Orijinalini görmek için tıklayınız : şakamı gerçekmi anlamadım..çok komik
arkadaşlar bugün sabah manisadan bi arkadaş bana benim 2004 model 8 bindeki kawazaki en 500 için bi takas önerdi şakamı anlayamadım böyleleride varmış ya..aşadaki linke bak?n
[Only Registered Users Can See Links] em&keyword=10805792
oldukça fazla tespih olmal?
müslüm baba
28.11.08, 15:22
Bence kabul et, tesbihlerin hepsini doldur bir koliye ba?la cami cami dola?maya, her tesbihi çektikten sonra bir camide b?rak, bol bol sevap kazan?rs?n öteki dünyada allah sana cennette dola?man için bir motosiklet hediye eder hemde en k?ya??ndan.
motorize_deli
28.11.08, 15:43
bi koli tesbihe kar??l?k motormu :D
valla tam sopal?k
senturk_69
28.11.08, 16:18
bence ona bir adres ver ve güzel bir sopa at birdaha dalga geçmez
yaw ben ilk ba?ta bi arkada? dalga geçiyo dedim ama üstüne bide ?unu veriyimdedi alttaki linkte
[Only Registered Users Can See Links] ayitem&keyword=8627949
gn250 yi duman (emre) daha iyi bilir ama üzerine tesbih vermeyecegi anlas?ld?
arkadaslar ayn? dangalak bana da teklif etti.
1500 tesbih + gn 250.
harbimi yaw ...bak gerçekmi? lan bu:D
iyiki bana bi?ey teklif etmedi :laughing11:
motorize_deli
29.11.08, 04:58
?etcek adam ar?yor bu galiba :D Yani kaz?kl?yacak :D
senturk_69
29.11.08, 16:00
valla soner dediyimin arkas?nday?m davat et ben döverim sen kafan?yorma sen yeterki davet et zaten bu aralar kafam bozuk
bunun verdi?i gn125. Tesbihe motor veriyosan ben 3000 tesbih + gn250 vercem :D:D:D tam sopal?k adam yaaa.
arkadaslar adam belli ki yar?m ak?ll?.sahibinden.comda abuks abuk bi?iler gonderiyor iste.eline gectigine gondermi?.mesai yapmaya degecek biri de?il.
benim eski motora telefunken tv takas tekliif gelmi?ti.
art?k geyik oldu arkadaslarla aram?zda tan?d?klar?m?za abuk sabuk takas teklifleri at?yoruz.arkadaslar aras?nda yarat?c?l?g?n s?n?rlar?n? deniyoruz.
ama bu adamdan sonra sunnet kasetimle motorunu takas etmek istiyorum diyen biri mesaj atsa sas?rm?ycam.
benim daelimede gtr takaslar? gelio :D
abi neresini dövelim brak böyle insanlar olsunki gülelim yaw:D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.