Orijinalini görmek için tıklayınız : Dur Durak Yok Takımı Tarihçesi
Dur Durak Yok Nas?l Olu?tu???
dur durak yok un nas?l olustugu konusundaki an?lar?n?z? burdan iletin bakal?m nas?l olu?mu?
motorize_deli nin bir gezi öncesi yapt?g? logo cal?smalar? sonucu
grubumumuzun isim babas? olarak GÖRKEM adl? arkadas?m?z fikir vermi?ti
bizde her görü?e ac?k oldugumuz için bunu degerlendirdik benimsedik kulland?k te?ekkürler
GÖRKEMDEN ALINTIDIR:
Be?enmedim
Bir logomuz olacaksa bu ingilizce olmamal?...
Non-Stop yerine Dur Durak Yok denilebilirdi...
f?rat'?n aç?klamas?
Olmad?k yere akl?ma esmi?ti. Bir mart? ir kaç efekt ve non-stop. Renkler biraz aç?kt?
bu renkler bizi bozar dediler. türkçe olsun dediler. Yapal?m dedik. Görkemde ortaya güzel bir fikir atm??t? :) Bari el de?mi?ken sa?lam olsunda gezi öncesi ti?ort falan basma niyetindeydik. Ama zaman yetmedi stickere kald?k :D. Derken zamanla evrim geçirdi. ??te bu gün son halini ald? :)
Umar?m sonsuza kadar dimdik ayakta durur....
Benim bu camiaya yeni ad?m att???m zamanlard?.. Daha do?rusu forumlarda pasif tak?l?yordum.. Sonra forumda özgür f?rat ve erol abiylede konu?tuktan sonra motosiklet2006 fuar?na gidip ilk kez yüzyüze geldik....
Ve ard?ndan çorlu gezisi .... Levent Abi necdet abi cihan abi bizlerle oldu... Gerçekten çok güzel günlerdi... Sonra bu rüzgar tak?m olu?tu i?te....
Motosiklet 2007 fuar? bulu?mas?... ([Only Registered Users Can See Links])
8 nisan 2007 Çorlu Gezisi ([Only Registered Users Can See Links])
Motosiklet 2007 fuar?ndan beri 169 gün geçmi? ama sanki uzun y?llard?r tan?yormu? gibi hissediyorum bu adamlara enteresanm? acaba???? Neyse DDYT hep beraber kal?r in?.. Amin!!!!!!!!
eyvallah benim motor oralara gelir mi deyen kişisin unutma ;) nerden nereye iyiki varız
eyvallah benim motor oralara gelir mi deyen ki?isin unutma ;) nerden nereye iyiki var?z
Aynen öyle abi hat?rlarm?s?n o zamanlar sen emanet motorlarla tak?l?odun da millet geziye gelmene hayret ediyorfu :icon_unsure:
gerçektende ilk gezim 8 nisan çorlu olmuştu Erol abi ; Necdet abi ;Özgür ;Cihan;fırat
bu arkadaşlarla orada diğer tüm sevdiklerimle( Öymen : Şadi :Fatih:Sırrı:Cesur)
isminini birçok arkadaşımla daha sonra katıldığımız gezilerde tanışma mutluluğuna vardım..:)
iyiki varmışım :):)
Abi iyiki.... Allah korusun ya gelmeseydin geziye :icon_confused:
motorize_deli
27.08.07, 05:58
Ya?as?n DDYT
:icon_flower::icon_flower::icon_flower::icon_flowe r::icon_flower::icon_flower::icon_flower:
nerden nereye iyiki demişiz kendi sitemizde yazıp çizelim demişiz gezilerimizi paylaşalım durdurakyok
motorize_deli
27.08.07, 20:51
daha nice günlere...
motorize_deli
27.08.07, 21:37
çabuk iyileş gidecek çok yer var:)
Ankara , Ege ve akdenız bolge turu...Uludağda sucuk....
