PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Malaguti

Eroldayı
11.09.07, 09:50
Malaguti Türkiye'de!

Ba?l??a bak?p da birçok ki?inin "Malaguti ne?" dedi?ini duyar gibi oldum. Malaguti her ne kadar Türkiye’de çok tan?nmasa da yurt d???nda oldukça iyi bilinen ve çok sevilen bir scooter markas?. Üstelik çok uzun, yan?lm?yorsam 70-75 y?ll?k bir geçmi?e sahip. Güzel de bir ba?ar? öyküsü var ?talyan as?ll? markan?n. Basit bir bisiklet atölyesinden ç?kan ?irket her geçen y?l büyüyerek Bologna’n?n hemen d???nda 2 ayr? motosiklet fabrikas? kurmay? ba?arm??. Her iki motosiklet fabrikas?n?n toplam alan? 60 bin metrekareden büyük, 270 çal??an ve 2003 y?l?nda 108 milyon cirosuyla Malaguti Motosiklet ailesinin sahibi oldu?u bölgesindeki ortaks?z en büyük ?irketlerden biri olmu?. Malaguti tipik ?talyan yarat?c?l??? ile üretti?i 50 cc’den 500 cc’ye uzanan geni? bir ürün yelpazesine sahip. ?lk defa, 3-4 sene evvel gitti?im bir ?talya seyahatinde kulland???m Madison 250 modeline, kalite ve performans olarak bay?lm??t?m. Bir süre önce Meydanlar Otomotiv taraf?ndan Türkiye’ye getirilen marka, ?imdilerde pazarda "Ben de var?m" demeye haz?rlan?yormu?.E?er haz?rsan?z KUZEY MOTOR’da tüm modelleri görebilirsiniz ve detayl? bilgi alabilirsiniz.
Tel:0212 274 82 86 [Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

motorize_deli
11.09.07, 10:12
İtalyanlar araba olsun motor olsun çok başarılılar :)

Eroldayı
11.09.07, 11:53
motorları çok yakından gördüm kısa sürelide olsa test ettim çok güzel renkleride mevcut italyan sıtili ve sağlamlığı motorda mevcut türkiyede motosiklet sektöründe yer bulacaktır

motorize_deli
11.09.07, 12:24
motorlar? çok yak?ndan gördüm k?sa sürelide olsa test ettim çok güzel renkleride mevcut italyan s?tili ve sa?laml??? motorda mevcut türkiyede motosiklet sektöründe yer bulacakt?r

renk konusunda ?üphem yok :D
turuncuyu arkaya benim için saklam??lar :D

Eroldayı
11.09.07, 16:32
renkler çok güzel özellikle göstergeler uyumlu çok atak ve torklu

immigrant
11.09.07, 17:23
Ben motoshow da ve kuzey motorda ıncelemıstım.....
sağlamlığını henuz bılmıyoruz hele bır mıllet kullanmaya baslasın bakalım parca fıyatlarınıda arastırmak lazım

motorize_deli
11.09.07, 18:07
Bu digital-mono gösterge bence çok hoş :)

deer_152
11.09.07, 18:46
turuncu 250 cc cok güzel

Eroldayı
11.09.07, 19:00
alalım başkan sana

senturk_69
11.09.07, 19:14
evet alalım daha tutamayız valla
başkanı

deer_152
11.09.07, 19:18
abiler öymen bulmus bitane bakalım anlasabilirsek siyah bir deer152 alırız biz anca
malaguti bize birz kalın gelir

senturk_69
11.09.07, 19:26
oooo iyisiniz valla yakışır size ama markadan vaz gecmeyin
derim

immigrant
11.09.07, 19:44
başkan cıddımı alcanmı deer i ama onda evrak sorunu var sanırım....
ara sıra deısırız motorları dımı ben onu cok sevdim....
sanada siyah mont alalım sıyah sıyah :D:D

Eroldayı
11.09.07, 19:48
:icon_1blush:deer den çekti?in yetmiyor mu gerçi bu ?ekilde motor kullanmaya devam edersen hepsi pert veya t?rt olur

motorize_deli
11.09.07, 22:30
abiler öymen bulmus bitane bakal?m anlasabilirsek siyah bir deer152 al?r?z biz anca
malaguti bize birz kal?n gelir

o deeri bana bakm??t? :D
Bana ittiremedi sana kakacak :D evrak sorunu var karde?im :) Gerçi o i?leri benden daha iyi bilirsin :icon_1blush:

immigrant
11.09.07, 23:44
Bende soledım ama başkanın vardır bı planı onu bırıne aldırmam lazım çok hosuma gıttı gezlerde foto cektırcem onla :D:D

motorize_deli
12.09.07, 08:17
Bende soled?m ama ba?kan?n vard?r b? plan? onu b?r?ne ald?rmam laz?m çok hosuma g?tt? gezlerde foto cekt?rcem onla :D:D

hasta ruh.... :icon_miiz:

immigrant
12.09.07, 15:28
hadi ordan..... o motoru istiyorum.......

motorize_deli
12.09.07, 19:55
kendine al olm ozaman :D