Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda CBF 250
İşte bir şehir efsanesi daha.
Honda nın şehir için pratik şehir dışı için ise mütevazi ve sorunsuz bir modeli
HONDA CBF 250 (Öymen Kardeşime katkıları için teşekkür ederim :)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
motorize_deli
17.08.07, 12:18
vaaav süpper abi hoşgeldin bu arada...
kırka festivaline giderken cbf 250 yi gördük gerek yoltutuşu ve performansı harikaydı cihan paylaşımın için saol
motorize_deli
17.08.07, 13:19
yaaa bu motor bi yerden tanıyorum gibi :P
motorize_deli
17.08.07, 13:20
hatta arkadaki tulum ve mat falanda tanıdık geldi :D
cihan abi katkı ne demek sen yeterki iste..
ne zaman gerekirse...
bu arada cbf 250 yi ben emok donusu fıratın cbr125 ten sonra test etmiştim hatırlarsınız gerçekten cbr dan çok çok daha güçlü ve bence kendınden daha emın bı makıne cıhan abinin pilotajıylada uçuyor...
Bu motorla toplamda 5000 km kadar yol yapmışım.İlk motorum olan Keeway SL 150 Superlight tan sonra özellikle rüya gibiydi.
Bu segment te motor alacak olan arkadaşlara gönül rahatlığıyla önerebilirm.Gayet sorunsuz ve özellikle kullanımının kolay olması itibariyle ilk motor olarak da tercih edilebilir.
Boyutları ve kıvraklığı sayesinde şehir içi trafiğinde her boşluğu ve fırsatı değerlendirmeniz mümkün oluyor :)Yakıt sarfiyatı da eğer çok sıkıştırmazsanız gayet makul.
Şehirlerarası yollarda sabit hız 120-130 km/h arası çok rahat seyahat etmek mümkün.He ben hafif rampa aşağı 150 yi de gördüm o ayrı mesele;)
Makinanın özellikle ivmelenmesi gayet başarılı.(Öymen e de sorabilirsiniz,kendisi de şaşırmışdı :) )
Makinan?n özellikle ivmelenmesi gayet ba?ar?l?.(Öymen e de sorabilirsiniz,kendisi de ?a??rm??d? :) )
Gerçekten ben cbr 125le cbf 250 aras?nda bu kadar fark beklemiyordum ....
Comet ve ybr 250 yi henüz denemek k?smet olmad? ama gerçekten çok seri...
Yaln?z benim boy biraz uzun oldu?u için alt?mda küçük kal?yor.....
bugün itibar? ile bende cbf 250 ald?m yar?n noter ?at??? ile motorumu teslim al?cam hay?rl?s?
bugün itibar? ile bende cbf 250 ald?m yar?n noter ?at??? ile motorumu teslim al?cam hay?rl?s?
hay?rl? olsun day? resimleri bekleriz :laughing7:
hay?rl? olsun
hay?rl? olsun day? resimleri bekleriz :laughing7:
saol burak yar?n in?aallah
hay?rl? olsun
saol öymen
yanl?z motoru ald???m ki?ide 7 adet motor var ben bmw 1200c ye hasta oldum sat bana dedim yok ben buna binicem dedi satarsam ilk sana haber vericem dedi hay?rl?s?
cihan abi katk? ne demek sen yeterki iste..
ne zaman gerekirse...
bu arada cbf 250 yi ben emok donusu f?rat?n cbr125 ten sonra test etmi?tim hat?rlars?n?z gerçekten cbr dan çok çok daha güçlü ve bence kend?nden daha em?n b? mak?ne c?han abinin pilotaj?ylada uçuyor...
cometi de cbf 250 yi de test edebildim.tam bir naked bike hastas? olarak sunu söyleyebilirim;
ayn? bütceyle ikisinden birine sahip olmak mümkün.
comet in ivmelenmesi daha basar?l?.ve esteti?i de naked bike sevenler için gercekten cok güzel.
cbf 250 o kadar seri ivmelenmese de dü?ük devirlerde daha keyifli bir sürü? sa?l?yor.ama özellikle ince lastikleri esteti?ine gölge dü?ürüyor.fakat hondan?n kalitesi hyosung a oranla su götürmeyecek oranda yüksek.
ybr 250 yi kullanmay? bir yana b?rak?n yolda sadece 2 kez gördüm.10 milyara yak?n fiyat? ile bence al?nmas? binilmesi saçma bir makine.
