PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasksız 3 Motosklet Sürücüsü Öldü

immigrant
31.08.07, 22:05
Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'ne bağlı Güney Köyü'nde, yarış yaptıkları iddia edilen 2 motosiklete karşıdan gelen başka bir motosiklet çarptı. Kazada, kask takmayan 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Güney ve Dağmarmara Yeniköy'ün kesiştiği yol kavşağında, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki Mehmet Girgin ve 17 yaşındaki Orhan Akın, amcalarının çocukları 15 yaşındaki Ali Girgin ve aynı yaştaki Ramazan Akın'ı da yanlarına alarak motosikletleriyle Turgutlu'dan Dağmarmara Yeniköy'e gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, 45 ZA 6784 plakalı motosikleti kullanan Mehmet Girgin ile 45 ZA 5915 plakalı motosikletin sürücüsü Orhan Akın, yolda birbirleriyle yarışmaya başladı. Dağmarmara Yeniköy ve Güney köylerinin kesiştiği kavşağa geldikleri sırada, kaşıdan gelen evli ve 1 çocuk babası 46 yaşındaki Muammer Güleç'in kullandığı 45 NN 692 plakalı motosiklet, önce Akın'ın ve Girgin'in kullandığı motosikletlere çarptı. Kazada, kasksız oldukları belirlenen Mehmet Girgin, Orhan Akın, Muammer Güleç, Ali Girgin ve Ramazan Akın ağır yaralandı. Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüleri Mehmet Girgin, Orhan Akın ve Muammer Güleç, tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Ali Girgin'in tedavisi ise sürerken, hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı belirlenen Ramazan Akın, İzmir'deki Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

HÜRRİYET'ten alıntıdır görmek için tıklayın... ([Only Registered Users Can See Links])

deer_152
31.08.07, 22:21
allah rahmet eglesin
durdugumda bile sagdan soldan biri gelir carpar diye cıkartmıyorum kaskı
malum sanslı adamız

Paranoya
31.08.07, 22:21
sakat iş kasksız ben bi kez bindim öymenden işkence gördüm diyebilirim :D bida tööbe :(

immigrant
31.08.07, 23:19
Yaz?k ki hala gençlerimiz gençlik ate?i kurban? olup yar???p kendi canlar?nada kar??dan gelen k?s?lerede k?y?yrolar ve hala kasklar? yok yaz?k yaz?k allah rahmet eyles?n sevenler?ne sab?r vers?n.....

KASKSIZ YOLA ÇIKMAYALIM TEST ETT?M ONAYLADIM

motorize_deli
01.09.07, 05:09
Yaz?k ki hala gençlerimiz gençlik ate?i kurban? olup yar???p kendi canlar?nada kar??dan gelen k?s?lerede k?y?yrolar ve hala kasklar? yok yaz?k yaz?k allah rahmet eyles?n sevenler?ne sab?r vers?n.....

KASKSIZ YOLA ÇIKMAYALIM TEST ETT?M ONAYLADIM

bende bunu ?iddetle test edip onaylayanlardan?m :)

Eroldayı
01.09.07, 05:10
çok büyük geçmiş olsun mevlam geride kalanlara sabırlar versin,ateş düştüğü yeri yakıyor

motorize_deli
01.09.07, 05:12
abi işin açıkçası böyle tiplere pek üzülmüyorum...
Yollarda abuk sabuk işlere kalkışırlar ne kask ne koruma birşey yok üstlerinde sonra motorcu öldü motor kötü
gitsinler işlerine yaaa... Binmesin böle zihniyetler motora felan... Sonra ailelere oluyor olan üzülüyor analar babalar...

Paranoya
01.09.07, 08:43
bizm burda var böle bi ..... nese :) kızları görüo 150zatla diplerine girio hava attını sanıo :) kask mask yok zaten :) bigün geçerken tekmeyi koyucam dünyasını şaşıcak :) :)

Eroldayı
01.09.07, 14:33
bizm burda var böle bi ..... nese :) k?zlar? görüo 150zatla diplerine girio hava att?n? san?o :) kask mask yok zaten :) bigün geçerken tekmeyi koyucam dünyas?n? ?a??cak :) :)

öysan b?rak böyle ?eyler bize yak??maz b?rak ba?kalar? tekme koysun:gleam:

immigrant
01.09.07, 14:38
öysan b?rak böyle ?eyler bize yak??maz b?rak ba?kalar? tekme koysun:gleam:

abi gençlik i?te ....

Eroldayı
14.09.07, 07:34
bazı kasklar 25 ytlden satıldığını düşünürsek bazı kasklarında 500,600 avro ya satıldığını düşünürsek siz karar verin biri bulunsun diye alınıyor pahalı olanıda maddi gücü olan ve beni korusun diye alanlar var pahalı olan her türlü test'e tabi tutuluyor testleri geçtikten sonra seri üretim oluyor ucuz olanda piyasa bulunsun diye seri üretim yapılıyor varın siz düşünün

motorize_deli
14.09.07, 07:46
abi bnm kafam 30 liradan daha değerli keşke olsada 300-500 liralık değil 1000-2000 liralık kasklardan alsak
kafa bu kafa çatladımı pekmez akıveriyor :S

positive
14.09.07, 09:33
o kaskın içinde korumamız gereken birşey varsa mutlaka takmalıyız..:friends:

immigrant
14.09.07, 13:01
ÇOK BAS?T KASK TAKAN HAYATTA KALIR