PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah Gazetesinden Motosiklete Yanlış !!!

immigrant
09.09.07, 03:29
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

6.sayfa

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

İşte Sabah Gazetesi'nin ilk sayfadaki haberi.....

Motosikletliler trafikte neler çekiyor diye soranı varmı bilmiyorum. Basında yanımızda olduğunu söyleyenler var kimileri yanımızda olmuştur belki... Ama bu başlık halka motosikleti basının ne şekilde tanıtmaya çalıştığını açıklayamaz sanırım... Bunu gören annemiz , babamız , kardeşimiz veya bizi tanıyan herhangi biri motosiklet hakkında ne düşünürdü?
Benim çevremdekilere bu zamana kadar anlatmaya çalıştığım ve anlattığım şeyler bir anda çelişkiler yumağına dönmeye başlar sanıyorum.

6. sayfada haberin devamı mevcut... Yanyana konmuş motosiklet kazaları ölü sayıları vs. Motosiklet trafikte bir ölüm aracı gibi gösterilmiş bence. Hergün olan onlarca araba kazasının eski popülerliğini yitirmesiyle yeni trend olan motosiklet kazası haberleri bu şekilde yansıtılırsa bizim yerleştirmeye çalıştığımız motosiklet kültürü pek bir işe yaramayacak sanırım...

Ben bu haberi gördüm ve çok üzüldüm. Belki biri çıkarda otomobil kazalarında ölen insanların sayısını yazar ve arabaları trafikte tehlike olarak gösterir. Acıyorumki insanlar bazı şeylerin farkında deil.. Bir pazar sabahı bu kadar güzel karartılabilirdi....

Tebrik ediyorum Sabah Gazetesi... Tebrik ediyorum...

ghost free
09.09.07, 04:53
Maalesefki acı bir son. Halk henüz motosiklet konusunda bilinçli değil. Hala şeytan icadı gözüyle bakanlar var. Ama basının halka ışık tutması gerekirken sadece herşeyi motosiklete yüklemesi yanlış, burda dikkate alınması gereken motosiklet değil, yeterince bilinçli olmayan kullanıcılar, örnekteki gibi 3 kişinin motosiklete binmesi vs.
Basının yapması gereken kullanıcıları bilinçlendirmek olmalı...Motosikletleri kötü göstermek değil...

immigrant
09.09.07, 05:31
ben bu haberi gördüğümden beri sinir küpü halindeyim...
Düşünsenize sevdiklerinize ne dersiniz bu başlıktan sonra....
Yada halkın gözünde motosiklet şuan ne trafikteki tehlike!!!!
pehhh

Eroldayı
09.09.07, 05:46
biz motosikletliler egitim alsak ne faydaki diğer araç sürüçülerini ne yapacaksınızki herşey kafada bitiyor

immigrant
09.09.07, 05:50
Abi adamlar ilk sayfaya manşet atmış....
bugun dusunsene bu gazeteyı okumayan adamın bıle gozune carpacak bu yazı yanından gecerken....
yapacak haber bulamıolarda gundem yaratmayamı calısıyor bunlar nedir??????

motorize_deli
09.09.07, 08:03
Ayıp yazık nasılda umarsızca karalıyorlar... Öldüren şey motosiklet tutkusu değil insnaların EGOsu. Bunu bir türlü beyni mantarlamayan kafatasının içi yosun bağlamış sığ zihniyetli insanlara anlatamadık.
- Kardeşimmmm Korumalarını GİYYYYY kaskın kafanda ve kayışı bağlı olsu
- Montunu giy evet hava biraz sıcak ama düştüğünde dirseklerinin yerinde kalması için bu şart
- Pantolonu giy haklısın biraz sıkıyor ama yarde sürüklenirken yanmış et kokusu almayacaksın
- Eldivenlerini tak ki düştüğünde ellerinle kendini rahatça muhafaza edebilesin
- Yağmurmu yağıyor yavaş git kardeşim acalen ne?
- Şehir içindesin HIZ LİMİTİ diye bir şey duymadınmı ?

Buraya milyonlarca madde yazailirim bunlara uysalar basına böyle şeyler yazacak malzeme olmaz SABAH gaztesini kınadım bu günden iti barende asla evime sokmucam ve mail atacam :)

immigrant
09.09.07, 08:06
yafrum bu iş ok korumalarla olmalı da bu kazadakı arkadaş sanıyorum kask takıyordu emın değilim neyse....
koruması olmasada olsada olme ıhtımalı cok yuksek ama trafıkte terör demiş adamlar ben buna kızgınım.......

motorize_deli
09.09.07, 08:12
diyomya kafasız insanların yptıklarından ötürü böyle şeyler yazıyorlar...
gaztenin ayıbı bambaşka zaten

Paranoya
09.09.07, 08:55
motorcular olarakdan gazetenin kapısına gidip kornayla eylem yapalım kanımca :)

motorize_deli
09.09.07, 09:27
motorcular olarakdan gazetenin kap?s?na gidip kornayla eylem yapal?m kan?mca :)

güzel dedi?in do?ruda yafrum te?kilatlanmak laz?m :) 30 40 ki?i ile olcak i? deel

Paranoya
09.09.07, 09:32
oha kaç kişi olcaz :D hem öymene söledim :D en geç beşiktaşta polisler çevirir dedi :D

motorize_deli
09.09.07, 09:46
gazete binasnın önüne gitcez bu güngü gazeteleri alıp baağırcaz sonrarda o gazteleri yakcaz :D

Paranoya
09.09.07, 10:12
heyt be :D bide polislere taş atalm :D

motorize_deli
09.09.07, 11:17
nese konuyu saptırmayalım :smiles_4:

immigrant
09.09.07, 12:12
gazete binasn?n önüne gitcez bu güngü gazeteleri al?p baa??rcaz sonrarda o gazteleri yakcaz :D

?aka da olsa y?nede ac?klama yapay?m boyle b?rseye b?r polis , iki sabah guvenl?kler? , b?z?m otel?n guvenl?kler? ?z?n vermez...
ayr?ca sabah?n suank? ed?toru b?z?m cok ?y? bir misaf?r?m?z yavuz onursald?r... ?y?les?nce hat?rlat?cam bu yaz?y? onaaa