PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre arkada??m?z kaza yapt?!!

Duman
04.09.07, 18:33
bugün saat 18:50 de Emre Baydar arkada??m?z bws ile kaza yapt? baca??nda yara ve ufak tefek vuruklar var.
bu ak?am onunla kalcaz. arkada??m?za çok geçmi? olsun

Eroldayı
04.09.07, 18:34
ne oluyorya durdurakyok takımına allah allah, çok büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Duman
04.09.07, 18:36
abi üzerimizde bir nazar var arada bir durmakta lazım galiba

senturk_69
04.09.07, 18:50
nediyosun sen emre durmak mı yok durnak yola devam

deer_152
04.09.07, 21:38
emre gecmiş olsun
kısa zamanda düzelirsin inşallah

senturk_69
04.09.07, 21:42
nediyosun sen emre durmak m? yok durnak yola devam

cok gecmi? olsun arkada??m ben duman zannettim oyüzden öyle yazd?m cok gecmi? olsun umar?m iyisindir yapa bileceyimiz bir ?ey varsa sölemen yeterli

deer_152
04.09.07, 21:44
arkadaslar düşmeyen motorcu olmaz derken kafiye olsun diye yazdım kendinizi yerden yere atmayın sakın motorcu olucam diye:Smile153:

immigrant
04.09.07, 23:28
çok geçmi? olsun allah tekrar?n? göstermez umar?m

arkadaslar dü?meyen motorcu olmaz derken kafiye olsun diye yazd?m kendinizi yerden yere atmay?n sak?n motorcu olucam diye:Smile153:

ben att?ktan sonram? soluosun?

Eroldayı
05.09.07, 05:13
arkadaslar dü?meyen motorcu olmaz derken kafiye olsun diye yazd?m kendinizi yerden yere atmay?n sak?n motorcu olucam diye:Smile153:

çok geçmi? olsun allah tekrar?n? göstermez umar?m

ben att?ktan sonram? soluosun?

:pala:bende 100 metre sürüklendikten sonram? özgüryani ?imdi motorcu olduk

deer_152
05.09.07, 06:43
size madalya takıcam
törende yaparız

Duman
05.09.07, 08:37
araba suçluymu? emrede fazla bi?ey yok dizi aç?ld? ve ufak tefek a?r?lar? var motorda biraz masraf var ama kar?? taraf?n kaskosundan yapt?rcaklar.
size madalya tak?cam
törende yapar?z
benimki alt?n olsun.

karakas44
05.09.07, 08:54
Geçmiş olsun arkadaşlar...

motorize_deli
05.09.07, 09:06
çok çok geçmi? olsun...

metaldust
05.09.07, 09:31
bws tam da satilma arifesindeydi...
alicak kisiler ile son puruzler konusuluodu..
ve bugun aramislar parayi tamamladik die..
yazik oldu..eger bu motor bugun satilsaydi 1 aya kalmaz emre arkadasimizin 500cc ve uzeri motoru olabilirdi:icon_rolleyes:

motorize_deli
05.09.07, 09:42
bws tam da satilma arifesindeydi...
alicak kisiler ile son puruzler konusuluodu..
ve bugun aramislar parayi tamamladik die..
yazik oldu..eger bu motor bugun satilsaydi 1 aya kalmaz emre arkadasimizin 500cc ve uzeri motoru olabilirdi:icon_rolleyes:

off off ama her i?te bir hay?r vard?r..

Hammer
05.09.07, 09:49
Emre sana da cok gecmiş olsun Allah beterinden saklasın

motorize_deli
05.09.07, 13:54
sana bişi olmadıysa sorun yok..!

