Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung GT 250 R
motorize_deli
16.08.07, 10:58
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
bi tabir var al?nas? motor :D:D
aman dikkat parçalar? pahal? yedekparça stoku yokmu? diye duydum
ya evet parças? çok pahal?ym?? ama hala hyo hakk?nda dü?üncelerim oturmus de?il....
k?m?s? cok dand?k alan 2 ayda sat?o km yapm?o dio....
k?m?s? cok saglam h?c sorun yaratm?o d?o....
bilmiorum hyo nolur
öymen içimdekini söyleyeyim çok güzel bir görünü?ü var ama oldum olas? grenajl? motor sevmedim her motorun mü?terisi illaki vard?r
aabi naked ?da var ben?m akl?mdak? as?l o zaten
motorize_deli
24.09.07, 06:57
ahh bi güvenebilsem ?u markayaaa...:icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_ro lleyes:
ben güvenemiyorum hyosunglara i?çili?i ve malzeme kalitesini be?enmedim. ve adamlar cruiser,race,naked fark? gözetmeden hepsine ayn? motoru koymu?lar :icon_arrow: tabiki bunlar d??ardan gözükenler motoru kullananlar ne yorum yapar bilemem
motorize_deli
24.09.07, 13:03
yani her tipte ayn? motormu var ?
arkada?lar dün pazardayd?m bahsetti?iniz motordan vard? sahibiyle muhabbet ettim pek memnun de?ildi ve en son 185 e kadar ç?km??.
motorize_deli
13.12.07, 05:45
SS oldu?u için bu motor bende ?ans?n? kaybetti :P alm?cam seni hyocan hiç heveslenme :D
Ben e?er hyonun sa?laml???na inan?rsam bu yavrucak bana yar olabilir :D:D
motorize_deli
13.12.07, 05:56
comet mi bu mu ?
BlackRider
13.12.07, 06:13
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])Hyosung GT 250R ve S&T Kanuni GT 250R aras?ndaki farklar
st lerin art?s? bile olsa daha a?malr? gereken sorunlar vaar galiba
BlackRider
22.05.08, 20:32
krank sorunu st kanuni haziranda c?kacakta olmuycakm??.Ama i?te eski hyolar milletin elinde kalcak gibi gözüküyo:(:(:(
senturk_69
22.05.08, 20:33
bencede özgür bukonuda hakl?s?n diyer zamanlardada bunun hakk?nda baya konu?uldu servis servis
bence kazanan hyo olur global motorun hakk? benim kan?m
normal comete laf?m yok ama racing gibi dü?ünüldü?ünde çok zavall? kal?yor makina kal?b?n?n motoru de?il ayr?ca 650 cc olanda s?n?f?nda çok yava? k?sacas? ucuz etin yahnisi yenmiyor
senturk_69
22.05.08, 20:51
evet hakl?s?n 650cc ile bir bilgim yok ama 250 kullanan arkada?var çok faz lada memnundeyil
motorize_deli
23.05.08, 17:21
250 cc lik bir motordan beklenenleri kar??l?yan bir makina bence... Fakat Sport olarak dü?ünürsek i?te ozman vasat :)
fiyatlar?na bakt?mda naked olan?n de?erine temiz gs500 - er5 tarz? makinalar almak daha mant?kl?
Globale hak verm?yorum art?k...
Kanun?ye ?se h?c guvenm?yorum...
Hay?rl?s? bakal?m nas? b?tecek bu ?s?n sonu
Comet olarak dü?ünülürse çok tatl? bir motor bencede.. Ama racing olarak ne göze nede sürücüye hitap eden bir motor oldu?unu sanm?yorum. Fazla bir görmü?lü?üm yok bu motoru ama yan?mdan geçen bir racing modelinin ç?kard??? eksoz sesi beni a??r? so?uttu bu motordan. Hala akl?mda comet modelini almak var ama bütün tarzlar?nda ayn? motor kullan?ld???n? bildi?imden biraz dü?ünüdürüyor beni aç?kcas?. Zamana b?rakmal? yada biraz daha incelemede bulunmal?y?m san?r?m :)
özkandan fikir alabilirsin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.