Karadeniz... Çok iş var çok ...
motorize_deli
27.08.07, 22:09
çok çalışmamız gerenk çookkkk
ömrümüz yollarda geçiyor bee :D
bu işe gönül verdik tabiki dolaşacağız
motorize_deli
28.08.07, 07:23
bu i?e gönül verdik tabiki dola?aca??z
?ikayet etmedim abim :) çok güzel bi?i :icon_flower:
:Smile146::Smile146::friends: daha çok yolumuz var
motorize_deli
28.08.07, 08:41
:Smile146::Smile146::friends: daha çok yolumuz var
kamyonlam? :w00t:
:icon_wink: kamyon ilk okul 5 den beri kullan?yorum biz motosiklete gönül verdik:icon_wink::icon_wink:
Benim iyileşmemi bekleyşn çok fena dönücem çoooookkkk
hergün yol olabılır haberınız olsun :D:D
motorize_deli
28.08.07, 11:55
Amaaann yollar bekletmeye gelmze :D darılırlar...
darılmaz onlar en yakın zamanda hizmet vermeye başlıcam inş :D:D
ama ?u bir gerçek biz ilk bulu?mam?zda bir bakt?m herkezde çinçançon dedimki yolda kal?r?z dedim demeyede kalmad? çin çan çonu benzinli?e çektik :) birde erol day?ya cbf150 çok yak???yordu.
HERKEZ?N DED??? G?B? NERDEN NEREYE.
ATALARIMIZ NE DEM?? NE OLDUM DE??L NE OLCAM D?YECEKS?N.
ama ?u bir gerçek biz ilk bulu?mam?zda bir bakt?m herkezde çinçançon dedimki yolda kal?r?z dedim demeyede kalmad? çin çan çonu benzinli?e çektik :) birde erol day?ya cbf150 çok yak???yordu.
HERKEZ?N DED??? G?B? NERDEN NEREYE.
ATALARIMIZ NE DEM?? NE OLDUM DE??L NE OLCAM D?YECEKS?N.
abi duygular?m? burgtun :D:D
motorize_deli
29.08.07, 13:28
abi duygular?m? burgtun :D:D
sende iyile?ince asfaltta onunkileri BURGars?n :icon_1blush::icon_1blush::icon_1blush:
Ben burgman.....
Ama güseldi o günler be....
Çorlu gezisi ilk uzun yoldu ne guzeldi....
Kefkene giderken benim motor bozulmustuu erol abıye necdet abıoye falan artcı olmustum....
Servise gıdıyodum ozgur necdet abı fırat levent abı kapıda hadi catalca dıyolar superdı :D:D
evet edirne gezisi yağmur tam gaz benim su birikintisine girmem ve sörf yapmam ve yola devam etmem durdurakyok
motorize_deli
05.09.07, 09:11
kola içmek için bir cafdede oturuken haydi yarın muğlaya gidiyoz :D :D :D muahuahua
aklıma geldi de isan gerçekten uzak kalınca özlüyo bu takımı be en yakın zamanda en buyuk eksık olan ben aranızda olmaya çalışıcam :D:D:D:D
bekle ddy....
aklıma geldi de isan gerçekten uzak kalınca özlüyo bu takımı be en yakın zamanda en buyuk eksık olan ben aranızda olmaya çalışıcam :D:D:D:D
bekle ddy....
:smiles_16: seni baya hırs yapmış gördüm merdivenleri yavaş yavaş çık yaşadıklarından ders çıkar
Abi ders çıkardım tabiki hatta merdivenleri resmen emeklıyerek cıkıorum artık :D:D:D:D
ama çok özledim bir dönsem motoruma bir çıksak yola....
motorize_deli
20.09.07, 13:11
Abi ders ç?kard?m tabiki hatta merdivenleri resmen emekl?yerek c?k?orum art?k :D:D:D:D
ama çok özledim bir dönsem motoruma bir ç?ksak yola....
iyile?ince öymenjim :)
aynen öyle pazartesi günü kontorlum var bakalım ne diyecekler kaza yapalı 63 gun olmus amma uzun geldı be :D:D
senturk_69
20.09.07, 20:54
gelmesin uzun günlerimiz sayılızaten tadınıcıkararak yaşamamız ve cok yol yapmamız lazım yoksa ihtiyarladıgım zaman ne anlatacam millete ayıyımı anlatacam zaten oyanımdan hiçgirmiyo :)
motorize_deli
20.09.07, 20:57
gelmesin uzun günlerimiz say?l?zaten tad?n?c?kararak ya?amam?z ve cok yol yapmam?z laz?m yoksa ihtiyarlad?g?m zaman ne anlatacam millete ay?y?m? anlatacam zaten oyan?mdan hiçgirmiyo :)
et t?rnak olay? abi :icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:
senturk_69
20.09.07, 21:07
SANIRIM ÖLE OLUYO galiba ..
motorize_deli
20.09.07, 21:13
SANIRIM ÖLE OLUYO galiba ..
