PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kime artçı oldum, kim nasıl sürüyor :)

motorize_deli
12.09.07, 09:19
Selam sevgili DDY ailesinin sayg? de?er üyeleri...
Bu güne kadar sizlerle birlikte bir çok gezide oldum binlerce km yol yapt?k birlikte ve bu binlerce kmde beni artç? alan tüm DDY li dostlar?ma te?ekkürü borç bilirim.
Motosiklet hayat?m?n %97lik k?sm? artç? olarak geçti hemen hemen hepinize artç? olmu?umdur. ?imdi bunun de?erlendirmesini yapal?m biraz mizahi kimseler al?nmas?n dar?lmas?n :)

Evet ba?l?yoruz
ilk olarak ilk göz a?r?m ilk artç?l?k deneyimim...

Özgür ün arkas?na ilk bindi?imde gaziosmanpa?adan sirkeciye kadar gitmi?tik. O kadar mesafede ''acaba ?u motora ba?lama olay?n? birdaha gözden geçirsemmi diye dü?ündüm'' :D
Özgür hiç agresif de?il ama atik ve pür dikkat gözler f?ld?r f?ld?r sa?? solu kesiyor. Bir araba sürücüsü bir yanl??l?k yapt?m?da çok güzel söver. Çok süper makas at?yor. Ah bir aprilla yada derbi alsada artç?l???n zevki ozaman ç?kar i?te. Motora çok hakim onun için yol hava ?artlar? önemli de?il
o adam gitti gideeerrrrrrrrrrr... Untumadan özgür aynalar?n? sabitle onlar dikkatini da??t?yor :icon_geek:

Öymen ahh karde?iim ahh ya soldan gidersin yada tam sa?dan stabilizeden. Can?m karde?im adamlar üstünde gidelim diye asfalt dökmü?ler okadar u?ra?m??lar. Niçin ?srarla kullanmay? red
ediyorsun. Bence sen endurocu olmas?n gerçekten tam sana göre toprakta ta?ta asfalta oranla daha hakimsin :)
Seninle de artç?l?k zevkli ve full adrenalin :w00t: Neler atlatt?k senle :D :D

Cihan abi ne yalan söyliyim aralar?nda en sakin kullanan sensin sollasam nolurrr sollamasam nolur :icon_thumleft: Önündeki araba durmad??? ve a??r? h?z kesmedi?i sürece sollamaya ç?km?yorsun. En mant?kls?n? yap?yorsun abi tebrikler :shake2: Birde biraz daha huzurlu sakin vites de?i?tirsen :D CBFçik zaten oldukça seri arkandaki artç?n?n dü?memesi için F1 pilotlar?n?n yar?? boyunca sarf etti?i kadar çaba sar etmesi gerekiyor :icon_wink: Senin artç?n oldu?um her gezide 3 kilo kaybediyorum :P

Erol abi senin artç?n oldu?um zaman kendimi askeriyede san?yom. Höt hede!! k?m?ldama!!! k?pra?ma!!! Yap??t?r bacaklar?n? sar?l !!! Oyna?ma !!! Adam? asker moduna sokuyon abi
DURDURAKYOK ED?TÖR ?STANBUL GAZ?OSMAN PA?A FIRAT AYDIN EM?R VE GÖRÜ?LER?N?ZE HAZIRDIR KOMUTANIM :asker:

Levent abim biraz kilo al :D Senin arkanda iken sanki motorda tek ben varm???m hissine kap?l?yom k?m?ldasam motor hareket al?yor. Bence çopar yerine ba?ka bi tarza yönel :) Uyurkende beni
rahats?z etme dürtme :P Zaten motordan ba?ka yerde uyuyam?yom onunda içine limon s?kma :Smile148:

?adi abi gel vazgeç ?u R1 olay?ndan :) Yeterince ek??n kullan?yorsun zaten ozman iyice ek??ndirik olcan :D ?aka bir yana en iyi riderlerimizden ba? s?ralarda d?r kendisi :) o koca gs500 ü bile ybr125 misali k?v?rt?yor hele yalovadan dönü?te bir hareket çizmi?ti hayretim ?a?t? :D Senin için fazla dicek bi?iyim yok görünen köy k?lavus istemez. Ama R1 olay?n? birdaha dü?ün derim :P bak 125lik Yfz ler ç?k?yor birda ninja lar onlara bak istersen.. :P

Hmm ba?ka kimler var kimleer heeehhh

Emree karde?im iyi güzel çok dikkatli süren arkada?lardan birisin dee sende vitesle hiç bar???k de?ilsin cihan abi gibi olm ne sorunun var vitesle biraz kibar davren sakin de?i?tir. :P Tabi bu arada emrenin en uzman oldu?u konulardan biride arkas?nda dü?en artç?y? yakalamas?d?r. :icon_abiggrin: Bu konuda gerçek bir uzmans?n kanka saol :D

S?rr? abi hiç k?zma ama senin artç?l???n en konforsuzu adam? bi s?k??t?r?yon. Ama allah var iyi sürüyon :)

?u aralar ortalarda görünmeyen Necdet abimizde çok dikkatli ve hiç acelesi olmayan bi sürücü. Oldukça ehlikeyif :) Ama onla yolculuk çok eylenceli yolda oyunlar k?v?rmalar vs vs :)

Artç?s? olduklar?m yukardaki isimler :) :) untu?um varsa ki sanmam dar?lmas?n. Amaç e?lenceli mizahi espirili bir dil ile sizlerin yüzlerinize bir nebze olsun tebessüm kondurmak.

