Orijinalini görmek için tıklayınız : Motokolikten Gökçen'i kaybettik
[Only Registered Users Can See Links]
Motokolik motosiklet forum sitesinden dört arkadas?n ç?kt??? karadeniz turundan dönerken samsunun kavak mevkiinde gökçen'in kendisinin kulland??? motosikleti kar?? yönden gelen kamyonet ile çarp??mas? sonucu ya?am?n? yitirmi?tir.
sabah gazetede okuduktan sonra arkadas? tan?mad?g?m ve tek olarak yola c?kt?g? yaz?ld?g? için ihtimal vermemi?tim ama sonradan forumlara bakt?g?mda bu ac? haberi okudum
Allah geride kalanlara sab?r versin
motorize_deli
10.08.09, 11:54
Allah rahmet eylesin :( Çok üzüldüm ....
Allah korusun cümlemizi. Gazetecilerde her?eyi sapt?r?p yans?t?yorlar. Birde tarafs?z do?rü, dürüst habercilik derler !!! Külah?ma anlat?n
BlackRider
10.08.09, 15:59
Allah rahmet eylesin
bu k?z bilinçsizli?in ve kaderinin kurban? olmu? dün ak?am mt de gördüm çok üzüldüm gencecik hayat?n?n bahar?nda :(
bende bu aksam motokolikte okudugum baz? mesajlardan dolay? mt ye bi göz att?m bu konu hakk?nda yap?lan yorumlar? inceledim yaz?lanlar kars?s?nda sask?na döndüm
bu ölüm sonucunda bi k?s?m ki?iler birbirlerini suclamaya cal?s?p bi suclu aram?slar hatta suclu göstermi?ler sanki motosiklet forum mahkemesi kurulmu? herkes akl?na geleni yazm?? karar?n? vermi?
onu o geziye götürenleri suclam?slar ama bu arkadas yaz?lanlardan da anlad?g?m kadar?yla bir çok foruma üye ve her forumdan tan?d?klar? var bu demek oluyorki onlarla yapt?g? bir gezidede hayat?n? kaybedebilirdi hatta bunu gördükleri halde engellememeleride onlar?da suclu yapmazm? bence suclu yok o yapmak istedi?ini yapm??
ya?am bu ecel gelir bi yerde önüne gecilmez motosiklet sporuna y?llar?n? vermi? ki?iler hayatlar?n? kaybediyor vefat eden arkadas?m?z? tecrübesiz olarak gösteriyorlar ve gitti?i yolu yad?rg?yorlar ölen sporculardam? tecrübesizdi
o zamanda pistlere mana bulurlar tabiki yani bi k?l?f uydurulur
bende bir çok kez yanl?z ve grup halinde yol yapt?m tecrübesiz arkadaslar?m?zda oldu uyar?lar?m?zda ama dinletemedi?imiz noktalarda oldu sansl?yd?k sorun yasamad?k ama olabilirdide bu bizi kötü katil yada sap?k yapmazd? yasanmas? gereken bi an olurdu
benim ?ahsi fikrim o gezide bulunanlar? hiç bi ?ekilde suclamamak gerekir en üzgün olanlarda onlard?r o ana tan?kl?k etmi?lerdir çünkü hiç kimse birilerini ölsün diye yola davet etmez
ölenle ölünmüyor. elbet bu yas sürer ama bi yerde biter bununla ölene kadar yasayamass?n?z ve bu olaydan sonra insanlar? nas?lsa bi mangal yak?p bira içip unutursunuz dememeliyiz ölenin ard?ndan böle yapt?r?mlar olsayd? ya?ayan kimse olmazd?
?unuda söylemeliyim ki gidilmeyecek yol kullan?lmayacak motosiklet yoktur her tür motosiklet ile her yere gidebilirsiniz önemli olan ki?inin kendisini ve motosikletinin kapasitesini bilmesi ve buna göre hareket etmesidir
motorize_deli
11.08.09, 05:03
?unuda söylemeliyim ki gidilmeyecek yol kullan?lmayacak motosiklet yoktur her tür motosiklet ile her yere gidebilirsiniz önemli olan ki?inin kendisini ve motosikletinin kapasitesini bilmesi ve buna göre hareket etmesidir
Kesinlikle kat?l?yorum!!!
