Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorlu ve DurDurakYok.Com imzalı Animasyonlar
MaviFırtına
28.05.09, 13:14
Evet ilk animasyon çalışmam burda, arkası gelecek. isteyen olursa isteğe özel de yapabilirim. :Smile141:
[Only Registered Users Can See Links]
elline emeğine sağlık, güzel olmuş :)
ellerine sağlık arkadaşım :)
senin meslekte reklamcılık galiba
motorize_deli
29.05.09, 04:55
Eline sağlık !!
Flash biliyomusun ? Yoksa anime gif programlarındamı yaptın ?
MaviFırtına
02.06.09, 06:06
Teşekkürler arkadaşlar...
deer_152 ; sayılır ama tam olarak değil. Fakat reklam da kapsama alanımıza girmiyor değil hani. :) Radyo-TV diyelim. :)
motorize_deli ; Flash programları da kullanıyorum, Ulead Gif Animatör de dahil olmak üzere diğer grafik-tasarım programlarını da kullanıyorum. Ortalama on beş - yirmi tane grafik-tasarım programında orta seviyenin üzerinde iş çıkartıyorum. Fakat buaralar kendimi kurgu-montaj olayına verdim, sektörüm gereği iyi bir editör olmam şart. Bu da paralel olarak mükemmel montaj zorunluluğu getiriyor. :)
MaviFırtına
03.06.09, 18:28
senturk_69
03.06.09, 18:33
güzel çalışma ama cok naturel birazdaha hırcın olsa güzel olur
MaviFırtına
03.06.09, 20:58
:) Tabii bunlar zevk meselesi. :) Hırçın da yaparız. :D
motorize_deli
04.06.09, 04:57
motorize_deli ; Flash programları da kullanıyorum, Ulead Gif Animatör de dahil olmak üzere diğer grafik-tasarım programlarını da kullanıyorum. Ortalama on beş - yirmi tane grafik-tasarım programında orta seviyenin üzerinde iş çıkartıyorum. Fakat buaralar kendimi kurgu-montaj olayına verdim, sektörüm gereği iyi bir editör olmam şart. Bu da paralel olarak mükemmel montaj zorunluluğu getiriyor. :)
Prodüksiyon işiylemi uğraşıyorsun ?
Kısa metraj film montajları falan yapabilirmisin ? Ses mantajı ? dublajlama falan ?
ghost free
04.06.09, 11:55
güzel Çalışma olmuş tebrİkler..
MaviFırtına
04.06.09, 17:55
Prodüksiyon işiylemi uğraşıyorsun ?
Kısa metraj film montajları falan yapabilirmisin ? Ses mantajı ? dublajlama falan ?
Prodüksiyon işiyle uğraşıyorum evet. Benim zamanım genelde setlerde, stüdyolarda geçiyor. Teknik olarak kurgu olayında çok iyi değilim. Ya da şöyle diyelim; kurgu olayında daha çok yeniyim. Gerçi yakınlarım hızlı öğrendiğim ve yetenekli olduğum konusunda hem fikir. Onlar kurgunun piri; dediğim gibi ben ziyadesiyle proje üretiyorum ve onu en hızlı ve en iyi nasıl uygulamaya koyarım onu düşünüyorum ve yapıyorum. :)
ghost free ; beğmene sevindim...
motorize_deli
05.06.09, 05:05
Prodüksiyon işiyle uğraşıyorum evet. Benim zamanım genelde setlerde, stüdyolarda geçiyor. Teknik olarak kurgu olayında çok iyi değilim. Ya da şöyle diyelim; kurgu olayında daha çok yeniyim. Gerçi yakınlarım hızlı öğrendiğim ve yetenekli olduğum konusunda hem fikir. Onlar kurgunun piri; dediğim gibi ben ziyadesiyle proje üretiyorum ve onu en hızlı ve en iyi nasıl uygulamaya koyarım onu düşünüyorum ve yapıyorum. :)
ghost free ; beğmene sevindim...
Sen teknik, donanımsal, teorik vs vs açıdan yeterli görüyorsan kendini Kurgu kısmını düşünme bile :D Çok pis kurarım :D
MaviFırtına
05.06.09, 17:38
:D Çok pis kurarım :D
Ondan eminim zaten :D:D
Bunu da sıkıntıdan yapmıştım akşam. :D Keeway ve ben. :)
MaviFırtına
30.05.10, 17:45
Arkadaşlar, sizlerden de bekliyorum böyle çalışmalar... Benim bilgisayarımda sorun olduğu için artık yapamıyorum....
o işlerden anlamam ama bilgisayardan anlarım, getir bilgisayarını tamir edelim sen devam et :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.