Her ne kadar sürç-ü lisan eyleydiysek af ola...:Smile160:

Eroldayı
12.09.07, 09:24
dün özgüre artçı oldum öyle bir sürüş şekli yok r1 kullanan özgüre artçı olsun :)daha yanına yaklaşmaz o kadar hızlı sürülmez sanki kendiyle yarışıyor ve bir şeyleri ispat peşinde,ben kursa gittim hondaya gerek yaşanan kazalardan dolayı okuduğum ve birebir yaşadığım kazalardı iyiki hondada eğitim almışım

motorize_deli
12.09.07, 09:56
Özgürü MotoGP ye yollasak :D rossi yi bile tokatlar :D

Hammer
12.09.07, 09:59
Güzel yazmışssın Fırat tebrikler.Keyifle okudum.

Zaten benim motora Fırat hariç kimse artçı olarak binemiyor.Geçen iş yerinden arkadaş bindi.50 mt gittik indi,düşüreceksin beni diye :)

Onlara da Fırat ı örnek veriyorum saçmalamayın bi arkadaş var uyuyor bile rahattan diye :)

Vites konusunda dikkat ettim,haklısın.Düzeltmeye calışıyorum bu durumu.

Ama motor da seri be arkadaş,altından fırlıyor adamın ben napıyım :)

motorize_deli
12.09.07, 10:04
Güzel yazm??ss?n F?rat tebrikler.Keyifle okudum.

Zaten benim motora F?rat hariç kimse artç? olarak binemiyor.Geçen i? yerinden arkada? bindi.50 mt gittik indi,dü?üreceksin beni diye :)

Onlara da F?rat ? örnek veriyorum saçmalamay?n bi arkada? var uyuyor bile rahattan diye :)

Vites konusunda dikkat ettim,hakl?s?n.Düzeltmeye cal???yorum bu durumu.

Ama motor da seri be arkada?,alt?ndan f?rl?yor adam?n ben nap?y?m :)

CBF 250 de 2. 3. ve 4. vitesler artç? için en riskli vitesler :P
ama ben al??t?m uyuyordum bile :D gerçi bu al??kanl???m? emok dönü?ü yolda b?rakt?m :D

Duman
12.09.07, 10:06
:plus1::plus1:
Cihan abi ve Sevgin sakin kullanıyor action yaratmıyorlar gerçekten güvenerek artçı olabileceğim insanlar.
Şadi abi yalovada döktürdü şehir içinde onun artçısı olmuştum makas olayını baya aşmış ama güzel gidiyor :)
Erol abide asker konumundayız :D
Özgür gitmeyen motoru götürüyor :)
Fatih abi sende iyi gidiyon ama araba sollamaların beni bitiriyor.

Fırat sana artçı olmak kısmet olmadı, yakın zamanda olmasında zaten :D motor zayıf olunca mecbur viteslerle sorun yaşıyosun senin cbrda mesela 4. viteste çok yüksek devirde gidiyo 5 istiyo ama 5 e atıncada yemiyo motor boğuluyor o yüzden sorun oluyo 500cc bir alet olsa tek viteste canavar gibi gideriz sorun falan kalmaz:serefkim:

metaldust
12.09.07, 12:11
:plus1::plus1:
Cihan abi ve Sevgin sakin kullan?yor action yaratm?yorlar gerçekten güvenerek artç? olabilece?im insanlar.
?adi abi yalovada döktürdü ?ehir içinde onun artç?s? olmu?tum makas olay?n? baya a?m?? ama güzel gidiyor :)
Erol abide asker konumunday?z :D
Özgür gitmeyen motoru götürüyor :)
Fatih abi sende iyi gidiyon ama araba sollamalar?n beni bitiriyor.

F?rat sana artç? olmak k?smet olmad?, yak?n zamanda olmas?nda zaten :D motor zay?f olunca mecbur viteslerle sorun ya??yosun senin cbrda mesela 4. viteste çok yüksek devirde gidiyo 5 istiyo ama 5 e at?ncada yemiyo motor bo?uluyor o yüzden sorun oluyo 500cc bir alet olsa tek viteste canavar gibi gideriz sorun falan kalmaz:serefkim:

