PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Admin'lik Hakkında

karakas44
16.08.07, 17:01
Selamlar ;

İleride problem olmasın,kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye açıklama gereği duydum çok değerli DDY sakinleri.Malum sitemiz henüz yeni ve halen geliştirme aşamasında.Bu sebeple Adminlik yetkisi bir süreliğine sdc Batuhan ve Bende olacak.Sonra aranızda belli edeceğiniz admin adaylarına neyi nasıl yapmaları gerektiğini anlatmaya çalışacağız.Ama adminlik yetkisi gene bizde kalarak,oluşabilecek problemleri engellemeye çalışacağız.

Saygılarımla...

motorize_deli
16.08.07, 17:07
Selamlar ;

?leride problem olmas? diye aç?klama gere?i duydum DDY sakinleri.Malum sitemiz henüz yeni ve halen geli?tirme a?amas?nda.Bu sebeple Adminlik yetkisi bir süreli?ine sdc Batuhan ve Bende olacak.Sonra aran?zda belli edece?iniz admin adaylar?na neyi nas?l yapmalar? gerekti?ini anlatmaya çal??aca??z...

Sayg?lar?mla...

aç?klaman?z için çok sa?olun :)

immigrant
16.08.07, 17:08
Selamlar ;

?leride problem olmas?n,kimsenin akl?nda soru i?areti kalmas?n diye aç?klama gere?i duydum çok de?erli DDY sakinleri.Malum sitemiz henüz yeni ve halen geli?tirme a?amas?nda.Bu sebeple Adminlik yetkisi bir süreli?ine sdc Batuhan ve Bende olacak.Sonra aran?zda belli edece?iniz admin adaylar?na neyi nas?l yapmalar? gerekti?ini anlatmaya çal??aca??z.Ama adminlik yetkisi gene bizde kalarak,olu?abilecek problemleri engellemeye çal??aca??z.

Sayg?lar?mla...

Zaten en mant?kl?s? böyle olurdu...
bilgilendirme ve emekleriniz için te?ekkürler... kolay gelsin...

Eroldayı
26.08.07, 08:41
bence adminlik için acelesi yok bunun için durdurakyok takımı adaletli bir şekilde kurucu üyeler içinde seçecektir

motorize_deli
26.08.07, 11:42
bence adminlik için acelesi yok bunun için durdurakyok tak?m? adaletli bir ?ekilde kurucu üyeler içinde seçecektir

hakl? ve mant?kl? :icon_ahappy::icon_ahappy::icon_ahappy:

immigrant
26.08.07, 12:47
Hayırlısı olur inş...