Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya?murlu Havalarda Dikkat Edilmesi Gerekenler vVideo Halinde ?zleyin.....
Ya?murlu havada motosiklet kullan?rken nas?l fren yap?lmal?? ([Only Registered Users Can See Links])
Ya?murlu havada motosiklet kullanmak do?ru mu? ([Only Registered Users Can See Links])
Ya?murlu havada motosikletle nas?l dönü? yap?l?r? ([Only Registered Users Can See Links])
Ya?murlu havalarda hangi yüzeylere dikkat etmek gerekir? ([Only Registered Users Can See Links])
Ya?murlu havada motosikletin lastik ayarlar? nas?l yap?l?r? ([Only Registered Users Can See Links])
Uzmantv'den al?nt?d?r... ([Only Registered Users Can See Links])
öymen paylaşımın için saol,UZMAN tv yede bu bilgiler için teşekkürler
saygılar erol abi bende çok begenıyorum bunların dısında bırsuru faydalı vıdeo daha var
valla öymen sitede yer vermek lazım baya faydalı baksana maddi güçü olmayan arkadaşlar burdaki videoyu izleyip kısada olsa kendi motoruyla uygulasa zihninde bu bilgiler kalır emeği geçen herkese teşekkürler
Abi bu işte eğitim mutlaka çok önmli ama çeşitli sebeplerde eğitim alamayanlar bu videolarla kendilerini eliştirebilir yazılarda ders alabılırler ben oyle yaptım ve cok memnunum bilginin zararı dokunmaz nasıl olsa 5 dakka ayırmak ılerıde hayatını kurtarabılır kısının
eg?t?m sart bence de.. ya da ne demek laz?m bilmiyorum ama baya bilinçli olmak gerek bozuk havalarda..
yoksa malum asfalt sörfü kap?da....
eg?t?m sart bence de.. ya da ne demek laz?m bilmiyorum ama baya bilinçli olmak gerek bozuk havalarda..
yoksa malum asfalt sörfü kap?da....
baya bir tecrübe sahibi oldum nedemi?tim, biz insanlar ya?ayarak ögreniyoruz grup sürü?ü ?art
Grup sürüşü konusunda son birkaç gezide açık vermeyebaşladık dikkat!!! Özellikle bozuk hava ve gece sürüşünde
birde çinli motor iyi değil dersiniz sahibine sadık oldukları test edildi
birde çinli motor iyi de?il dersiniz sahibine sad?k olduklar? test edildi
onu diyen halt etmi? abi :D:D:D
bence kişinin kendisini geliştirmesi için bu tarz hava kosullarında yol yapması gerekirki tecrübe olsun
hem cok okuyan mı bilir cok gezenmi
bence ki?inin kendisini geli?tirmesi için bu tarz hava kosullar?nda yol yapmas? gerekirki tecrübe olsun
hem cok okuyan m? bilir cok gezenmi
tarts?l?r.....
foruma tart?sma bnlumumu acsak s?md? akl?ma geld?
acma bence tartısma işi sakat polemik yapmayalım
Ok yapmayalım.... Yağmurlu havada motor sürmenin püf noktaları....
GÜNCEL
bence yagmurda kullanmanın püf noktaları
- yagmurluk kullanın
- plastik cizme kullanın
- bug yapmayan vizörlü kask tercih sebebidir
- yanınızda ıslanmaya karsı ekstra kıyafet getirin
- su olan alanlardan gecmeyin
- ani fren yapmayın
**Kalkışta ani gaz vermeyin
**Önünüzdeki aracı yakından takip etmeyin
**viraj çıkışlarında gazı birden değil yavas yavas arttırın
aklıma gelen baska bişi olursa yazarım :D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.