o "action" dedigimiz sey pistlerde olur...eger trafikte action ariosak "cennette veya essek cennetinde" uzunca vaktimiz olur emin olun...gereksiz her basilan gaz bize ahiretin kapilarini bi okadar daha aralio biz farkinda olmadan..demek istedigim yavas gitmek degil...guvenli takip mesafesi,vs... demek istedigim..yaptigimiz her kazada "verilmis sadakamiz varmis" dedik gercekten.. iyi ki sapasaglam ayaktayiz..insallah da boyle oluruz..
kucuk de bisey solemek istiyorum :: "AMAC GEZMEK, KM CEVIRMEK, MOTORLAMIZIN KAC BASTIGINI GOSTERMEK DEGIL!!!":smiles_11:

deer_152
12.09.07, 12:29
dün özgüre artç? oldum öyle bir sürü? ?ekli yok r1 kullanan özgüre artç? olsun :)daha yan?na yakla?maz o kadar h?zl? sürülmez sanki kendiyle yar???yor ve bir ?eyleri ispat pe?inde,ben kursa gittim hondaya gerek ya?anan kazalardan dolay? okudu?um ve birebir ya?ad???m kazalard? iyiki hondada e?itim alm???m

herkesin bir tarz? vard?r bende bu sekilde kullan?yorum onun için sehir içinde kullanmaktan pek ho?lanmam
kullan?yorsamda arkadaki katlan?cak baska secenegi yok

motorize_deli
12.09.07, 13:24
herkesin bir tarz? vard?r bende bu sekilde kullan?yorum onun için sehir içinde kullanmaktan pek ho?lanmam

fark yapmaz ba?kan aç gaz? yans?n benzin :D

Hammer
12.09.07, 13:27

Ba?kan?n gidi?ine yollar,duru?una k?zlar hasta be yaw :)

motorize_deli
12.09.07, 13:30
Başkanın gidişine yollar,duruşuna kızlar hasta be yaw :)

ehühüeühüeü senin gidişine de ben :D ama duruşun beni enterese etmez :P

Eroldayı
12.09.07, 13:32
şadinin bende artçısı oldum bence çok güzel kullanıyor fatihle dalaşması olmassa daha güzel olur oda bu motorculukta tadı tuzu

motorize_deli
12.09.07, 13:33
fati abi yalova dönüşü öldürdü beni gülmekten düşücektim nerdeyse :D
Bİ şekillere giriyor motor üstünde gülmekten karnıma ağrı girdi :P

coparın depoya bir yatıyor :D mauhauau

immigrant
12.09.07, 15:26
Fırat benle artçılığında da bı yuzun gulmedı ya motor bozulur....
ya teker kıtlenır....
ya hyo yaglamaz kıtler sörf yaparız....

ben özgüre artcı olma konusunu acmıytorum bıle refujler tabelalar.... O ne makas kardesım tırın sınyalı burnumun ucunda :D:D:D
erol abi de cbf le pek fena dizleri sürterek viraj alıyoruz.....
baska artcılıgım yok amanda olmasın :D:D

Eroldayı
12.09.07, 16:57
biri benim adımımı andı

immigrant
12.09.07, 16:59
abi sen ogunu hatırlıyomusun amma bağırmıştım ya ama en sonunda yatıoduk yana :D:D

Eroldayı
12.09.07, 17:03
valla doğru söylüyorsun insan her sürüşte bir şeyler öğreniyor bu merete çok dikkat etmek lazım yoksa atıyor adamı

immigrant
12.09.07, 17:11
Yada artçıyı tıtretıp bagırtıyor :D:D

senturk_69
12.09.07, 18:02
?adinin bende artç?s? oldum bence çok güzel kullan?yor fatihle dala?mas? olmassa daha güzel olur oda bu motorculukta tad? tuzu

te?ekkür abi fatide olmasa yollar bitmiyor abi obensiz ben onsuz olmaz herhalde fatiyle 2 saatlik yolu 1 saata gidiyoruz zaten:)

Eroldayı
12.09.07, 18:34
şadi sana ve fatihe teşekkürler iyiki varsınız,sırrıdan ses seda yok

senturk_69
12.09.07, 18:36
sagolasın abi iyikisende varsın sırrı buralarda işler yogun oyüzden göremiyorduk 2saat önce benim motorun şasesini getirmek için onunla beraber giddik ordan giddi işim vardiye

motorize_deli
12.09.07, 19:10
yadi abi nezman alıyon R1i hadi seni bekliyom :)

Duman
12.09.07, 19:14
şadi abiyi r1 kesmez 400hp turbolu hayabusa istiyo şadi abi :D

motorize_deli
12.09.07, 19:15
emra yavaş ol bee :D biz hız yapmak istiyoz azraille kanka olmak değil :P

Duman
12.09.07, 19:19
valla edirne dönüşünde anlatıyodu kim bincek o motora dedik ben dedi bilemiyorum artık :)

Eroldayı
12.09.07, 19:45
o motorda şadiye artçı olurum ama özgüre kesinlikle

motorize_deli
12.09.07, 19:55
bence özgür zati kullanmaz o motoru :P
heee 400hp sukutur olsa evet haklısın :D özgüre artçı olunmaz ama ben OLURUM :D

senturk_69
12.09.07, 20:39
yadi abi nezman al?yon R1i hadi seni bekliyom :)

yaz?n sonunda olabilir bakal?m nas?p dugusal ok bekle sab?r:)

