PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 VL 3313 KAWASAKİ NİNJA 250R çalınmıştır

deer_152
24.07.09, 14:13
merhaba arkada?lar , blamp isimli üyenin motosikletidir

motorum 18.07.2009 'da taksim galatasaray lisesi kar??s?ndan çal?nm??t?r.

ye?il renk 2009 model 34 VL 3313 plakal? d?r. kitlememe ra?men park etti?im yerin yak?n?ndaki bir taksi dura??ndaki bir ki?iden ö?rendi?ime göre kamyonete yükleyerek götürmü?ler. motor orginal halindeydi herhangi bir de?i?iklik yoktu standart ninja 250
görenlerin insaniyet nam?na haber vermelerini rica ederim

05356369239 herzaman arayabilirsiniz .

[Only Registered Users Can See Links]

Duman
24.07.09, 20:22
in?allah bulunur, bunu yapan ?erefsizleri ..... neyse kals?n .

BlackRider
24.07.09, 21:52
in?allah bulunur :(:(

satoyama
25.07.09, 00:46
hangi saatte oluyor bu ? türkiyenin en i?lek yerinde bide ya ?imdi tahminim olay ?öyle oluyor

motor gözleme al?n?yor "zaten daha öncede o motor oraya parkedilmi?tir" bir ki?i motor sahibini istiklalde takip ediyor ve cep telefonu ile motor sahibinin durumunu motoru çalacak olanlara bildiriyor bu ?ekilde i? daha kolay oluyor e?er ki ?ans?na tan?yan biri ç?k?p kade? ne oluyor deyip haber vermedikçe ki buda koca istanbulda zor adamlar tak motoru yükleyip götürüyor zaten oras? drek dolapdere ve tophaneye direk indi?i için çok rahat ortadan kaybolunuyor in? bulunur

senturk_69
25.07.09, 19:35
geçmi? olsun kulag?m?z delik haberimiz olursa ben yakalar?m ondan sonras? malüm ......

satoyama
26.07.09, 14:53
geçmi? olsun kulag?m?z delik haberimiz olursa ben yakalar?m ondan sonras? malüm ......

abi kendi meskenine giren h?rs?z? bile darp ettinmi senin hakk?nda i?lem yap?yorlar buras? türkiye :icon_ranting2:

motorize_deli
27.07.09, 06:25

?adi abi o kansaz yarat?klar? sana havale ediyorum........ Sende alay?na yetecek kadar ... var

abi kendi meskenine giren h?rs?z? bile darp ettinmi senin hakk?nda i?lem yap?yorlar buras? türkiye :icon_ranting2:

Öldürdü?ün takdirde suçlusun 12 y?ldan ba?l?yor. Öyle bir pisli?i adam yerine koyup sana ceza verecekler. Haneye tecavüzden biraz indirim al?r 7 - 8 y?l iyi halden falan 5 y?lda yatar ç?kars?n. O yakalansa 3 ayda ç?kacak. Heee birde sigortas? varsaaa

ailesine kan paras? ödeyeceksin

Kimse kusura falan bakmas?n ki ho? kusurum falanda YOK utan?yorum böyle bir memlekette ya?amaktan. Bu duruma getirenlerden tiksiniyorum

satoyama
28.07.09, 03:21
allah göstermesin yaa

deer_152
29.07.09, 06:47
k?sa sürede bulunur umar?m

yeni üye oldugu için üyelik onay? yap?lmam?st?
di?er sitelerde de ayn? zamanda bu konuyu act?g? için ekledim