Orijinalini görmek için tıklayınız : başkan (özgür) haftasonu kuşadası ve sökedeydi
özgür bu haftasonu cumartesi akşam saat 17:00 de istanbuldan yola çıkıp yoğun sis altında körfezden dolaşarak sabah saat 06:20 da kuşadasına geldi,kendisini limanda karşıladım,sabah çorbasından sonra söke yolunu tuttuk köpeği almak için,geri döndüğümüzde kısa bir bi turladık kuşadası merkezde,fakat özgürü tutmak ne mümkün gitçemde gitçem diye tutturdu,adam taa istanbuldan geliyo 2 saat bile durmadan geri gidiyo,gönlümüzce ağırlayamadık adamı,ayağına sağlık başkan geldiğin için sağolasın tekrar görüşmek üzere iyi bak kendine,işte resimler.
[Only Registered Users Can See Links]
süper bi güne denk geldi hava süperdi. yazdan klama bir gün.:smartass:
alper denize girenler bile vardı
canımız çeksin diye yapıyosun dimi abi :D
deniz dalgalı olsaydı arayıp sesini dinletecektim
vay bee Özgürüm vallahi bravo :glasses10::glasses10:
bravo valla ne diyim
bu arada bu köpek muhabbeti nedir? özgüre mi aldınız?
bravo valla ne diyim
bu arada bu köpek muhabbeti nedir? özgüre mi aldınız?
yok mustafa özgür başka arkadaşına götürdü köpeği,kaskı getirdi bana gidrkende köpeği götürdü.
aslında kuşadasına gitmeyi bayramda planlıyordum Türkiyenin adaları turunda egedeki diğer adalarıda hem görürüm hemde ümmet abiye uğrar kaskı veririm diye düşünmüştüm.
Önceki gün ümmet abi kaskın lazım olduğunu söyledi ve bu hafta sonuna çekmiş oldum geziyi.Benim o tarafa gideceğimi bilen bir arkadaşımda aydından sahiplendirme yoluyla zeytini bulmuş rica etti dönerken onuda yanıma aldım.
Buda tecrübe oldu aynı zamanda motorda eğer köpek alışık değilse kutu ile taşımaya gelmez malum yolar bozuk bende biran önce varmak için biraz hızlı seyredince zeytin korktu herhalde.Manisa akhisar dolaylarında kutuyu zorlayıp çıktı neyseki motoru devirmeden yada bi kazaya sebebiyet vermeden durdum fakat sonrasında denemeleri devam edince tekrar durmak zorunda kaldım tam yavaşladığım sırada kendini aşağı attı şansına hava alsın diye açtığımız pencere tarla tarafına dönüktü yoksa bir aracın altında kalabilirdi.
baya uzun bi zaman saklandığı motorun altından çıkmasını bekledim baktım olacak gibi değil koliyi daha sıkı baglayıp akhisarda bir veterinere gidip bişey varmı diye kontrol ettirmek istedim.Hafta sonu sebebiyle veeriner yoktu durumunu değerlendirip yola devam ettim.
Gece 11 gibi istanbula vardım.30 saati aşkın süre 1600 km ye yakın yol ve sadece 1,45 dakika sandalye üstünde uykuyla bu geziyide atlattık
ÇİLE bitti diyor ama yanılıyor :winkwink:
senturk_69
08.11.10, 13:31
özgür senvarya alem adamsın valla
şaka birtarafa cok güzel etmissin eline saglık
saol şadi abi şöyle bir turlamış oldum
Başkan yüreğine sağlık. Köpeğin midesi de bulanmıştır:xtongue:
sanırım biraz etkilendi bidaha motosiklete binmez herhalde
evet köpekler kolide bir aracın içinde giderken çok korkuyorlar,benimde başıma gelmişti; eşim okulu bitirdiği dönemlerde küçük köpeği bobi yi ev arkadaşına verip birlikte konyaya göndermiştik kendi elimle otobüsün bagajına kutu ile koymuştum ve orada vedalaşmıştık..konyaya vardıklarında bobi kutuyu yırtıp çıkmış nasıl yırttığını hala aklım almaz..
özgür bu arada yine bir rekora imza atmışsın ,tabi bunda motorun rahatlığı ve performansınında payı var ama ne olursa olsun o mesafe ve okadar uykusuzluk yürek ister.. maşallah
sabah 1-2 saat uyku iyi gelmişti
dikkat dağılmasın diyede bol bol sakız çiğnedim
walla helal özgür yaw tam..çok iyi anlıyorum seni bende ege gezisinde 30 dk uykuyla yol almıştım
walla helal özgür yaw tam..çok iyi anlıyorum seni bende ege gezisinde 30 dk uykuyla yol almıştım
soner abi, siz yol kenarında uyumuyomuydunuz ::Smile151::Smile151::xrock:
özgür abi bizim resim ne oldu ::xtongue:
soner aslında yaptığımız iyi bişey değil ama kısa zamana bişeyleri sığdırmaya çalıştığımız için uyku problemi olyor
bu tür gezileri tatillerde birkaç güne yaymak daha iyi olur
alper ümmet abi çok acıkmıştı herhalde menemen resimlerini koymamış bende o çekiyor diye resim çekmemiştim telafi ederiz
özgür bu arada yine bir rekora imza atmışsın ,tabi bunda motorun rahatlığı ve performansınında payı var ama ne olursa olsun o mesafe ve okadar uykusuzluk yürek ister.. maşallah
Özgür alışık Mustafa abi =)
Çok uykusu gelince düz yollarda seyrederkende uyuyor zaten :icon_wink:
gözüm kapalı kullanırım
diyosun:icon_exclaim:
soner abi, siz yol kenarında uyumuyomuydunuz ::Smile151::Smile151::xrock:
özgür abi bizim resim ne oldu ::xtongue:
arkadaş yarım saat bataklık kenarında uykumu oo be kurbaların sesinden :icon_wink:
soner aslında yaptığımız iyi bişey değil ama kısa zamana bişeyleri sığdırmaya çalıştığımız için uyku problemi olyor
bu tür gezileri tatillerde birkaç güne yaymak daha iyi olur
alper ümmet abi çok acıkmıştı herhalde menemen resimlerini koymamış bende o çekiyor diye resim çekmemiştim telafi ederiz
özgür haklısın çok kötü bişey uykusus kullanmak..size yemin ediyorum halisülasyon gördüm motorla giderken...bir tarlaya uçan daire iniyo sanmıştım traktörün ışıgını:icon_wink::icon_wink::icon_wink::icon_wink :
soner abi abant olayına bekleriz müsaitseniz. barışıda unutma. ve dr 800 big i :)
soner abi abant olayına bekleriz müsaitseniz. barışıda unutma. ve dr 800 big i :)
abant nezaman
bayramın perşembesiyle ctesisi arası
cafe buf ta son sayfalardan takip etip bize katılırsanız seviniriz. (:
diyosun:icon_exclaim:
yalandan kim ölmüş:laughing7:
arkadaş yarım saat bataklık kenarında uykumu oo be kurbaların sesinden :icon_wink:
özgür haklısın çok kötü bişey uykusus kullanmak..size yemin ediyorum halisülasyon gördüm motorla giderken...bir tarlaya uçan daire iniyo sanmıştım traktörün ışıgını:icon_wink::icon_wink::icon_wink::icon_wink :
ukusuzken gece sürüşünde ışıklandırmalar adamı başka taraflara çekiyor dikkat etmek gerek
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.