Orijinalini görmek için tıklayınız : sat?l?k daelim history 125 TAKAS olur
[Only Registered Users Can See Links]
2006 model
daelim history 125
34200 KM
noter sat??? ?artt?r.
SAH?B?NDEN.COM'daki ilan ([Only Registered Users Can See Links] 45WQQpXQQdisplayitem)
Daelim maceran?n k?sa sürmesine üzüldüm. Dilerim daha üst s?n?ftan bir motora terfi edersin. Fiyat? dü?ük tutmu?sun, hay?rl?s?. Benimkide senin gibi görücüye ç?kt? : Smile148: Bakal?m hangimiz daha ?ansl? ç?kacak ?
bilgin abi te?ekkürler daelim maceram?z devam ediyor k?sa sürmedi ancak 05/09/2008 de verdi?im grenaj sipari?i hala gelmedi
yag de?i?imi yap?cam bak?ma girmem gerek yag filitresi hiçbir serviste yok cuma yakupludaki depoya giderken arad?m depoyu
cevap cuma cumartesi çal?sm?yoruz oldu. kald?ki motosikleti al?rken yedek parça s?k?nt?s? olup olmad?g?n? kendilerine mail atarak
sormustum sorun olmayacag?n? söylemi?lerdi.?imdi gönderdi?im maillere cevap alam?yorum
motoru sat?cam diyede bi durum yok öyle ilan? yazd?m bakal?m piyasan?n nabz?n? yoklayal?m
yoksa daelimden yana bi ?ikayetim yok
saol ask?n
kafam?za göre bi?ey bulursak bakars?n de?i?tiririz
BlackRider
16.11.08, 22:15
Alanada Satanada Hay?rl? Olsun:)
hay?rl?s? olsun özgür...konserde gelemedin bu yüzden heralde
özgür senin için hay?rl?s? neyse olsun olsunda sana motor yeti?tiremiyolar be karde?im:D
hay?rl?s? olsun özgür...konserde gelemedin bu yüzden heralde
malesef bu nedenle gelemedim bi dahaki sefer in?allah
Alanada Satanada Hay?rl? Olsun:)
özgür senin için hay?rl?s? neyse olsun olsunda sana motor yeti?tiremiyolar be karde?im:D
evet hay?rl?s? asl?nda bu baya iyi c?kt? gül abla üzerine biraz verip s?f?r?n?da alabilirim
özgür parça konusunda hakl?s?n zaten ben motomax a senin parçalar? almaya gitti?imde adamlarda "elimizdeki parçalar? bitirelim kapat?caz" havas? vard? ama in? öyle olmaz sonuçta sana motormu yok
illa koreden daelim getirtelim onu istiyorlar :D
en mant?kl?s? s?f?r?n? almak valla
en mant?kl?s? s?f?r?n? almak valla
neyin s?f?r?n? al?can? :Smile148:
senturk_69
17.11.08, 18:10
karde? iyi pazarlar in? bir üste terfigörürüz ama buseferde seni birdaha gezilerde göremeyiz :D birde bakm???n özgür gurubun önünde yok olmu? :D
müslüm baba
18.11.08, 07:40
Kaç para istiyorsun Özgür motoruna biri ar?yor böyle bir motor.
1650 yazd?m 1500'e veririm
özgür parça konusunda hakl?s?n zaten ben motomax a senin parçalar? almaya gitti?imde adamlarda "elimizdeki parçalar? bitirelim kapat?caz" havas? vard? ama in? öyle olmaz sonuçta sana motormu yok
Ya yok Mustafa Ab? parça marça hikaye bakt? bozam?yor bu motoru onun için yolluyor...:laughing11::laughing11:
haha yolda kalmay? özledi bu ya maceras?z geliyo böyle yolculuklar Özgüre :D:D
yar?m gün nete girmedik admin meydan? bo? bulmu?
yar?m gün nete girmedik admin meydan? bo? bulmu?
Bo? bulmama gerek yok
fiyat 1000 ytl ye dü?mü?tür
hadi hay?rl? olsun az kahr?m?z? çekmedi
hay?rl?s? olsun alanada satana da
asl?nda satma taraftar? de?ildim ama ödemeler üst üste geldi
hadi bakal?m hay?rl?s? olsun alanada , satanada...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.