Bende sa?a sola bak?nd?m biraz. Resmen birini suçlayal?m olay?na girmi?ler. Çok çirkin ithamlar geçiyordu zaman zaman baz? mesajlarda. Ölenin arkas?ndan yas tutup hadiseden ders al?naca?? yerde birbirlerini yemeleri gereksiz!!!
ghost free
11.08.09, 05:55
Oo Sabah Sabah Iki Kaza ölüm Haberi Ruhum Karard? Valla...:( çok üzüldüm, Allah Rahmet Eylesin..
ghost free
12.08.09, 06:08
Gökçen kamyonu gördü ama sa?a geçmedi
Samsun yak?nlar?nda motosikletiyle kar??dan gelen TIR’a çarparak ya?am?n? yitiren Gökçen Y?lmaz’? hemen arkadan takip eden kazan?n en yak?n tan??? Aykut Urak, “Kamyonu 500 metre uzaktan gördük. Gökçen sa?a geçmedi. Sanki gözüne perde inmi?ti” dedi.
GÖKÇEN'?N A?LES? YIKILDI
UZUNGÖL’den dönü? yolunda Gökçen Y?lmaz ile birlikte motosiklet süren arkada?lar? Aykut Urak ve ?sa Çiçek, neredeyse günah keçisi ilan edildi. 2 A?ustos’ta ?stanbul’dan Uzungöl rotas?nda gaz açan Gökçen Y?lmaz’?n da aralar?nda bulundu?u alt? ki?ilik grubun üyesi, Nursan Makina’n?n Genel Müdürü Aykut Urak, kaza öncesini ve kaza an?n? anlatt?:
?kaz i?areti yoktu
“Bu tura h?z yapmak için ç?kmad?k. Amac?m?z gezmekti. Onun için ?sa Çiçek de ben de 125 cc’lik motorlarla yola ç?kt?k. Gezi boyunca ula?t???m?z maksimum h?z 90 kilometreydi. Bu motorlarla o h?z? uzun süre koruma ?ans?m?z yoktu. Yava? gittik. Grup sürü?ü s?ras?nda Gökçen Y?lmaz’?, güvende olmas? için hep sondan bir önceki s?rada tuttum. Arkas?nda hep ben vard?m. Kaza, Uzungöl’e gidip, dönü?e geçtikten sonra oldu. Yakla??k 2500 kilometre yol yapm??t?k. Seyir s?ras?nda Gökçen’in hiçbir falsosu olmad?. Motosikletin teknik bir problemi yoktu. Kaza s?ras?nda, saat 20.15’ti. Hava ayd?nl?kt?. Görü? mesafesi aç?kt?. Yorgun de?ildik. Sollamay? hafif bir virajda yap?yorduk. Yol tamirat nedeniyle birle?tirilmi?ti. Bir tek ikaz i?areti yoktu. Gökçen, önündekini sollad?ktan sonra sa?a bir türlü geçmedi. Korna çald?m, duymad?. TIR fren yapt?, o yapmad?. Çarp??man?n her an?n? gördüm.”
Motorunu a?abeyi alm??
GÖKÇEN Y?lmaz, memleketi olan Edirne’nin Meriç’e ba?l? Adasarhanl? Köyü’nde topra?a verildi. Defin görevini üstlenen imam a?abeyi O?uzhan Y?lmaz, “Ona motor kullanmay? ben ö?rettim. Kaza yapt??? motosikleti bir ay önce alm??t?m” dedi. Y?lmaz, karde?inin motor almak istemesine önce kar?? ç?kt?klar?n? belirterek, “Biz motor almas?n? istemedik. Niye motor al?yorsun diye sorduk. ‘Bir-iki sene sonra evlenirsem, bir daha motora nas?l binerim. Bir-iki sene hevesimi alay?m, bineyim’ dedi. Ayn? merak bizde de oldu?u için bir ?ey diyemedik.”
K?z karde?inin Uzungöl’e giderken gönderdi?i mesajdan da bahseden Y?lmaz, ?unlar? söyledi: “Mesaj?nda ‘Debriyaj teli koptu. Onunla u?ra??yoruz. ?ki saattir beceremiyoruz’ dedi. Motor tamircisi bulmu?lar ve motosikleti yapt?rm??lar. Daha sonra giderken de ensesini ar? sokunca a?r? girmi?. Çok ac? çekmi?. Hatta bir ara otobüse bineyim, gideyim onu alay?m diye dü?ündüm. ”
KAYNAK: HÜRR?YET
[Only Registered Users Can See Links]
motorize_deli
12.08.09, 06:35
Hm... olay ayd?nlanm?? gibi !!! Çetrefilli bir durum biraz
ghost free
12.08.09, 08:01
Maalesef Kötü Bir Durum...:(
Allah Hepimizi Korusun...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.