PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Resmi Kurumlara KASK Sokamamak !..

deer_152
09.03.11, 17:59
Malum işlerimiz gereğince bazen resmi kurumlara girmek gerekiyor
bu esnada kapıda duran güvenlik görevlileri sıkıntıdan mı olsa gerek yoksa kendilerine gerçekten bir talimatmı verildi bilemiyorum girişlerde kaskı alıp xray cihazının yanında çıkana kadar muhafaza ediyorlar.

bu uygulama her resmi kurumda uygulanmıyor üstelik güvenlik firması genelde aynı şirketken bile

ikinci kezdir kavga ediyorum ve kaskı vermedim fakat bidahaki sefer kuruma almayacagını söyledi güvenlikçi.herhangi bir talimat yada genelgenin olup olmadıgını sordugumda bir metin gösteremiyor bende güvenlik çalışanlarının kendi iş güzarlıgı oldugunu düşünüyorum

kurumun içinde bagrış çağrış kaska sahip çıktım ama bakalım daha ne kadar sahip çıkabileceğim.

şeytan diyor tak peşine 50/100 motosiklet kullanıcısı git kuruma bütün kaskları bırak bakalım nasıl bir durum olacak.

satoyama
09.03.11, 18:10
bana hiç denk gelmedi

sadece bir kere polis kaymakamlıkta bana iyilikle dedi " ver burada dursun dedi" benimde elimde taşımak işeme gelmediği için hoşuma gitti

ama özel güvenliklere hep kıl olurum zaten

kaskın sorumluluğunu alıyorlarsa bence onlarda kalmasında zarar yok ama bişey olursa ona göre icabına bakıcaklar

senturk_69
09.03.11, 18:11
banada deng gelmedi ama porotosto benim işim nerde nezaman istersen

deer_152
09.03.11, 18:12
hadi benim kask neysede
pahalı kasklar var vizörün bir çizilmesi kimsenin işine gelmez
düzgün bir şekilde söylenmesi ayrı bu tür durumlarda bende bırakıyorum fakat sanki bomba sokuyormuşum gibi peşimden koşmaları canımı sıkıyor

satoyama
09.03.11, 18:30
hadi benim kask neysede
pahalı kasklar var vizörün bir çizilmesi kimsenin işine gelmez
düzgün bir şekilde söylenmesi ayrı bu tür durumlarda bende bırakıyorum fakat sanki bomba sokuyormuşum gibi peşimden koşmaları canımı sıkıyor

özel güvenlik işgüzardır bunu unutma

hele hele eski emekli polis falansa, kendini hala devletina adamı sanarlar ben havlarını alıyorum itinayla

Duman
10.03.11, 11:06
kask için sorun yaşamadım ama çantamı aramak isteyenlere genelde içinde bomba var diyorum, öküz gibi bakıyorlar yüzüme

deer_152
10.03.11, 12:33
uygulamayı bugün sıklaştırmışlar sinek uçurmuyorlar