?adi abiyi r1 kesmez 400hp turbolu hayabusa istiyo ?adi abi :D

getir sonunakadar basar?m ejraile gelince benzaten onu s?rt?mda ta??yorum buya?ta neyapt?m yapt?m sonradan bir ?ey yapamam:(

o motorda ?adiye artç? olurum ama özgüre kesinlikle

te?ekkür abi :) özgürü otomatik gp yar??lar?na sokacakt?k kesin birinci olur valla

bence özgür zati kullanmaz o motoru :P
heee 400hp sukutur olsa evet hakl?s?n :D özgüre artç? olunmaz ama ben OLURUM :D

:) ba?kan otomatikte gercekten güzel bugun fatini dediyi motoru kulland?m aprilla ama üzerinde 200cc motor tak?l? birgaz verdim hemen 140 dedi hemen hop nereye nebiçim h?zl? g?diyo oba?kanda olsa gesin yakalayamay?z onu:)

Eroldayı
12.09.07, 20:43
capanord çok hoşuma gidiyor şadi çok dehşet bir makina

senturk_69
12.09.07, 20:46
abi cok pahalı ve yoltutuşu yok söliyim okadarda iyideyil otarzda eniyi fazer 1 deyil 6 olan suzuki vistrom nesela

Eroldayı
12.09.07, 20:48
abi dehşet bir makina,hemen alacak değiliz görünüşü çok hoşuma gidiyor

senturk_69
12.09.07, 21:05
evet haklısın bkıtar gibi duruyor valla parcaları japonlargibi ucuz olsa tr de cok tutulur bizde deli COK MESALA BEN:)

Eroldayı
14.09.07, 08:29
fırat artçı olupta uyuyan artçı teksindir her halde:)

motorize_deli
14.09.07, 08:44
fırat artçı olupta uyuyan artçı teksindir her halde:)

abi ben tekim yaa eşim benzerim yok :D :love10:

Eroldayı
14.09.07, 11:40
bir gün kendini ya yerde görecen aman dikkat et

Paranoya
14.09.07, 13:16
Benim artç?mda olcan in?allah :D o zaman görcen sen :P

immigrant
14.09.07, 14:19
abi ben tekim yaa e?im benzerim yok :D :love10:

sen öyle san yafrum marmar?s donusu ozgurde bende hemde artc?yken hem surerken uyuorduk....
hatta b?r?nde ben ruya sand?m ayag?m egzosdan yan?nda anlad?m gercek oldugunu refuyje dusuyormusuz :D:D :smiles_61:

motorize_deli
14.09.07, 14:24
sen öyle san yafrum marmar?s donusu ozgurde bende hemde artc?yken hem surerken uyuorduk....
hatta b?r?nde ben ruya sand?m ayag?m egzosdan yan?nda anlad?m gercek oldugunu refuyje dusuyormusuz :D:D :smiles_61:

?ansl?s?nki egzosun aya??na de?mi? yada aya??n egzosa de?mi? yoksaa!!! :smiles_12:

immigrant
14.09.07, 14:27
?ansl?s?nki egzosun aya??na de?mi? yada aya??n egzosa de?mi? yoksaa!!! :smiles_12:

degmese h?cb?s? farketmezd?m nolcak :D:D:D
ama o zaman ozgurde uyanamazd? evet yoksaaa k?sm? kotuymus

motorize_deli
14.09.07, 14:36
şükür halan burdayız,burdasınız umarım hep burda oluruz :)

immigrant
14.09.07, 14:38
ya kısmet aslında bılıyomusun :D:D
18 temmuz akşamı son derece uyanıktım ama uyuttular :D:D

siyahlimuzin
14.09.07, 19:20
abime artçı oldum yana yatışlar da usta :icon_abiggrin:

Eroldayı
14.09.07, 19:31
abime artç? oldum yana yat??lar da usta :icon_abiggrin:

bizde f?rat artç?d?r hemde me?hur artç?lardan giderken uyuma özelli?ide var test ettim kefken gezisi dönü?ü:gleam:

immigrant
14.09.07, 19:48
abime artç? oldum yana yat??lar da usta :icon_abiggrin:

sen bide erol abiyi gör ben? aglatmad?g? kald? bi

Duman
14.09.07, 20:13
bizde f?rat artç?d?r hemde me?hur artç?lardan giderken uyuma özelli?ide var test ettim kefken gezisi dönü?ü:gleam:

abi uyuma özelli?ini bende test ettim adam c?b?r?n arkas?nda bile uyuyo ustas? olmu? art?k :D dü?üyodu son anda yakalad?m valla verilmi? sadakam?z varm??

