Orijinalini görmek için tıklayınız : Skygo SG200GY-2
motorize_deli
27.08.07, 11:22
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ARkadaşlar..
Malum CBR ımı acilen sattım. Şimdi motor arayışındayım ve artık ss den uzak durulması gerektiğinide iyicene öğrendim. Zaten herkez bilir cross delisi olduğumu. Özüme dönüş yapmaya karar verdim. Aslına bakarsanız çinli motora binmeyi hiç düşünmüyordum. Kafamda yamaha XT125 vardı ama şu zamanlarda biraz tuzlu geldi. Yukardaki alet 2300ytl cik (200cc) :icon_razz: özellikleri yazıyor. Hiç binmişliği kullanmışlığı olan varmı ? yada çevresinde bu motora binen birileri varsa onlardan bilgi edinebilirmisibiz ? Şimdiden teşekkürler... :smiles_11:
aman abi çinliler benden uzak dursun ;)
Artizzzzz 2 tur hondaya bindin konuşuyodun burda çin benden uzak dursun çin benden uzak diye ....
Süper sport olayınada hayran kaldım saatte 320 yapmak zormuş dimi :D:D:D
Bu motorla uzun yola cıkıllmaz bence zangır zungur titriyormuş....
Hızı kaç bilmiyorum ama uzun yolda sıkılmaya gelceni sanmıyorum yinede hayırlısı olsun....
motorize_deli
27.08.07, 20:57
Artizzzzz 2 tur hondaya bindin konu?uyodun burda çin benden uzak dursun çin benden uzak diye ....
Süper sport olay?nada hayran kald?m saatte 320 yapmak zormu? dimi :D:D:D
Bu motorla uzun yola c?k?llmaz bence zang?r zungur titriyormu?....
H?z? kaç bilmiyorum ama uzun yolda s?k?lmaya gelceni sanm?yorum yinede hay?rl?s? olsun....
kanka yine herzamanki gibi hesaplar tutmad? XT dü?ünüyordum 125 az geldi hele ki cross :Smile156:
honda var XL200 onlarda eski bay?? yeni modeli yok pek bakal?m nasip k?smet hiç belli olmaz :fool:
kanka yine herzamanki gibi hesaplar tutmad? XT dü?ünüyordum 125 az geldi hele ki cross :Smile156:
honda var XL200 onlarda eski bay?? yeni modeli yok pek bakal?m nasip k?smet hiç belli olmaz :fool:
125 ama yamahan?n 125i sky falan deel onla burdan c?k antalya olu?r belk?de bunla.......
motorize_deli
27.08.07, 21:22
125 ama yamahan?n 125i sky falan deel onla burdan c?k antalya olu?r belk?de bunla.......
biliyom ama fiat olaylar? var kanka :D
belki skyteam felanda olabilir :D
kanuninin 250 sini begendım ben...
motorize_deli
27.08.07, 21:27
kanuninin 250 sini begend?m ben...
fena de?il onuda yak?ndan gördüm ama 2. eli yok :D
yaa millet alm?yor yada alan memnun satm?yor :D
2. bir motosiklet olarak düşüne bilirim ama fiyatı baya uygun olmalı
skyteam de 200 sm var onun methini çok duydum oldukca kalıtelıymıs galıba 2. el fiyatı 2000 lerde
evet baya araştırmak lazım 2. bir motor olabilir motor işi şans işi
motorize_deli
05.09.07, 09:13
skyteam de 200 sm var onun methini çok duydum oldukca kal?tel?ym?s gal?ba 2. el fiyat? 2000 lerde
bende skyteam lari çok iyi biliyom
zaten cross al?rsam süpermoto al?r?m tracking virajlarda sorun ç?kart?r di?li lastikler :)
heralde :D:D:D:D dişli lastıkle otobana çıktıgını düşünsene tırrrr die ama bu motorlarla uzun yol yapılmaz kanımca
motorize_deli
05.09.07, 12:30
heralde :D:D:D:D di?li last?kle otobana ç?kt?g?n? dü?ünsene t?rrrr die ama bu motorlarla uzun yol yap?lmaz kan?mca
senin zatla yap?l?yorsa onla hayli hayli yap?l?r :P ;) :smiles_12:
senin zatla yap?l?yorsa onla hayli hayli yap?l?r :P ;) :smiles_12:
ben?m zat?m bunu havadaaa karadaaaaa sudaaaa sssallar.... Olm bunla uzun yola c?k?lmaz b?t?r?r adam?... titresim b? yanda ses b? yanda ruzxgar b? yanda
motorize_deli
05.09.07, 19:48
yaa öle şeyler komaz bize :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.