayar de?il bir tak?m gerçekler var :D:D
ortaya fikir at?p cekiilmeyelim erolday? alt? üstü bi çay içip döneriz
Arkada?lar akl?ma ?öyle bi fikir geldi.. Bi araya geldi?imizde alal?m takvimi önümüze mesela hazirana kadar her hafta sonu için bir plan yapal?m. Mesela geziler her pazar olabilir. Hem böylece ''aa ben bilmiodum, dumad?yd?m'' diyen olmaz her isteyende gelir. Hem önümüzü görürüz hemde kat?l?m daha çok olur diye dü?ünüyorum..
Listeyi olu?tururuz nerelere gitmek istedi?imizi.. Zaten hazirana kadar olan pazar günleri belli..Yap??t?r?rz gider.. Duruma göre c.tsiye de al?nabilir. Hatta 2 gün olur.. Önerilerinizi bekliyorum..:love10:
?öyle yap?orum gidilecek yerler:
1- Akçakese :D
2- ??neada
3- Kerpe
4- Kefken
5- A?va (?adi için Kamp Ate?i yakmaya)
6- Polonezköy
7- Ball?kayalar
8- Beykoz
9- Sar?yer
10- Ankara
11- Çanakkale (18 Mart)
12- Asos
13- Yalova
14- Su uçtu ?elalesi
15- Emok
16- Marmok
17- Yalova Motofest
18 -
Akl?na gelen varsa listeyi uzatal?m ve hepsine bir tarih verelim.. Günübirlik gidip dönece?imiz yerler olursa daha iyi olur kaanatindeyim.. Listeyi kopyalay?p, yer ekleyip, en son mesaja da kendiniz yazabilirsiniz arkada?lar ben yine burdan yenilerim listeyi..
arkadaslar 25 KASIM 2007 pazar günü akçakeseye bir gezi plan? yapal?m ve
2008 için neler yapabiliriz nerelere gidebiliriz fikir al?s veri?i yapal?m derim
senturk_69
12.11.07, 17:17
arkadaslar 25 KASIM 2007 pazar günü akçakeseye bir gezi plan? yapal?m ve
2008 için neler yapabiliriz nerelere gidebiliriz fikir al?s veri?i yapal?m derim
agvay? özledim burnumda tütüyo gidelim oraya sac kavurma benden hadi millet:)
benim 2008 için baya bir plan?m var ama motoru de?i?tirmem ?art.:)
senturk_69
12.11.07, 17:20
yak???r sana abi ama sana rezing gider zay?foldugun için
Sonunda planlamay? yapt?m.. ?lk sayfada :icon_abiggrin:
motorize_deli
30.01.08, 08:05
Yaa çok yak?n yerler :D biraz ç?tay? yükseltsen diyorum :)
Sonunda planlamay? yapt?m.. ?lk sayfada :icon_abiggrin:
caglar eline sagl?k
sakarya poyrazlar motosiklet festivalini atlamay?n hem su ?slama köfteninde güzelini yi?elim
Yaa çok yak?n yerler :D biraz ç?tay? yükseltsen diyorum :)
Evet özellikle yak?n yerler seçtik.. E?er yak?n yerler olursa, geziler genelde günübirlik olaca?? için kat?l?m daha fazla olur diye dü?ündüm. Daha öncede konu?mu?tuk zaten ama her türlü teklife aç???z :Smile148: Bi hafta yak?n bi hafta uzak olur problem de?il ama uzak yerlere ben ?ahs?m ad?ma söz veremiyorum çünkü c.tesi de çal???yorum. Bi tek pazar?m var. O yüzden benim gibi c.tesi çal??an arkada?larda gelebilsin :D
@Özgür, tabi o festivalide ekleriz hatta ?imdi akl?ma geldi T.da? Kiraz festivali :)) Buraya tarihlerini yazarsan?z ekleyip, tarihlerde de?i?iklik yapabilirim.
Bu arada gidelim tekrar ?slama köfteye ::Smile148:
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
senturk_69
30.01.08, 19:52
ben orday?m haberiniz olsun:D
gecen sene gidememi?tik ama ümmet abi oradayd?
bu sene gidebiliriz
senturk_69
31.01.08, 16:38
ben buse ne bir aksilik c?kmasa her festivale kat?lmay? dü?ünüyom ta bisizlerle
marmok hevesi kursag?m?zda kald? gecen sene
ilk hedef marmok
senturk_69
31.01.08, 16:42
evet ben ilk kat?lacam bakal?m nas?l gececek
di?er motosiklet festivalleri baya sönük gibiydi sanki birde marmoku görelim
di?erlerinede ugran?r tabiki
senturk_69
31.01.08, 16:52
ok gidelim ben zaten dünden haz?r?m biliyosun:D
biliyorum :D
buralarda olursam gelirim
Liste güncellenmi?tir...:gleam:
Arkada?lar umar?m tüm planlar tutar , çok güzel vakit geçirirsiniz....
