PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yerçekimi,yakt?n benii :))

SmirnouF
31.08.07, 12:38
hikayeye bi maniyle ba?layay?m :
SmirnouF gidiyordu deli deli
Görmedi kumu yerdeki
S?kt? birden ön freni
Motorla birlikte gördü yeri

yukardaki dörtlüktende an?la??laca?? üzere motoru devirdik . 2 gün sonra Moldovaya okuluma dönece?im için son olarak köye gidip nenem ve dedemleri görmek istedim.hayatta krumas?z yola ç?kmazd?m ama bugun eldivenleri bulamad?m.idare ederim deyerek köye gittim.köy içinde yeni kilit ta? dö?enmi?ti.tabii salak gibi kilit ta?lar?n üzerinde toprak olca?? akl?ma bile gelmedi.dönmek için yava?larken ön fren galiba biraz fazla kaçt? ve sonuç belli,yer çekimi i?te ne yapcan.kaderimle ba?ba?a sald?m kendimi yere.2 defa yerde döndüm ve sonra ayaga kalkt?m.eldiven olmad?? için sol elimin içinde baya?? bi deri kalkt?.2 gün önce özene bezene ald???m pantolonum y?rt?ld?.zaten elimden çok pantolona ac?d?m . motorun ön çamurlu?u biraz çizildkilometre saatinin ön k?sm?nda ufak bi göük var.do?al olarak vites pedal?da yamuldu.ama ?unu söyleyeyim,dü?ü?e göre bende ve motordda hiçbi?ey yok deyebilirim.
Her zaman yerçekimini dikkate alarak yol al?n.o yerçekimini bulan? bulursam ............... :Smile158::Smile158::Smile158::Smile158:

Duman
31.08.07, 12:46
geçmiş olsun sinan. O istemediğin yer çekimi olmasaydı şu anda motosiklete binemezdik !!!

ghost free
31.08.07, 12:47
Çok geçmişler olsun!!!!

positive
31.08.07, 12:49
geçmi? olsun . lütfen herkez için geçerli bu korumal?klar?m?z? unutmayal?m :)

minem c a f e bufa gel..!

Eroldayı
31.08.07, 12:52
geçmiş olsun sinan mevlam seni sevdiklerine bağışlamış

motorize_deli
31.08.07, 15:04
geçmiş olsun dostum :) biliriz o yer çekimini :D

immigrant
31.08.07, 17:43
Geçmiş olsun Sinan sen biraz daha dikkatli olmalısın bu aralar 2. yada 3. oldu galiba tehlike

deer_152
31.08.07, 17:50
ben bu kum muhabbetini bi yerden hatırlıyorum galiba
tas döseyenlerle bazı muhabbetlerin olmustu sanırım yol hıncını almıs
gecmiş olsun bu arada babandan dayak yemedinmi:gozluk:

Paranoya
31.08.07, 21:20
geçmiş olsun

senturk_69
31.08.07, 21:54
sinan kardeşim gecmiş olsun umarım sende bir şey yoktur .

SmirnouF
01.09.07, 11:55
sinan karde?im gecmi? olsun umar?m sende bir ?ey yoktur .
bende bi?ey yok abi,bir tek eldivenlerimi bulamam??t?m yola ç?karken.o yuzden sadece ellerimden biraz deri kalkt?
ben bu kum muhabbetini bi yerden hat?rl?yorum galiba
tas döseyenlerle baz? muhabbetlerin olmustu san?r?m yol h?nc?n? alm?s
gecmi? olsun bu arada babandan dayak yemedinmi:gozluk:

1 ay bende ta? dö?edim yollara,o kadar küfür ç?km?? oldu böylece.
art?k dokunulmazl???m var özgür,çok rahat?m.dayak gibi bi mevzu söz konusu bile de?il :icon_bounce:

Eroldayı
02.09.07, 03:15
her işte bir hayır var sinan bak kendinde söylüyorsun çıktı birşeyler diyorsun aman dikkat et