Paranoya
05.09.07, 21:45
çok geçmi? olsun

one
06.09.07, 17:51
saolun arkadaşlar iyi yırttık walla.Bi denyo yüzünden güme gidiyoduk ya.kask saolsun pekmezim akmadı.Yarın motor parçalarını almak için istanbula geliyoruz kendimiz topluycaz duman saolsun maharetli wallla :D p.tesi de motoruma veda edicem inşallah.artık yenisine sağlık

motorize_deli
06.09.07, 17:56
emre kardeşim anlatsana noldu nasıl oldu nasıl bir denyoluğa maruz kaldın ?

one
06.09.07, 18:02
salı akşamı emreyi almak için evden çıktım herşey yolundaydı.caddeye çıktım tali yoldan,ilerlemeye başladım yol üzerinde sırf hafriyat şirketinin kamyonlarının rahat çıkabilmesi için refüj den 3 parça taş alınmış.ben bundan bihaber tahmini 50 km hızla ilerlerken tam orada önümdeki doblo birden sağa doğru küçük bi hamle yaptı bende geçmem için yol verdiğini düşünerek sola yanaştım ama ardından sola doğru dönmeye çalıştı ve durdu.ani fren yaptım ama ön lastik kaydı bende yere düştüm,motosikletim aracın ortasından altına girdi.o andan itibaren cok az sey hatırlıyorum allahtan kask wardıda kafamı yere wurmama rağmen kask kurtardı.dizimdeki sıyrıklarlar ve bi kaç vurukla yırttım.polis geldi ve rapor tutldu.ben kendimde olmadığımdan arkadaşı aradım o gelene kadar memurlar kafasına göre bi rapor yazmışlar bile.ertesi gün raporu aldığımda suçlu gösterildiğimi farkettim,sucum arkadan carpmak.dönüşün yasak olduğu küçük bi aradan geçmek yasal olarak gösterilmişti raporda.itirazlarıma rağmen hiçbişey değişmedi.trafik şubedeki memurlar raporun yanlış olduğunun farkındaydı ama sadece dilekçe vererek itiraz edebilirsiniz dediler.o anda kazaya sebep olan adam da geldi biraz tarstık ardından bize sunu soyledi memurların önünde;Siz suçlu olacaksınız ki ben sigortadan paramı alabileyim!! bu sözün ardından iyice tepem attı ama ne care.Olan olmuştu ki mahkemeye başvursam davanın ne kadar süreceği mechul.Bu memleketimin polisi neden bu kdar bilgisiz ve duyarsız anlamadım gitti.

LÜTFEN KASKINIZ TAKIN

positive
06.09.07, 19:21
GeÇm?? Olsun Emre...

deer_152
06.09.07, 19:44
sal? ak?am? emreyi almak için evden ç?kt?m her?ey yolundayd?.caddeye ç?kt?m tali yoldan,ilerlemeye ba?lad?m yol üzerinde s?rf hafriyat ?irketinin kamyonlar?n?n rahat ç?kabilmesi için refüj den 3 parça ta? al?nm??.ben bundan bihaber tahmini 50 km h?zla ilerlerken tam orada önümdeki doblo birden sa?a do?ru küçük bi hamle yapt? bende geçmem için yol verdi?ini dü?ünerek sola yana?t?m ama ard?ndan sola do?ru dönmeye çal??t? ve durdu.ani fren yapt?m ama ön lastik kayd? bende yere dü?tüm,motosikletim arac?n ortas?ndan alt?na girdi.o andan itibaren cok az sey hat?rl?yorum allahtan kask ward?da kafam? yere wurmama ra?men kask kurtard?.dizimdeki s?yr?klarlar ve bi kaç vurukla y?rtt?m.polis geldi ve rapor tutldu.ben kendimde olmad???mdan arkada?? arad?m o gelene kadar memurlar kafas?na göre bi rapor yazm??lar bile.ertesi gün raporu ald???mda suçlu gösterildi?imi farkettim,sucum arkadan carpmak.dönü?ün yasak oldu?u küçük bi aradan geçmek yasal olarak gösterilmi?ti raporda.itirazlar?ma ra?men hiçbi?ey de?i?medi.trafik ?ubedeki memurlar raporun yanl?? oldu?unun fark?ndayd? ama sadece dilekçe vererek itiraz edebilirsiniz dediler.o anda kazaya sebep olan adam da geldi biraz tarst?k ard?ndan bize sunu soyledi memurlar?n önünde;Siz suçlu olacaks?n?z ki ben sigortadan param? alabileyim!! bu sözün ard?ndan iyice tepem att? ama ne care.Olan olmu?tu ki mahkemeye ba?vursam davan?n ne kadar sürece?i mechul.Bu memleketimin polisi neden bu kdar bilgisiz ve duyars?z anlamad?m gitti.