Ça?lar eline sa?l?k
önceden yap?lm?s planlarda nedense bi aksama oluyor ama bakal?m
Zaten Allah k?smet ederse dedim :D bakal?m elimizden geldi?ince uymaya çal???caz art?k..
Bu arada Öymen sen ?stanbulda de?il misin?
18 martta cok önemli kaç kez niyet ettim gidemedim
Zaten Allah k?smet ederse dedim :D bakal?m elimizden geldi?ince uymaya çal???caz art?k..
Bu arada Öymen sen ?stanbulda de?il misin?
Ben istanbulday?mda amel?yattan sonra uzun b?r sure kullanmayaca??m malesef :(:(
bu yaz muhtemelen motorsuz geçer
Geçmi? olsun karde?im.. En k?sa zamanda motosikletine kat?lman dile?iyle..
hala m? düzelmedi bu adam
ne c?t k?r?ld?m seymissin sen öle
Sormayaa b? k?r?ld?m duzelem?yorum
:D
paça corbas? içmemi?sin sen köfteyle kaynamaz o
y?ll?k gezi plan?na bide corbac? ekleyelim
hehe hemen güncelliyim.. mekan neresi olsun? :D
Arkada?alr :D:D
Bak?n ben motor al?rsam dayanamazsam o listedeki yerlerden birini Ankara yapar?z ona göre :D:D
Vard? ama sen gelemiyosun diye sildim :D
buda istemem yan cebime yaz ankar?yada bu gelmesse catlar
Çatlar?m o garanti ama durum motorumla gelemicem? gosteriyor bi aks?l?k olmazsa 4 tekerle giderim in?
teker say?s? farketmez
kaç teker olursan ol gel:D
Evettttt arkada?lar plan?m?z? uygulamaya ba?l?yo muyuz bu h.sonu yoksa daha zaman var m?? :D De?i?iklik yapabilirim iste?e göre..
bence iyi olur pazar günü akçakese iyi fikir:plus1:
beylikdüzünden 115/120 km
ben pendikten kat?lcam... 70km.. Tabi tav?an? hayata döndürebilirsem :(
senturk_69
28.02.08, 21:31
hay?rd?r bir sorunmu var tav?anda:(
gidilecekse bana cepten ula??rsan?z sevinirim :
hay?rd?r bir sorunmu var tav?anda:(
asl?nda çok sorun denemezde uzun zamand?r yat?o ve aküsü bo?alm??.. ya akü almam laz?m yada ba?ka bi motordan ?asi yapmam laz?m :(
kat?l?m az oldu diye yolu biraz uzatt?k
caglar kusura bakma en k?sa zamanda akcakeseyi yapal?m
9 mart kerpe takvimdeki gezi ne dü?ünüyorsunuz
Ben eger k?rmasayd?m bacag? ?lk ankara vard? akl?ma hala ?lk o var..... caglar ?lk s?raya ankaray? kayal?m bence...
18 martta canakkale...
assos
saros korfezi
yalova ?elale görmek istediklerim :D:D
bencede bende ankara öneriyorum.
1- Akçakese (02 Mart 2008 Pazar)
2- Kerpe (09 Mart '08 Pazar)
3- Yalova (16 Mart '08 Pazar)
-Çanakkale (18 Mart '08 Sal?)
4- Ball?kayalar (23 Mart '08 Pazar)
5- A?va (30 Mart '08 Pazar)
6- ??neada (06 Nisan '08 Pazar, C.tesi ö?leden sonra da ç?k?labilir.)
7- Beykoz (13 Nisan '08 Pazar)
8- Kefken (20 Nisan '08 Pazar)
9- Sar?yer (27 Nisan '08 Pazar)
10- Bursa (04 May?s '08 Pazar)
11- Tophane (11 May?s Pazar)
12- Asos (18 May?s Pazar)
13- Su Uçtu ?elalesi (25 May?s '08 Pazar)
14- Sakarya 2. Poyrazlar Motosiklet Festivali (30-31 May?s 01 Haziran '08 Cuma,C.tesi,Pazar)
15- Ortaköy (08 Haziran '08 Pazar)
16- Gemlik (15 Haziran '08 Pazar)
17- Kumba? (22 Haziran '08 Pazar)
18 - Akçakese (21 Haziran '08 C.tesi-Pazar Çad?rl? Kamp ate?li Janjanl? ))
19- Kerpe (29 Haziran '08 Pazar)
20- ?ile (06 Temmuz '08 Pazar)
21- Gölcük (13 Temmuz Pazar)
siyahla i?aretlenmi?leri gezdim d?sarda kalanlar? degerlendirebilirim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.