PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Kullan?m?nda Birkaç Püf Nokta ?zleyin....

immigrant
24.08.07, 14:45
Motosiklet ileri sürü? teknikleri uzman? Rahmi BARUTÇU'nun çok faydal? videolu anlat?mlar? mutlaka izlemelisiniz...

Motosiklet ?le Virajlarda Nelere Dikkat Etmeliyiz.... ([Only Registered Users Can See Links])

Motosiklet ?le Kalk?? Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz.... ([Only Registered Users Can See Links])

Motosiklet ?le ?erit Kullan?m? Nas?l Olmal? ??? ([Only Registered Users Can See Links])

Motosiklet ?le Sollama Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz? ([Only Registered Users Can See Links])

Motosiklet Sürücüleri Trafikte Nas?l Dikkat Çekmeli? ([Only Registered Users Can See Links])

Motosikletin Arka Taraf?na Oturan Ki?i Sürücüye Nas?l Yard?mc? Olmal?? ([Only Registered Users Can See Links])

Motosiklet ?le ?ehir ?çi Dönü?lerde Nelere Dikkat Etmeliyiz? ([Only Registered Users Can See Links])

BlackRider
27.10.07, 12:50
izledim güzel bilgiler saol oymen abi bilmiyordum 1 2 tanesini ögrendim

immigrant
28.10.07, 01:19
Ben de aras?ra izlerim bunlar? çok s?k ba??m?za gelmeyen ?eyleri zamanla bilinçalt?m?za at?yoruz ve kullanmam?z gerekti?inde bunlar körelmi? oluyor .
Yani beyni ve bilgiyi güncellemekte fayda var

deer_152
28.10.07, 09:22
Motosiklet ?le Virajlarda Nelere Dikkat Etmeliyiz....

( sonunu bilmeden h?z kesmeden viraja girmek güzeldirben virajlardan zevk almaya dikkat ederim)

Motosiklet ?le Kalk?? Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz....

(genelde kalk?s yaparken cok aceleci oldugum söylenir ama sag solu keserim tabiki)

Motosiklet ?le ?erit Kullan?m? Nas?l Olmal? ??? (motosikletle fuzuli serit ihlali yapmam önümde yavas seyredeni gecerim)

Motosiklet ?le Sollama Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

(sollama yaparken encok öndeki arac?n benden yavas oldugunu kesin karar veririm gecince solu mesgul etmem,gececegim araclar?n aynas?na bakar?m benden haberi olup olmad?g?n? süzerim)

Motosiklet Sürücüleri Trafikte Nas?l Dikkat Çekmeli?

(galiba en basar?s?z oldugumuz yön bu ben ac?k renk reflektörü etkili bir mont kullanmay? deniyecem)

Motosikletin Arka Taraf?na Oturan Ki?i Sürücüye Nas?l Yard?mc? Olmal??

(ben genelde degnekle yol keserek yard?mc? oluyorum)

Motosiklet ?le ?ehir ?çi Dönü?lerde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

(?ehir içi kullanmamakta fayda var mümkün oldugunca uzun yol)

immigrant
28.10.07, 14:15
Motosikletin Arka Taraf?na Oturan Ki?i Sürücüye Nas?l Yard?mc? Olmal??

(ben genelde degnekle yol keserek yard?mc? oluyorum)

i?te mant?k bu senin gibi bir artç? daha bulamad?m :D:D

deer_152
28.10.07, 14:17
mant?k degil ... korkusu