Eroldayı
14.09.07, 23:23
f?rat emre ye artç?yken uyumu?sun ve dü?üyormu?sun seni emre tutmu? do?rumu

immigrant
15.09.07, 07:35
kesin dogrudur ınanırım adam uyumaya yer arıyor zaten :D:D:D

motorize_deli
15.09.07, 08:02
f?rat emre ye artç?yken uyumu?sun ve dü?üyormu?sun seni emre tutmu? do?rumu

evet abi emre tutmasa paket oluyordum :smiles_58:

SmirnouF
24.09.07, 16:20
bende yazayim ,kisa olcak ama idare edelim

gruptan birtek emrenin arkasina bindim,cok guvenli ve temkinli kullaniyo.yanliz kuslarla arasi iyi degil,gelen gecen kuslar bile kamikazeye kalkiyo cocuga :D

senturk_69
24.09.07, 16:32
bende yazayim ,kisa olcak ama idare edelim

gruptan birtek emrenin arkasina bindim,cok guvenli ve temkinli kullaniyo.yanliz kuslarla arasi iyi degil,gelen gecen kuslar bile kamikazeye kalkiyo cocuga :D

emrenin ba??nda talih ku?u dolan?yorda hala haberi yok:Smile141:

SmirnouF
24.09.07, 16:58
igneada gezisinden 2-3 gun once luleburgaza gitmistik geceleyin.Samet'i gorduk ve geri donuyoz,bir baktik ki kusun biri bize dogru kamikaze dalisina gecmis.salak kus once aynaya carpti ve ordan sekip emrenin montun uzerine vurdu.80-90 ile giderken 1-2 tepinmeden sonra kus ucup gitti.olayin saskinligini yasarken emre bi defa daha tepinmeye basladi.hayvan bize carptiginda agzindaki kocaman orumcegi dusurmus ve orumcek emrenin ayaginin uzerinde yere dusmeden durmaya dewam etmis.bocegide motordan attiktan sonra yola dewam ettik ama icimde hep acaba simdi onumuza ne cikacak korkusu vardi :D

Duman
24.09.07, 17:05

abi dolanmakla kalsa iyi çarp?yoda :) daha öncede kedi çarpm??t? (ben kediye de?il ama :P)

SmirnouF
24.09.07, 17:10

abi dolanmakla kalsa iyi çarp?yoda :) daha öncede kedi çarpm??t? (ben kediye de?il ama :P)

oglum o zaman sende bi problem var :icon_dalga::icon_dalga::icon_dalga:

Duman
24.09.07, 17:12
bende ne problem olcak ben onlara çarpsam neyse onlar bana geliyor :)

SmirnouF
25.09.07, 18:29
bende ne problem olcak ben onlara çarpsam neyse onlar bana geliyor :)

asil problem iste bu,senin carpman degil,onlarin sana carpmasi

ayrica emre bir tek sen benim arkama bindin,bi yorum yap bakalim benim icin,merak ediyom sadece :icon_1blush:

Duman
25.09.07, 19:09
yorummu istiyosun tamam ozamn :)

akl? olan,can?n? seven sinan?n arkas?na binmesin. Binmek zorunda kal?rsan?zda 2 kat üst üste tulum shoi arai gibi bir kask , motobot,2 kat eldiven giyin ne olur ne olmaz :D

motorize_deli
25.09.07, 19:59

akl? olan,can?n? seven sinan?n arkas?na binmesin. Binmek zorunda kal?rsan?zda 2 kat üst üste tulum shoi arai gibi bir kask , motobot,2 kat eldiven giyin ne olur ne olmaz :D

o kadarm? kötü :S

Duman
26.09.07, 10:38

anlat?lmaz ya?an?r :P

immigrant
26.09.07, 13:53

tabi benim arkama bindin bi kez motoru 60 ? geçmio rahatt?n sen f?rata sor biz neler atlatt?k :D:D :crying:

Duman
26.09.07, 18:57
tabi benim arkama bindin bi kez motoru 60 ? geçmio rahatt?n sen f?rata sor biz neler atlatt?k :D:D :crying:

senin motorda rahatt?m valla hem arkas?da geni? actionda olmad? yava? yava? gittik :)

SmirnouF
26.09.07, 19:48

cuss la,bu yorumu beklemiyodum acikcasi :) dupnisa yolunu solersen haklisin.arkada arabalara bayagi bi toz yutturmustuk :D
yok be firat,aslinda guvenli giderim.o da motor yavas oldugu icin :xblink::xblink::xblink:
iste o benim :Smile151::Smile151:
senin motorda rahatt?m valla hem arkas?da geni? actionda olmad? yava? yava? gittik :)
her yigidin yogurt yeyisi ayridir

immigrant
26.09.07, 19:50
az önce erol abi ?adi ab?n?n artc?s? olarak b?zden yola c?kt? yorumunu beliyoruz come on baby
!!!!

SmirnouF
26.09.07, 19:59
az önce erol abi ?adi ab?n?n artc?s? olarak b?zden yola c?kt? yorumunu beliyoruz come on baby
!!!!

ben yorumu tahmin edebiliyom :icon_dalga::icon_dalga::icon_dalga:

senturk_69
26.09.07, 20:54
ben yorumu tahmin edebiliyom :icon_dalga::icon_dalga::icon_dalga:

neden yorum tahmin edemiyodun okadar kötüsürücümüyüm he

Eroldayı
26.09.07, 22:32
valla ?adinin motor sürmesi beni mest ediyor ama gel görki ben son zamanlarda yapt???m varyasyonlardan dolay? içime korku girmi? bu ben sürücüykende oluyor ?adinin motor kullanmas? tek kelimeyle müthi?