paray? denkle?tirir denkle?tirmez.comet ile cbf 250 aras?ndaki karars?zlar kervan?na ben de kat?l?cam :)
cometi de cbf 250 yi de test edebildim.tam bir naked bike hastas? olarak sunu söyleyebilirim;
comet in ivmelenmesi daha basar?l?.ve esteti?i de naked bike sevenler için gercekten cok güzel.
cbf 250 o kadar seri ivmelenmese de dü?ük devirlerde daha keyifli bir sürü? sa?l?yor.ama özellikle ince lastikleri esteti?ine gölge dü?ürüyor.fakat hondan?n kalitesi hyosung a oranla su götürmeyecek oranda yüksek.
ybr 250 yi kullanmay? bir yana b?rak?n yolda sadece 2 kez gördüm.10 milyara yak?n fiyat? ile bence al?nmas? binilmesi saçma bir makine.
paray? denkle?tirir denkle?tirmez.comet ile cbf 250 aras?ndaki karars?zlar kervan?na ben de kat?l?cam :)
ybr san?r?m yeni makina oldu?u için fazla göremedin. Gerçi 9400 fiyat? var plakas? felan 10000e yakla??r :laughing7:
cbf 250 gayet iyi bir motosiklet bencede
cesurun cbx 250 ile ayn? sabit h?zda sürekli rahat bi ?ekilde gitmek mümkün
Comet hiç kullanmad?m....
Yaln?z görüntü olarak cbf250 yi yer bitirir bence....
Hyo lar hakk?nda hala kesin bir görü?? elde edemedim... Etmi? olsayd?m ?uan alt?mda büyük ihtimalle comet olacakt?....
YBR250 ise bence tek kelimeyle berbat...
Geçen sene fuarda görmü?tüm hiç ho?uma gitmedi....
Sa?laml??? ve teknik özellikleriyle ilgili sözüm yok
Hay?rl? olsun Erol abi.Güle güle kullan.
Resimleri bekliyoruz.
Bu arada motorum ?u an 11500 km de.12000 bak?m? için D&B motordan fiyat ald?m 130 dediler.
6000 bak?m?n? Esengül de 80 e yapt?rm??t?m.Tabi 12000 de filtreler de?i?ti?i daha çok i?lem oldu?u için rakam makul geldi.
motorize_deli
28.11.07, 08:18
Hay?rl? olsun Erol abi.Güle güle kullan.
Resimleri bekliyoruz.
Bu arada motorum ?u an 11500 km de.12000 bak?m? için D&B motordan fiyat ald?m 130 dediler.
6000 bak?m?n? Esengül de 80 e yapt?rm??t?m.Tabi 12000 de filtreler de?i?ti?i daha çok i?lem oldu?u için rakam makul geldi.
abi ne zaman büyütüyorsun :D
bana motor laz?m :P
Büyütme i?i art?k epey bir zor gibi f?rat.
Bu makine art?k benimle ya?lan?r.
O yüzden iyi bakmam laz?m :)
motorize_deli
28.11.07, 08:27
h?? anlad??m abi
?? yunus nerdesin :D
Büyütme i?i art?k epey bir zor gibi f?rat.
Bu makine art?k benimle ya?lan?r.
O yüzden iyi bakmam laz?m :)
abi bana öyle geliyorki torunlar?na bile kal?r bu motosiklet
abi ne zaman büyütüyorsun :D
bana motor laz?m :P
Ne yapcan lem motoru :laughing7: sen al artç? olarak gezersin kendi moturunda :laughing7:
cihan abi güzel topik olmu?,bende ?u edirne gezisinde binmi? oldu?um cbf250 ile ilgili yorumumu nereye yazar?m diye merak ediyodum :D abi gerçekten h?zl? kullanm?ycam diyenler ve yeni ba?layan ve belirli bir seviyeyi a?m?? sürücüler için ideal.o gün ybr den inince bana busa gibi gelmi?ti.harika ivmeleniyor.ikinci bir motor alma durumum olsa hiç dü?ünmeden al?rd?m.erol abi hay?rl? olsun,grenaj?n asfalt yüzü görmesin.kaça ald?n kaç model?bu aralar herkes yeniliyor makinalar? :Smile148:
HAYIRLI OLSUN ABI ALLAH KAZA BELA VERMESIN
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.