PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kask Takmayınca Canından Oldu

immigrant
24.08.07, 19:59
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Kask takmayınca canından oldu

haber:KAMİL ATALAY Antalya DHA

Manavgat'tan Ilıca beldesine giden Hüseyin Sert'in kullandığı 07 LS 746 plakalı motosiklet, önceki akşam 23.00 sıralarında Gültepe mevkiindeki mıcırlı yolda kontrolden çıktı.
Takla atan motosiklet, sürüklendikten sonra durabildi. Kasksız olduğu belirtilen Sert yaralanırken, arkasında oturan arkadaşı Yavuz Karamancı (15) da başını yere çarparak öldü. Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Sert'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Milliyet'den alıntıdır ([Only Registered Users Can See Links])

Bu haberler çok canımızı yakıyor... Allahtan kardeşlerimize rahmet kalanlarına sabır dilerim....
Kaskın önemini birkez daha vurgulamak istedim arkadaşlar...
Kaskım olmasaydı benimde sonum acı olabilirdi...
Lütfen dikkat ve ful koruma

deer_152
24.08.07, 20:03
allah rahmet eglesin
keske korumaları olsaydı belki hala hayatta olabilirdi

immigrant
24.08.07, 20:08
En azından arkasındakı 15 yasındakı arkadası kafasını yere vurarak hayatını kaybetmezdı gerçi takdir-i ilahi

senturk_69
24.08.07, 20:31
abi bukonu gercekten cok önemli azcık hatrım varsa motora bindiyinizde bakkala cakkala gitseniz bile takınız lütfen :icon_yanlis2:

motorize_deli
25.08.07, 04:58
abi bukonu gercekten cok önemli azc?k hatr?m varsa motora bindiyinizde bakkala cakkala gitseniz bile tak?n?z lütfen :icon_yanlis2:

KASK KASK KASK...
kask tak?n kas kafal?lar kaskkk...:Smile158:

immigrant
25.08.07, 12:05
İnsan hayatı Bu kadar ucuz olmamalı sevenler daha fazla ağlamamalı....

Eroldayı
25.08.07, 16:31
kaskın ve diğer kullandığım korumaların ne kadar faydası var olduğunu gördüm denenmiştir,ateş düştüğü yeri yakar

immigrant
25.08.07, 16:50
kask?n ve di?er kulland???m korumalar?n ne kadar faydas? var oldu?unu gördüm denenmi?tir,ate? dü?tü?ü yeri yakar

abi bana sor bana:ximbad::ximbad:
ahh taksayd?m o dizli?i ahhh

Eroldayı
26.08.07, 07:27
gezilere giderken nasıl kuşandığımı görmüyormusunkollukları takmamıştım viraja girerken yerde yağ vardı motor altımdan gitti ve sol kulum baya bir hasar gördü millet bana gülüyor gülsün ben kendim için giyiniyorum motor kullanıyorsak korumasız olmaz