SmirnouF
27.09.07, 07:56
neden yorum tahmin edemiyodun okadar kötüsürücümüyüm he

abi 2misin adi cikmis bi kere.seni oyle bi anlattilar makaslar felan.korktum.emrede resmen benim icin olum ferkani yazmis yorumda
anlayacagin 2mizde bu forumun katil suruculeriyiz :uzgunum::uzgunum:

motorize_deli
27.09.07, 08:29
abi 2misin adi cikmis bi kere.seni oyle bi anlattilar makaslar felan.korktum.emrede resmen benim icin olum ferkani yazmis yorumda
anlayacagin 2mizde bu forumun katil suruculeriyiz :uzgunum::uzgunum:

?adi abi katil matil de?il :) kontrollü makaslar :D Ama seni bilemicem Bi ara gel senide deniyim

Duman
27.09.07, 13:06
f?rat tam senlik motor kullan?yo s?k?ysa uyu :D normalde güzel kullan?yoda i?neada gezisinde co?mu?tu ondan öyle yazd?m :)

BuRaK
27.09.07, 14:30
abi yok artç?l?k bize göre diil ya y?llard?r motor kullanan adamlara bile artç? biniyorum yinede çok t?rs?yorum :S

immigrant
27.09.07, 14:41
abi yok artç?l?k bize göre diil ya y?llard?r motor kullanan adamlara bile artç? biniyorum yinede çok t?rs?yorum :S

motor kullanan ki?inin artç? olmas? çokzor..
hele ben olup olup d?r?l?yuorum k?m olursa olsun

motorize_deli
27.09.07, 14:41

bu arada çok yak?ndan takip ediyorsun!!!!
Takip mesafesini iyi ayarlaa:icon_pilot:

BuRaK
27.09.07, 14:44
f?rat frenlere güveniom çok rahat dururuzda kay??a güvenmiorum art?k :P

deer_152
27.09.07, 15:39

marmarise giderken izmir giri?inde c?kard?g?n ilginç sesleri hat?rl?yorumda :icon_1blush::icon_1blush::icon_1blush:

immigrant
27.09.07, 15:47
marmarise giderken izmir giri?inde c?kard?g?n ilginç sesleri hat?rl?yorumda :icon_1blush::icon_1blush::icon_1blush:

yalovaya ?nerken v?rajda uyugudunda c?kan fren ses?ne gore hakl?ym?s?m :D:D:icon_stretcher:

SmirnouF
27.09.07, 16:39
?adi abi katil matil de?il :) kontrollü makaslar :D Ama seni bilemicem Bi ara gel senide deniyim
emin ol costugum anlarda arkamda durmak istemezsin :)
f?rat tam senlik motor kullan?yo s?k?ysa uyu :D normalde güzel kullan?yoda i?neada gezisinde co?mu?tu ondan öyle yazd?m :)
normalde guzelim cunku normalde senin motoru kullaniyoduk,dogal olarak mal baskasinin oldugu icin dikkat etmek lazim
istersen uyu bakalim ne olur :icon_razz:

deer_152
27.09.07, 18:45
yalovaya ?nerken v?rajda uyugudunda c?kan fren ses?ne gore hakl?ym?s?m :D:D:icon_stretcher:

senin balatalar?n bitmi?

Eroldayı
27.09.07, 19:00
benim artç?lar?mda me?hurdur

deer_152
27.09.07, 19:02
b?rak hat?rlatma erol abi

Eroldayı
27.09.07, 19:04
b?rak hat?rlatma erol abi

erolta? gülü?ü mahahahhahahahhahaha:xs26:

deer_152
27.09.07, 19:16
aha bi madur daha geliyor

Duman
27.09.07, 19:24
benim artç?lar?mda me?hurdur

:ohmy::ohmy::ohmy:

Eroldayı
27.09.07, 19:25
yorum yok:icon_evil01:

Duman
27.09.07, 19:30
aynen erol abi :)

Eroldayı
27.09.07, 19:32
ne yapars?n emre enson yatma beni baya korkuttu motorun üstündeyken bu korku baya çok nas?l yenecem bilemiyorum

Duman
27.09.07, 19:34
erol abi sen bu motoru de?i?tir bence bu motor çok dengesiz al bir tane cbf250 canavar gibi onunla yatma ihtimalin %70 daha az a??rl?k merkezi, oturu? pozisyonu ve denge olay? yüzünden

Eroldayı
27.09.07, 19:37
emre bir tane GS 500 takip teyim olursa onu al?cam yoksa seneye yine bununla devam ya zaten bunda dengeleyemiyorsun bir kere korku içimize sindi özgüvenimi kay?p ettim kan?mca ba?ka motordada sürer bunu yenmenin yollar?n? bulmam laz?m

