Orijinalini görmek için tıklayınız : [ DDY Kırklareli ]
motorize_deli
24.08.07, 09:47
K?rklareli'li arkada?lar burada bulu?al?m...
saolsun özgür pınarhisara kadar gittik hatta üsküpten çıktık ama kırklareline uğramadık.hayırlı olsun
gideriz ben bugün babaeskidende gectim burgazdanda ama kırklareli merkeze gene girmedim
ben kırklareli merkeze 8 yıl önce gitmiştim oda geceydi bişey hatırlamıyorum bir ara gitmek lazım
iyileşmemi bekleyin :D:D:D:sad2:
senin iyileşmeni ve benim motor almamı bekliyoruz :)
Emre 5 ayın var :Smile161:
kırklareli merkez fena degil ama heryer askeriye her yer devlet dairesi
altı üstü iki cadde var o kadar fazla bişey kacırmadınız belki 5 aya kadar gelişir biraz
bende gelcem bende :(
öysan nedemek senide tüm gezilerimizde bekleriz,k?rklareliye sene 1991 de gittim orda bir arkada?? ziyaret etmeye sanayi sitesinde kurufasulye ve pilav?n tad? halen tad? dama??mda kald? ve s?n?ra yak?n bir akarsuyun üstünde mangal yapt?k akarsu çok so?uktu olmassa özgür bi ön izleme yaps?n oralara yine gaz açal?m
adınızı hiç aratmıyorsunuz bir geziye gitmeden öbürüne niyetleniyoruz.
öysan nedemek senide tüm gezilerimizde bekleriz,k?rklareliye sene 1991 de gittim orda bir arkada?? ziyaret etmeye sanayi sitesinde kurufasulye ve pilav?n tad? halen tad? dama??mda kald? ve s?n?ra yak?n bir akarsuyun üstünde mangal yapt?k akarsu çok so?uktu olmassa özgür bi ön izleme yaps?n oralara yine gaz açal?m
olur bakar?z bi ara
olur bakar?z bi ara
ahhh ben ayakta olsam bi ko?u bakar gelirdik
Hazir Kirklareli merkeze gitmeyi dusunuyonuz.benden size bir uyari,trafikte dikkatli olun derim.her an heryerden cikacak bi otomobil veya motosiklet ile kafa kafaya kalabilirsiniz.hatta sansizsaniz at arabasi tarafindan bile cignenme ihtimaliniz var.
saka bir yana kirklareli trafigi karisiktir.Biz istanbul trafiginde suruyoz,ordada sureriz demeyin,yanilirsiniz :)
istanbul sürücüleri bilinçli sorun olmuyor ama kırklarelide trafik kuralı diye bişey yok :)
aksam iftardan sonra lüleburgazday?m
yeni oyuncag?m? almaya gidiyorum
hayrola özgür yeni oyuncakm? ald?n yoksa :)
bizde böle emre
2007 yamaha bws 100
en iyisi 2 zamanl? oldu?u için çok seri güzel motor güle güle kullan
ayrica bws ayrica yamaha, kalite markasinda makinanin
saolun arkadaslar inşallah hayırlısı olur
bu arada yeni motosikletimde 39 plakadır haberiniz olsun
burgazlı_samet
13.01.08, 09:23
vay ozgur sendem? k?rklarel?l? oldun ben 59 yapmaya cal?s?yodum:) arkdaslar cok ?st?yorum ya askerden gel?nce b? tane almam laz?m ?ns devam ed?cegz y?ne herzamank? g?b? ama bakt?mda b?z?m esk? ?gneada gez? fotolar?n? bulamad?m soyle b? goz at?m dem?st?m ama yok olmuslar neyse burdan butun durdurak yok a?les?ne selam herkes kend?ne ?y? baks?n
motorize_deli
13.01.08, 09:38
i?ne ada gezisi yerinde :D
[Only Registered Users Can See Links]
firat kirklareli ddy'nin bi kismi asker,bi kismi gurbet bi kismida evlenmek icin full time calisiyo :D
burgazlı_samet
15.01.08, 16:34
yaw ben bulamam?st?m gez? res?mler?n? bakmak ?y? oluyo askerde ozluyo ?nsan o gunler? b? k?sm?m?z asker grbettek? vatandas k?m dugun k?m?n soyley?n yaw :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.