PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki GSR 600 - GSR 600A

motorize_deli
16.08.07, 12:02
GSR 600 - GSR 600A

Sadece eğlence olsun diye bir motosikletin grenajlarının soyularak "çıplak" yapılması hiç bir zaman Suzuki'nin tarzı olamamıştır. İşte bunun içindir ki, GSX-R600 motoru ile motosiklet dünyasını sarsan süper modelimiz.
B-King' in görüntüsünün birleştiği GSR600'ü sizlerin beğenisine sunmayı düşünmüştür. Sonuç olarak, baş döndürücü görüntüsü ve ağızları açık bırakan performansıyla orta-sıklet bir "cadde" motosikleti ortaya çıkmıştır. 2007 yılında da isteğe bağlı olarak far-üstü grenajı ve stil sahibi diğer harika değişiklikleriyle bu orta-siklet "sokak-dövüşçüsü"ne pratik yaklaşımlar geliştirilmesi planlanmaktadır.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

RENKLER

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links]
([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Eroldayı
16.08.07, 12:07
kırka festivalinde suzuki stand açmıştı suzukinin motosikletlerini baya incelemiştik bu motorda çok güzeldi sırrıyla emre baya beğenmişlerdi

immigrant
16.08.07, 12:18
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Bende EMOK ta denemiştim gerçekten çok güzel ve eminim kullanımı çok zevklidir ama bana spor geldi biraz vitesli kullanmaya başladığımda enduro daha yakın olacak bana....

Duman
17.09.07, 08:35
oturuş pozisyonu falan rahat uzun yolda fazla yormaz ve motorun ve 4 silindir olması çok güzel :)

immigrant
17.09.07, 11:18
kawasaki er6n bu sınıfta tokatlar bence ama parrça sorunu var işte

Duman
17.09.07, 16:03
er6n ler 2 silindir :winkwink:

immigrant
17.09.07, 16:15
er6n ler 2 silindir :winkwink:

daha yak???kl? karde?im :D:D:D :icon_koop:

Duman
17.09.07, 19:16
walla yakışıklı ama 4 silindir derim mesela z 750 :)

senturk_69
17.09.07, 21:14
4 cc bulaşmayınderim bence :(

immigrant
17.09.07, 21:17
neden abi teknıok bilgilerini paylaş bızımle lutfen

senturk_69
17.09.07, 21:27
2cc herzaman avantaşlıdır sorun cıkarmaz ve cıkarsada altın dan kalmak kolay mesala 2cc nin rektifiyesi 7ila 1 arası ytl 4 cc 1ila 2 arası bebunun 4 cc tamire girdimi sengron ayarlarını daha tutturamıyolar yani fabrikara gitmesilazım burdaki sevisler viz yaparız derler ama birtane yaptıkları görilmemiştir (honda hariç)...

immigrant
17.09.07, 21:32
haaa demekki kotu bişey bu soyledıklerın :D:D:

Duman
18.09.07, 09:05
şadi abi dediklerin doğru ama ben yeni motordan bahsediyorum motoru sıfır alıp 2 3 sene kullanıp satıcan böylece hiç rektefe ile uğraşmıycan (tabiki paran varsa yoksa bizim gibi tek silindire talim :) )

immigrant
18.09.07, 10:55
delikanlı adam silindrine güvenip çıkmaz yola....

Duman
18.09.07, 15:39
delikanl? adam silindrine güvenip ç?kmaz yola....

neye güvenipte ç?k?caz wankel motorlar var onlardanm? alal?m :)

senturk_69
18.09.07, 17:15
istersen cc güvenme valla kalırsın bir dagın kellesinde

Eroldayı
26.01.12, 18:56
GSR 600 motosikleti almak için satıcıyla anlaştık edirneye doğru seyahatimiz başladı can dosttum engin abiye rica ettim işgünü olmasına ragmen benimle geldi kendisine çok çok teşekkür ederim motor çok temizz olunca özellikle rengide tam istediğim gibi olunca benim için hemen aldım satan arkadaşda çok iyi bir insan çıktı edirneye gelmişken o hasta olduğumuz çiğerinden yemesek olmaz

[Only Registered Users Can See Links]