LÜTFEN KASKINIZ TAKIN

kurallarda bir yanl?sl?k oldugu kesin hakk?n? almak için bile suclu duurma dü?üyorsun

immigrant
06.09.07, 23:55
emre çok çok geçmiş olsun...
biliyorsundur bende 18 temmuzda kaza yaptım....
Kaza yerinde bana çarpan kahyanın calıstıgı restoran bir siyasetcımızın kadesıymiş.. Raporu değiştirmeye kalktılarda allahtan ordakı ınsanlar adamın ustune gıtmıs ve orada degıstırememısler... Erttesi gün kaza raporunun yıne degıstırılmesı ıhtımalı oldugunu ogrendım ve işyerımden mudumr kaza rapoorunu aldı sagolsun... Ben bunları ucuz atlattım derken arkadasım ifadesını okudu ve bu benım ıfadem degıl dedı (artcımdı) . Adamın ifadesını degıstırıp arabaya ben carpmısım gibi yazmışlar fakat herşey ortada adam bana yandan çarptı.... Bu yanlışlıklar haksızlıklar torpil para vs için yapılıyor... Ama birgün mutlaka biryerlerinden çıkacak...

Eroldayı
08.09.07, 10:41
sal? ak?am? emreyi almak için evden ç?kt?m her?ey yolundayd?.caddeye ç?kt?m tali yoldan,ilerlemeye ba?lad?m yol üzerinde s?rf hafriyat ?irketinin kamyonlar?n?n rahat ç?kabilmesi için refüj den 3 parça ta? al?nm??.ben bundan bihaber tahmini 50 km h?zla ilerlerken tam orada önümdeki doblo birden sa?a do?ru küçük bi hamle yapt? bende geçmem için yol verdi?ini dü?ünerek sola yana?t?m ama ard?ndan sola do?ru dönmeye çal??t? ve durdu.ani fren yapt?m ama ön lastik kayd? bende yere dü?tüm,motosikletim arac?n ortas?ndan alt?na girdi.o andan itibaren cok az sey hat?rl?yorum allahtan kask ward?da kafam? yere wurmama ra?men kask kurtard?.dizimdeki s?yr?klarlar ve bi kaç vurukla y?rtt?m.polis geldi ve rapor tutldu.ben kendimde olmad???mdan arkada?? arad?m o gelene kadar memurlar kafas?na göre bi rapor yazm??lar bile.ertesi gün raporu ald???mda suçlu gösterildi?imi farkettim,sucum arkadan carpmak.dönü?ün yasak oldu?u küçük bi aradan geçmek yasal olarak gösterilmi?ti raporda.itirazlar?ma ra?men hiçbi?ey de?i?medi.trafik ?ubedeki memurlar raporun yanl?? oldu?unun fark?ndayd? ama sadece dilekçe vererek itiraz edebilirsiniz dediler.o anda kazaya sebep olan adam da geldi biraz tarst?k ard?ndan bize sunu soyledi memurlar?n önünde;Siz suçlu olacaks?n?z ki ben sigortadan param? alabileyim!! bu sözün ard?ndan iyice tepem att? ama ne care.Olan olmu?tu ki mahkemeye ba?vursam davan?n ne kadar sürece?i mechul.Bu memleketimin polisi neden bu kdar bilgisiz ve duyars?z anlamad?m gitti.

LÜTFEN KASKINIZ TAKIN

çok büyük geçmi? olsun adama bakya baya cesaretliymi?

SmirnouF
10.09.07, 10:25
cok gecmis olsun,allah daha kotusunden saklamis