PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Annemin terlikleri

Eroldayı
09.09.07, 09:57
Bim'e do?ru yola ç?kt?m. zaten iki ad?m ötesi bim. annemin terliklerini giyip ç?kay?m lan dedim, kim iki saat ?imdi ba?c?k ba?layacak. ama olgun bir erkek insanda e?reti duran ?eylerin ba??nda anne terli?i geliyormu? canlar, ben bunu anlad?m.

bim her zamanki gibi sakindi. klima çal???yor ama so?utmuyordu. nas?l bir klima lan bu diyerek incelemeye ba?lad?m. ama görevli beni balici sand?, çünkü ayaklar?mda da acayip terlikler alt?mda çama??r suyu s?çray?p da rengi atm?? bir pijamayla pek de güzel bir gaspç? havas? veriyordum.

"abi bu klima üflemiyor galiba" dedim. ama cevap vermedi, i?ine döndü.

tam arkam? dönüp gidecekken tan?d?k bir ses duydum. pek bir tan?d?k. sanki bir zamanlar kula??ma "a?k?m" ,"seni seviyorum" diyen bir ses. yava?ça arkam? döndüm. Evet, eski sevgilimdi bu. bir zamanlar sevdi?im kad?nd?. bir zamanlar elele tutu?arak mal gibi gezdi?imiz kad?n. ?imdi ni?anl?s?yla bim'e gelmi? al??veri? yap?yordu. bir zamanlar a??k oldu?um kad?nd? bu.

evet bir zamanlar u?runa can?m? verebilece?im kad?nd? bu.

ben ?a?k?nl?ktan elimdekileri yere dü?ürünce bunlar birden irkildi ve hemen arkas?n? döndü. ben, beni görmesinler diye h?zl?ca a?a??ya e?ildim ama lanet olas? bim'de raf diye bir ?ey yok ki. tansa? olsa arkadaki adam seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde saklanamad?m.

peki size sorar?m. siz arkan?z? döndü?ünüzde, deveku?u gibi sakland???n? sanan ama aya??nda ufak numara anne terlikleriyle s?çar gibi çömelmi? ve k?ç çatal? gözüken bir adam görseniz ne yaparsan?z? i?te onlar da öyle yapt?lar. bast?lar kahkahay?. yava? ve gurur y?k?lm??ça aya?a kalkt?m.

gözlerine bakt?m. bana bakt?, mahzun bir bak?? görmek isterdim ama alay ediyordu resmen. ayaklar?ma bak?yordu. anne terli?i giymi?, parmaklar? ucundan ç?km?? bir ayak. buydum i?te. sen bu adamla bir zamanlar ç?km??t?n. ?imdiki sevgilin çok iyi giyinmi? ama bir bak bakay?m ona. bim'de bu ??kl?k? sence de biraz samimiyetsiz de?il mi? ben en az?ndan yak???yorum buraya. içimden geldi?i gibiyim.

böyle dü?ündüm ama sonra hassiktir dedim. adam kapm?? k?z?, ben de lavuk gibi pijamayla terlikle geziyorum. kim naaps?n lan beni. "nas?ls?n görü?meyeli?" dedim. "iyiyim" dedi. "ne güzel" dedim. "h?h?" dedi. gittikçe gerginle?iyordu ortam. yeni sevgilisi k?lland? m? acaba diye bakt?m ama "nas?l olsa bu lavuktan bir zarar gelmez" dü?üncesi has?l oldu?undan zerre s..kinde de?ildim herifin. adam en ucuz kangal sucu?u seçmekle me?guldu.

"niye böyle olduk biz?" der gibi bakt?m. "ne diyorsun?" der gibi bakt? bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar bakt?m. "ne diyorsun anlam?yorum" der gibi tekrar bakt? bana. "neyse s..ktir et" der gibi bakt?m. s..tir etti al??veri?e devam etti. bir güle güle demeden.

gözya?lar?m? saklayarak elimden dü?ürdüklerimi ald?m ve kasaya gittim. bir de peçete ald?m, gözya?lar?m? silmek için. kasadaki görevli yine baliciymi?im gibi bakt? bana, "paran var m?" der gibi bakt? bana, bana bakmas?n art?k kimse. al lan paran? der gibi uzatt?m, para üstü beklemeden ç?kt?m ama sonra hemen geri dönüp ?ahsiyetsizce ald?m paran?n üstünü. tam ç?kacakken fi? almay? unuttu?um akl?ma geldi. dönüp onu da ald?m. Bir romantizm de ya?ayamad?k be.

eve giderken serkan geldi yava?ça yan?ma. tek dostum, yolda??m, üzgün oldu?umu anlayabilen tek insan.

"abi bir ?ey diycem. pijaman?n k?ç?nda delik var, k?ç?n gözüküyor, baya bir büyük"

o günden beri evdeyim. bim'e de kap?c?y? yolluyorum

[Only Registered Users Can See Links] den al?nt?d?r

Paranoya
09.09.07, 10:09
ahaha :D ne demem lazm şimdi anlamadım ki :D

Eroldayı
09.09.07, 10:15
adam sevdiğine mi üzülsün pijamasına mı, e birazda gülelim:)

motorize_deli
09.09.07, 10:23
Zuahuahua yazık yaa rezalet ötesi bir durum :D karizma birdaha kalkmayacak şekilde yere düşmüş :D

Paranoya
09.09.07, 10:28
ahahah harbiden öle :D

motorize_deli
09.09.07, 10:29
Bu yazının ana fikri şu

SAKIN ANNENİZİN TERLİKLERİ İLE DIŞARI ÇIKMAYIN. HELE ÜSTÜ LEKELİ KIÇI DELİK BİR PİJAMA İLE ASLAAA :icon_alkiis:

immigrant
09.09.07, 13:10
AHAHA süper ben daha önce okumuştum.... Ben de böyle bir duruma düştüm... kız arkadaşımlada çok iyi ayrılmıştım yalnız beni komık durumda görünce dalga geçer ifadeyi yüzünde gördüm.....
Bende yüzsüz bi şekilde hatuna sarıldım öptüm :D:D erkek arkadaşına dondum ters ters bakıyor ufacık boyuyla...
"koçum ben oymen dedim" sesını cıkaramıo.....
ben cok gulmustum....

Eroldayı
09.09.07, 20:42
yok böyle anlat?m yar?ld?m gülmekten:icon_cool::P:xblink::icon_thumleft: