Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni motoru ald?m
YB150T-2 JET 8 ay sonra yeniden motorumu ald?m tabi gene çinli lütfen niye çinli ald?n diye yad?rgamay?n,k?zmay?n bu nasipmi? ve ald?m resimleri çekmi?tim ama,yanl?? tu?a basarak sildim haftasonu motor elime geçince yeni resimleri atar?m buraya motor bu rengi mavi,ersi motordan mutlu karde?ime çabalar? ve destekleri için çok te?ekkür ederim taksitle ald?m ama çok kolayl?k gösterdiler ödeme ?ekli çok uygun.allah kazadan beladan korusun
[Only Registered Users Can See Links]
ümmet abi hay?rl? olsun iyi günlerde kullan
eme?i gecen mutluya ve kolayl?k saglayan ersi motora te?ekkürler
motosikletle yollarda olacak olman güzel
hadi hay?rl? ve u?urlu olsun :)
çok sevindim ve benim gibi sevinen çok olmu?tur abi :icon_abiggrin::icon_thumleft:
yeni motorun hay?rl? olsun Ümmet abi
Kazas?n belas?z kullanman dilegiyle seni tekrar yollarda görmek güzel olacak :)
Abi iyi yapm??s?n hay?rl? olsun
motorize_deli
14.04.09, 04:47
hay?rl? olsun abi seni yeniden yollarda görmek güzel olacak!!!
ghost free
14.04.09, 05:46
Hay?rl? U?urlu Olsun. Iyi Günlerde Kullanmak Nasip Olur In?allah..
Allah Kaza Bela Vermesin..
arkada?lar iyi dilekleriniz için hepinize candan te?ekkürler,inan?n ?uan çok mutluyum insan?n motoru olmas? gibi güzel bir?eyi yok,sevincimi payla?t???n?z için sa?olun.
hay?rl? u?urlu olsun ümmet abi, allah kazadan beladan saklas?n, güle güle kullan :)
abi hay?rl? u?urlu olsun aya??n? yerden kessin
Ümmet abi hay?rl? u?urlu olsun
Kazas?z belas?z nice kmler dilerim seni tekrar yollarda görmek güzel:D
mutlu karde?imi sölememe zaten gerk yok,benim yeni ?ans?m,bu motoru bana kazand?rd??? için te?ekkürler kendisine
ersi motorun yak???kl? ye?eni ahmet bey desteklerinden dolay? kendisine minnetar?m,kendisini tan?mak benim için büyük keyifti.
bundan sonraki gezilerimde ersi motor ve ekiyle s?k s?k görü?e?iz tahminen yapt?klar? ve yapacaklar? desteklerinden dolay? çok te?ekkür ederim kendilerine
ma?aallah ma?aallah Allah kaza bela vermesin..
iyi yolculuklar Ümmet abi :):)
senturk_69
17.04.09, 19:10
vay mutlu han?m yapt? yapacag?n? valla helal olsun mutlu han?ma bu arada ahmet beyide unutmamak laz?m gerçek tem 2 side 10 numara insanlar motoruna kavu?tugun için cok sevindim ümmet abi :)
ma?aallah ma?aallah Allah kaza bela vermesin..
iyi yolculuklar Ümmet abi :):)
vay mutlu han?m yapt? yapacag?n? valla helal olsun mutlu han?ma bu arada ahmet beyide unutmamak laz?m gerçek tem 2 side 10 numara insanlar motoruna kavu?tugun için cok sevindim ümmet abi :)
iyi dilekleriniz içn te?ekkürler,evet hak?l?s?n ?adi ikiside çok candan davrand? sa?olsunlar,katk?lar?ndan dolay? te?ekkürler kendilerine
hay?rl? olsun ümmet abi :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.