Orijinalini görmek için tıklayınız : satoyama yeni motosikletin hayırlı olsun
satoyama mustafa abi dün itibari ile kymco activ 125 model yeni motosikletini almış
hayırlı olsun
[Only Registered Users Can See Links]
hayırlı olsun mustafa abi, normal vitesli almayı düşünmüyorsun galiba hep cup hep cup :)
Mustafa hayırlı olsun kardeşim:)
sağolun arkadaşlar biraz ani bir karar oldu aldım bakalım hayırlısı
@duman ; cup tarzını seviyorum biliyorsun :) ayrıca buda vitesli :)
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin,güle güle kullan.tarz hep aynı heheheheheh :)
iyi bir seçim güle güle iyi günlerde kulşlansın kardeşim
sağolun arkadaşlar biraz ani bir karar oldu aldım bakalım hayırlısı
@duman ; cup tarzını seviyorum biliyorsun :) ayrıca buda vitesli :)
hiç cup kullanmadım debriyajsız olunca garip geliyor bana :) kazasız belasız sürüşler abi :):)
sağolun arkadaşlar daha iyisi size olsun!!
@emre; denk gelirsek kullanırsın , scooterin viteslisi işte
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"kymco activ125" 2007 model 4300km de
kendi nacizane değerlendirmem
zamanında açılan topiclerde active125 mi? innova 125mi? topiğinde boşa kendimi yırtmamışım.. !!
tabiki kymco da yabana atılacak motor değil ama o denge o sürüş o süzülme o ses o yumuşaklık bunda yok malesef !!
innovaya göre artıları eksileri ;
koltuğu daha rahat! çok garip ama aşırı atak ve seri ama bu insanı rahatsız ediyor düşük süratlerde dengeyi bozuyor.
kompresyon çok fazla 1. ve 2. viteslerde gazı bırakınca bileklerinizin üzerine yığılıyorsunuz bu durum debriyajı olumsuz etkiliyor bunu hissediyorum. innovadan biraz daha irice! innova 4. vitesde 80km ile giderken ve rahat bir süzülme ile seyrederken, bunun aynısını kymco için söylemek zor olur (galiba benim motoda bir problem var) garip bir yağ göstergesi var ama çözemedim! jantlar alaşım fakat tubeless değil! farı H4 halogen ama innovanın traktör ampulu kadar sağlıklı homojen aydınlatmıyor! 4lü park anahtarı mevcut! ayrıca farları açıp kapatabiliyorsunuz! innovada olmayan bi özellikte sellektör anahtarı bunda var "passing" (çok işe yarıyor ve etkili)
motorda 1.2.3. vitesler hızlanma 4.vites resmen scooter vitesi 40km de 4ü istiyor motor 80km 4de/1.5 gaz da 5. vitesi istiyor ama 5. vites yok devirlendikçe hızlanıyor fakat o tork a rağmen neden o devirlere çıkmak ihtiyacı duyuyor anlamadım sanki bi vites bi dişli bi ayarsızlık var motorda 80km ile giderken gereksiz yüksek güç sarfediyor buda yakıta olumsuz yansıyor!! ama innovanın 70km ile çıkacağı yokuşu bu 85km ile çıkıyor diyebilirim hatta 90km buda tuhaf tabi ama gereksiz.
innova ile 3. vitesde hafif rampa aşağı 115km gören ben, bunun aynısını kymco için söylemek imkansız sanırım çünkü bunun 3ü innovanın 2si gibi diyebilirim kısacası motorda garipbir transmisyon hatası var gibi güce ve torka göre vites ölçüleri tutumuyor sanki..
şimdilik durum bu inş beni utandırmaz..
fotolar
innova kadar olmasada suan işini görür ve satarkende pek fazla sorun yasamassın sanıyorum
herhangi bi takasta rahatlıkla bi değer olarak kabul edilir
hayırlı uğurlu olsun Mustafa :)
kazasız belasız sürüşler dilerim..
hayırlı uğurlu olsun Mustafa :)
kazasız belasız sürüşler dilerim..
eyvallah abi, hep beraber!
Mustafa hayırlı olsun kardeşim:)
dalyan abi lastikler tubeless değil :) ama yapılır artık
Satom hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşaallah..
Satom hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşaallah..
sağolasın topraam
motorize_deli
28.01.10, 15:29
arkadaşlar... alıntı ve multi alıntıdan sonra gelen HC hızlı cevap düğmesi bence bir işe yaramıyor ? kaldırsakmı onu ?
Zaten sayfanın altında hızlı cevap kutusu var ?
senturk_69
29.01.10, 16:31
mustafa kardeş hayırlı ugurlu olsun güle güle eskit :)
mustafa kardeş hayırlı ugurlu olsun güle güle eskit :)
eyvallah şadi abi teşekkür ederim
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
sağol kardeşim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.