Duman
27.09.07, 19:39
gs500 çok güzel bir motor istedi?im motorlardan biri ama o motora korku ile binersen pek iyi olmaz yani 250cc motor gibi kullanm?? olursun

Eroldayı
27.09.07, 19:46
valla o korkuyu yenmek için hertürlü deste?i almak istiyorum çünkü motosiklet hayat?ma girdi

Duman
27.09.07, 19:51
yenersin erol abi yeterki istekli ol. bu i?i beceremem demedikten sonra hertürlü yenersin yeterki biraz çaba göster

Eroldayı
27.09.07, 19:55
emre bende dengeleye bildi?im bir h?rs?m var yenerim ama benle dalga geçildimi i?te o zaman zor insan oluyorum ve kendimi dengeleyemiyorum

senturk_69
27.09.07, 21:16
dengele abi gecenide bana söle s?kal?y?m kafas?na

motorize_deli
28.09.07, 06:58
dengele abi gecenide bana söle s?kal?y?m kafas?na

abi yine nereye s?k?yon ?imdi bo?ver s?kmay?da
al bi R1 de artç?l???n ek??n?n? i?te ozman görelim

Duman
28.09.07, 12:25
erol abi kimse dalga geçmez. çünkü dalga geçilecek bir konu de?il !! espiri yaparlar ama bunlarda seni k?rmas?n ve yapanlarda belli bir ölcüde yaps?n

SmirnouF
28.09.07, 17:23
erol abi kimse dalga geçmez. çünkü dalga geçilecek bir konu de?il !! espiri yaparlar ama bunlarda seni k?rmas?n ve yapanlarda belli bir ölcüde yaps?n

gercekten dalga gecilcek bi konu degil.bu konuda haklisin emre

ayrica goruyomda herkes gs 500'e merak sarmis.

motorize_deli
28.09.07, 19:10
kimsenin dalga geçti?i yokki !!

senturk_69
28.09.07, 19:51
abi yine nereye s?k?yon ?imdi bo?ver s?kmay?da
al bi R1 de artç?l???n ek??n?n? i?te ozman görelim

biraz sabret halledeceyim oi?i neal?rsam al?y?n seni unun istünde 299 vuracay?m göreceksin

immigrant
28.09.07, 21:03
biraz sabret halledeceyim oi?i neal?rsam al?y?n seni unun istünde 299 vuracay?m göreceksin

abi aman dikkat aman

SmirnouF
03.10.07, 14:28

abi 299 derken imanin teknesine vurmayasiniz,belki benzetmem kotu ama bu durumu baska bi sey daha duzgun aciklayamaz

deer_152
03.10.07, 14:33

?adi abi bi?ey diyorsa vard?r bi bildi?i

+299

BuRaK
03.10.07, 21:19

ahuahaha süpersin erol abi ben daha f?rat?n o özelli?ini ke?fedememi?tim zaten uyumaya f?rsat bulamad? ilk artç? ald???mda motor ta??tt?m çocuga :Smile148:

motorize_deli
04.10.07, 06:20
ahuahaha süpersin erol abi ben daha f?rat?n o özelli?ini ke?fedememi?tim zaten uyumaya f?rsat bulamad? ilk artç? ald???mda motor ta??tt?m çocuga :Smile148:

ta?r?ken uyumad???m? nerden biliyon :D

?adi abi beklemedeyim hiç görmedi?iniz tüm artç?l?k hünerlerimi o güne sakl?yorum :gleam:

senturk_69
04.10.07, 10:29
?adi abi bi?ey diyorsa vard?r bi bildi?i

+299

bekleyin gelecek te gelecek 299 +s?da var

deer_152
04.10.07, 10:31
abi sana özel +299 lu tshirt yapt?ral?m

motorize_deli
04.10.07, 11:52
bekleyin gelecek te gelecek 299 +s?da var

+s? ne abiii ? Yoksa TURBO'mu :S

immigrant
04.10.07, 13:57
299 özgür için küçük bir rakam ekleme yapar o yapt??? h?za 299 :D:D

ghost free
05.10.07, 07:25
Bende artç? biri olarak nacizane dü?üncelerimi payla?mak isterim.

?lk artç? deneyimim; Öymenle oldu, çok heyecanl?yd?m ilk kez bir geziye kat?l?yordum ama motora bindikten 1 dak sonra kendimi güvende hissettim çok e?lenceliydi Öymenin kullanma tarz? virajlar filan çok e?lenceliydi, kötü yollarda bile mükemmel yol tutu?u var. 120 'lere ç?kt? süperdi.
?kinci artç? deneyimim; Özgür, Yalovadayd?k, baya h?zl? ve adrenalin doluydu, biraz ürktüm aç?kças? o trafikte o h?zla o araçlar?n aras?ndan geçmek zor bi?ey olsa gerek ama Özgür bunu çok iyi ba?ar?yor. Scoter dediler ama en h?zl? en öndeki moto oydu.
Ve Levent; ?lk zamanlarda acemiyim baca??m sakat desede art?k bizbir bütün olduk, her turumuzda bir dahakinden iyiyiz, her f?rsartta tura ç?kmak için can at?yorum.