öle öle abi :)
bugün necdet abiyide bulduk sonunda hey gidi eski günler
senturk_69
17.10.07, 20:59
evet oda kay boldu nereler deymiş onu için verdiyimiz kayıp ilanına baktırdınızmı:)
evet evet denızlerdeymıs karaya biz çağırınca ayak bastı
evet oda kay boldu nereler deymi? onu için verdiyimiz kay?p ilan?na bakt?rd?n?zm?:)
?adi abi eger necdet abiyi bulmak istiyorsan bi cam kola ?i?esinin (cococola olsun) not yaz?p pendik sahilinden denize at ona ulas?r :)
senturk_69
17.10.07, 21:11
aatı yorum bak bakalım nezaman görüşeceyiz ama tahmin ediyorum okola kesin senin yanına gelir eminim buna
abi bana ulasması için agvadan atman gerek ben karadeniz kıyısındayım;)
senturk_69
17.10.07, 21:17
kara denize atmasam iyi olur yoksa seni birdaha güremeyiz (ormanlı):)
haklısın galiba iyisimi ben kaynarcaya gelip elden tahsil edeyim:icon_pulp:
senturk_69
17.10.07, 21:21
ha şüle gel birde kolamızı soguk iç mırrrrr gibi bu havada cok güzel olr
o zaman fatih abininde dediği gibi olmammı:asker:
senturk_69
18.10.07, 16:17
evet buz lık da bekletiyorum senin için
motorize_deli
18.10.07, 16:50
ha ?üle gel birde kolam?z? soguk iç m?rrrrr gibi bu havada cok güzel olr
abi ?unu BIRRRR yapasak m?rrrrr biraz kedi i?i oldu :smiles_1: :smiles_1:
senturk_69
18.10.07, 17:03
bende kediyi koydum dedim birde kolamıo koycaktım dolaba dolaba kedi konulur bizim köyde
motorize_deli
18.10.07, 17:06
bende kediyi koydum dedim birde kolam?o koycakt?m dolaba dolaba kedi konulur bizim köyde
heee sizin adetler öyleyse tmm ozman :dpac:
senturk_69
18.10.07, 17:12
özgürden kalırsa sanada verelim bak ayı oturdu bile başına
ooo ben hiç girmiyim olaya o zaman :D:D
Motosiklet 2007 fuar?ndan beri 169 gün geçmi? ama sanki uzun y?llard?r tan?yormu? gibi hissediyorum bu adamlara enteresanm? acaba???? Neyse DDYT hep beraber kal?r in?.. Amin!!!!!!!!
ilk bulusmadan bu yana bir y?l? a?k?n bir zaman gecmi?
Evet 1 y?l? gecti o zaman kas?mdayd? fuar :D
Ben?m motor bursaya g?derm? ded?g?m zamanlar :D:D
Tabi can?m nerelere gitti o zamandan beri :D:D
motorize_deli
27.03.08, 08:42
Tabi can?m nerelere gitti o zamandan beri :D:D
daha çok gider çoook
Son mesaj 2008 de yaz?lm?? bi cnland?ray?m bu kouyu ded?m
tarih olacak geziler laz?m
gezmeden dola?madan yapmadan anlat?cak konusulacak an?lar?n olmaz
Yani öymen geri dön diyosun :D
tarih olacak geziler laz?m
gezmeden dola?madan yapmadan anlat?cak konusulacak an?lar?n olmaz
kesinlikle hakl?s?n....:):Smile139:
Yani öymen geri dön diyosun :D
tarihin tozlu sayfalar?nda kendinide görmek istiyosan
motorize_deli
09.01.09, 06:04
Hatay´a gezi yapal?m :D
bunu diyen sen olamazs?n tabi ciddi de?ilsen :)
üzerine gitme bu cumartesi gidelim der hataya
yar?n sabah ç?kal?m yola :D gelmeyen öymen gibi olsun :D
asl?nda bir m?s?r gezisi iyi gider pramitleri gezeriz :D:D
biz yapsak yapsak süt m?s?r? gezisi yapar?z seyyardan
yar?n sabah ç?kal?m yola :D gelmeyen öymen gibi olsun :D
e?itim zaiyat? olursun bak =)
Bide gecen yolda gordum sen? fotonu cekt?m arabadan korna cald?m h?c bakmad?n ...
Ama b?raz reng?n atm?s g?b?
[Only Registered Users Can See Links]
biz yapsak yapsak süt m?s?r? gezisi yapar?z seyyardan
oda iyi fikir bak topic te açar?z "DDYT MISIRDA !! " diye görende m?s?ra gittik sanar geyik olur :D
öymen artç?lar fazla topic ?i?irmesin etmesin :D (sen ve ben ) adamlara elimiz mahkum abi nereye giderlerse oraya bi?ey diyemeyiz :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.