immigrant
22.08.07, 16:54
Arkada?lar motorla ilerlerken ba??n?za gelen ve "elimden hiçbir?ey gelmedi" dedi?iniz anlar? payla?al?m....
Çözümleri tart??al?m...Ba??m?za gelirse neler yapabiliriz konu?al?m.....
Ben ba?lad?m....
1) F?rat artç?mken bir gezide virajda arka fren kitlenmi?ti... E tam yat?rmaya ba?larken elimden tek gelen ?ey motoru düzle?tirip kar?? ?eride geçmek oldu....
Allahtan ?erit bo?tu.. Çaresiz kald?m...
2) Marmarise giderken yine f?rat artç?mken cesur abini motoru kitlendi ve yakla??k 20 metre kayd?k ... Bir ara f?rat yan?mda oturuyordu onu gördüm :D:D
Ama yine elimden hiçbir?ey gelmedi. Sadece motoru dü?ürmemeye çal??t?m ve ?ans?nda yard?m?yla ba?ard?m... Yine çaresiz kalm??t?m...
Ama daha sonra o an debriyaja bassayd?m tekerle?in kitlenmeyece?ini söylediler...
Galiba f?rat? artç? almamam gerekiyor :D:D
Bu ?ekilde çaresiz kald???m?z anlar? yazal?m çözümleri payla?al?m....
Sayg?lar....
Çözümleri tart??al?m...Ba??m?za gelirse neler yapabiliriz konu?al?m.....
Ben ba?lad?m....
1) F?rat artç?mken bir gezide virajda arka fren kitlenmi?ti... E tam yat?rmaya ba?larken elimden tek gelen ?ey motoru düzle?tirip kar?? ?eride geçmek oldu....
Allahtan ?erit bo?tu.. Çaresiz kald?m...
2) Marmarise giderken yine f?rat artç?mken cesur abini motoru kitlendi ve yakla??k 20 metre kayd?k ... Bir ara f?rat yan?mda oturuyordu onu gördüm :D:D
Ama yine elimden hiçbir?ey gelmedi. Sadece motoru dü?ürmemeye çal??t?m ve ?ans?nda yard?m?yla ba?ard?m... Yine çaresiz kalm??t?m...
Ama daha sonra o an debriyaja bassayd?m tekerle?in kitlenmeyece?ini söylediler...
Galiba f?rat? artç? almamam gerekiyor :D:D
Bu ?ekilde çaresiz kald???m?z anlar? yazal?m çözümleri payla?al?m....
Sayg?lar....