Hepinize çok te?ekkürederim. Motoru bana siz sevdirdiniz, her ne kadar sizin kadar f?rsat bulup gezilere kat?lamasamda bende müptelas? oldum. Umar?m yak?nda bende artç?l?ktan kurtulur kullan?c? olurum.:xs22::Smile149:

motorize_deli
05.10.07, 07:37
artç? olmad???m kimse kalmad? :D galiba

ghost free
05.10.07, 10:07
artç? olmad???m kimse kalmad? :D galiba

Artç?l?k konusunda senle yar??amay?z can?m...:D

immigrant
05.10.07, 10:10
in? her?ey gonlunce olur m?ne abla :D:D

ghost free
05.10.07, 10:13
Saol, ?n?allah herkezin gönlünce olsun bu mübarek ayda dualar?m?z kabul olur in?allah...

positive
05.10.07, 11:29
vayyyy çok bi istekli gördüm seni:)

motorize_deli
05.10.07, 11:35
Artç?l?k konusunda senle yar??amay?z can?m...:D

kesinlikle :D :gleam:

deer_152
05.10.07, 22:44
mine abla umar?m k?sa zamanda bi scooter ile aram?zda olursun

ben kime artc? oldum bi dü?ünelim

öymen ilk olarak motosikletsiz kat?ld?g?m bulusma gürkan abinin servis muhabbetiydi orada öymene artc? oldum cok panikti

necdet abi necdet abinin ilk artc?s?y?m ayn? gün serviste i?imiz uzay?nca s?k?nt?dan herhalde bide bakt? ben ufak tefek bi?eyim motora binde bir tur atal?m bakal?m artc?l? nas?l oluyormus diye tabi benim kiloda iyi oluyorda
sonraki gezilerde erol abiyi al?nca artc? tas?man?n kolay olmad?g?n? anlad? san?r?m

erol abi en cok artc? oldugum ki?i erol abi onunla cok asfalt parlatt?k gelgelelim motordaki dizlerini yap?st?r k?prasma yoksa uyuyormusun tarz?ndaki uyar?lar? sonucu bakt?m olacak gibi degil motor almaya karar verdim

?adi abi ?adi abiyle mtr nin kuzu cevirme etkinli?ine gs 500 ün artc?s? olarak kat?ld?m nerden kat?ld?m bilmiyorum kat?lmaz olsayd?m
o dönemler motosiklette olmad?g? için kask mont vesaire abuk sabuk yerlerde duruyordu bulusmaya da gec kal?nca bald?r? c?plak bi ?ekilde kat?ld?k geziye rüzgar carpt?kca bi?ey yokta eve geldikten sonra rüzgar ci?erlerdeydi ordan üflüyordu
kullan?m h?zl? +299 ve süper

emre duman emrenin suzukiyede gene ayn? gezide binmek nasip oldu birde saraydan cerkezköye geldik
emre genelde dikkatli ve güzel kullan?yor fakat cevreden gelen tepkilere cok cabuk cevap veriyor
hat?rl?yorumda kars?dan kars?ya gecen bi adama gecmesin diye korna yapt? adam telefonu atar gibi yap?nca hemen bas?n? egdi ve kendisine genelde seyahat halinde kus carpar önüne muhakka biri atlar

immigrant
06.10.07, 06:28
panik ben???

motorize_deli
06.10.07, 06:36
emrenin ku?la hayvanla aras? iyidir yaf :D ondan öle :P

immigrant
06.10.07, 06:42
ineklerde levent abiyi sever :D:D

motorize_deli
06.10.07, 06:47
köpekler kimi :D sever :D
sizin evin orda üstümüze atlayan köpekleri unutmad?m :D

immigrant
06.10.07, 06:48
necdet ab? köpektan kaçay?m diye kamyona aynay? vurmu?tu :D:D

deer_152
06.10.07, 11:13
herkesin belli korkular? vard?r bende yükseklik korkusu vard?r köprü ve viyadüklerden gecerken biraz tedirgin olurum

BuRaK
06.10.07, 11:39
benimde f?rat korkum var adam artç?yken ya uyursa :D

deer_152
06.10.07, 11:41
korkmana gerek yok ne ilk nede son uyudugu olacaks?n burak

immigrant
06.10.07, 12:13
uyursa sol kolunu kullanarak iticen burak :D:D

motorize_deli
06.10.07, 12:22
benimde f?rat korkum var adam artç?yken ya uyursa :D

?ehir içinde uyumam :D gerçi art?k hiç uyumuyorum b?rakt?m o i?leri :D

SmirnouF
11.10.07, 12:13
ozgur yaw,ben sankili buraya emrenin diger olaylarini anlatman icin bi yazi yazmistim,silinmis galiba yada ben yanlis hatirliyom.o zaman bi daha soruyom, :)