Orijinalini görmek için tıklayınız : honda shadow ald?m
arkada?lar yeni ald?g?m en 500 verip istedigim cruiser motoruma kavu?tum istedigim kal?n teker bi makinayd?
ve bi takasla en 500 ü verip üste bi miktar nakit verip bugün ald?m:icon_thumleft:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
senturk_69
15.01.09, 18:33
karde? hay?rl? olsun güle güle kullan allah kaza vermesin sak?n gazlama :D
BlackRider
15.01.09, 19:31
hay?rl? olsun
Soner hay?rl? olsun cruiser seçimin için ayr?ca tebrik ediyorum seni.:glasses10:
soner hay?rl? olsun
zaten bu tarz motosiklete binenlerde shadow hep istenen modeldir
hay?rl? u?urlu olsun vergisi hariç her?eyi 10 numara bi makina
müslüm baba
16.01.09, 07:36
Hay?rl? olsun karde?im güle güle kullan ama yolda benim önüme geçme, tozunu att?r?r?m.:laughing7::laughing7:
Hay?rl? olsun karde?im güle güle kullan ama yolda benim önüme geçme, tozunu att?r?r?m.:laughing7::laughing7:
estafurullah müslüm baba
çok sevindim Soner allah kazas?z belas?z güzel ve beraber gezmeyi nasib eder in?allah :)
Kazas?z belas?z n?ce kmler dilerim.. Güle güle kullan
Soner Hay?rl? Olsun.Güzel Makine.
yag?na suyuna bak sorunsuz motor.zincir aktarmal? motordan kalan ani gaz verip b?rakma al??kanl???n? tabi e?r böyle bir al??kanl???n varsa sak?n yapma.shaft l? motorda bu ilerde a??r masraf ç?kar?r.ama eger eze eze gaz verip düzgün kullan?l?rsa shaft ayr? bir sürü? keyfi katar.
Tekrar Hay?rl? Olsun.Kazas?z belas?z günlerde kullan.
Soner Hay?rl? Olsun.Güzel Makine.
yag?na suyuna bak sorunsuz motor.zincir aktarmal? motordan kalan ani gaz verip b?rakma al??kanl???n? tabi e?r böyle bir al??kanl???n varsa sak?n yapma.shaft l? motorda bu ilerde a??r masraf ç?kar?r.ama eger eze eze gaz verip düzgün kullan?l?rsa shaft ayr? bir sürü? keyfi katar.
Tekrar Hay?rl? Olsun.Kazas?z belas?z günlerde kullan.
ewet bak bunu ögrenmem iyi oldu yaw ani gaz vermicez ha...gerçektende en 500 de veriyoduk gaz? ...çok sagolas?n karde?im ..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.